دسوت خوب با فلش برطرف میشه البه شاید باید Flax کنینقل قول:
چون این گوشی ها برای ایران تنظیم نشده اند...
Printable View
دسوت خوب با فلش برطرف میشه البه شاید باید Flax کنینقل قول:
چون این گوشی ها برای ایران تنظیم نشده اند...
نه عزیزم یه خاطر Sar نیست Sarگوشی ها موتو خیلی بالا هستندنقل قول:
دلیل اصلی جای هست که گوشی هب سفارش اونجا تولید شده..
من اینو توی V3Xفهمیدم
V3X یک گوشی نسل سوم هست و اولین سریش که تو ایران اومد سفارش استرلیا بود برای همین با پهنا باند ایران مشکل داشت و آنتن بد میدادبعهد اینکه با یک MPخوب فلشش کردم واقعآ عجیب شده جا هایی که هیچ گوشی آنتن نمیده زنگ میخوره....
N95 هم همینطوری هست اون مدلش که روی جعبش Spider man داره برای دبی تنظیم شده و خیلی آنتنش میپره تا زمانی که فلش نشه ردیف نمیشه...
عزیزم داستان SAR تمام داستان نیستنقل قول:
نوع آنتن گوشی
نوع پردازنده مخابرتیش
و همینطور نگارش سیستم عاملش که منحصر به کجا هست هم بسیار مهمه ببیند بسیار روشنه موتورلا یا اریکسون یا نوکیا در ضمینه اجرای پروژه های مخابراتی غول هستند پس گوشی هایی هم که میسازند از این داستان جدا نیست و اگر گوشی به درستی و وارد شده باشه و تنظیم باشه برای کاربرانوشن مشکل ایجاد نمیکنه...
تمامی این مشکل ها به خاطر تحریم و این محدودیت هاست که گوشی ها به سفارش ایران وارد نمیشند و اکثرآ برای عربستان یا هند تنظیم شده اند که باید کمی از نظر نرم افزاری دستکاری بشن تا براتون ثابت بشه با 1100 فرقی تو آنتن دهی ندارن...
من حرفایه دوستمون apachi رو در مورده آنتن دهی با توجه به اینکه تجربش کردم کاملا تایید میکنم..:12:
خوب تو زمینه سازگار کردن این گوشی ها با سیستم مخابراتی ایران، خود فیتکو که نماینده هست هیچ کاری نمیکنه؟ یعنی میدونه چنین مشکلی هست و کاری نمیکنه یا اگه بهشون بگیم، ترتیب اثر میدن؟ ممکنه تو پروسه فلش کردن یه بلایی سر گوشی بیاد بعد شرکت هم که قبول نمیکنه و گوشی پر... یعنی میخوام به جوری باشه که از اول گوشی مشکلش حل شده باشه و بعدا دستکاری نشه. البته بیشتر در مورد V8 میخوام بدونم. در مورد sar موتو اتفاقا جزو رده های پایین هست، معمولا بین 0.5 تا 0.9 هستن، کمترینشون همین V8 که 0.34 هست و بیشترین هم Z6 که 1.55 هست.
از جواب همه هم ممنونم...
عزیزم خوب باید گزارش بشه بهشون تا به فکرش بی افتن بعدش هم فکر کنم هر جقدر هم فیتکو یا امثالش مثل اتصالات به روز باشه علم این موضوع رو ندارند و میگن مثلا مشکل از سیم کارت شماستنقل قول:
حرف شما صد درصد منطقی هستش کسی که میاد یک گوشی لوکس و گرون میخره دلیلی نداره که بره خونه و فلشش کنه و این اصلآ راه درستش نیست کاریر داره پول میده وباید به راحتی استقاده کنه..
ولی خوب من با گوشی N95 هم همین مشکل رو داشتم..که خودم نتونستم کاریش کنم..
در مورد فلش که فیتکو من بارها تست کردم خدا رو شکر گوشی مشکل ضاهری و جای سوختگی نداشته باشه راحت قبول میکنه:27: و حتی یک A1200 زمانی 400 تومن بود برای من عوض کرد
من با V9 توی ایران کار کردم و واقعآ باهاش مشکلی درمورد انتن نداشتم V9 یکی از فوق العاده ترین تجربیات من باموتو بود این گوشی از نظر مخابراتی خیلی کامل هستش و من حدس میزنم V8 هم با توجه به اینکه همین سیستم رو داره هیچ مشکلی نداشته باشه V8-V9 System crystal talk نویز صدا رو توی هر شرایطی میگره ومن حتی شما میتونی توی یک موتور خانه هم به راحتی باهش حرف بزنی و آنتن گیریش هم فوقا لعاده هستش
من صدرصد وقتی ورژن 2GB رو پیدا کنم میخرمش و نگه میدارمش
بازم حق با شماست ولی تا زمانی که فروش موتو تو ایران بالا نره خوب از اونور هم خوب ساپورت نمیشه
نمونش V3X اول ها زبون فارسی نداشت که بعد از اینکه توی ایران زیاد فروش کرد خود موتورولا زبون فارسی رو هم بهش اضافه کرد....
در هر صورت بازم میگم SAR فقط10 درصدداستان هستش. مابقیش سیستم عامل و پردازنده مخابرتی گوشی هستش.
حرف انتن دهی شد ما هم که زیاد سر دوستان رو با این مشکل درد اورده بودیم
بهر حال امیدوارم حل بشه
در ضمن با این حرف دوستمون هم راجع به حل مشکلات گوشی قبل از ورود به بازار تا حدودی موافقم
چون تو فلش هزار مشکل ممکنه پیش بیاد
تازه خیلیها از فلشی که اینهمه گوشی رو ارتقا بده خبر ندارن یا بخان فلش کنن باید بدن مغازه ای,جایی و هزینه ای مضاف بر پول گوشی رو هم بدن
البته اینو هم بگم اگه مثلا همین v3x که خودم دارم اگه با فلش اینهمه عوض نمیشد فرقش با گوشی های دیگه چی بود
رفع مشکلات گوشی قبل از ورود به بازار تا یه حدی خوبه البته به نظر من
اره دوست عزیز حرف هات رو قبول دارمنقل قول:
ولی هرکه طاوس خواهد جور هندوستان کشد
اگه می خوایی آخرین تکنولوژی رو داشته باشی و از بقیه خوشتیپ تر باشی باید پای این چیز هاش هم باشی...:5:
سلام به همگی ....
بچه ها من اشتباه رای دادم ...
گزینه اول انتخاب من هستش نه آخر ...
اشتباه شد ..