تشکرنقل قول:
ناراحت نشید
ea این تصویر رو منتشر نکرده به این خاطر خواستم و فکر کنم به جای شما باید از این سایت منبع میخواستم
Printable View
تشکرنقل قول:
ناراحت نشید
ea این تصویر رو منتشر نکرده به این خاطر خواستم و فکر کنم به جای شما باید از این سایت منبع میخواستم
فقط خدا این بار EA کارشو درست انجام بده!
اگه تموم پک های Sims 2 تو بازی باشه خیلی بهتره
یعنی فصل ها تغییر کنه.حیوانات خانگی داشته باشه و ....
سیمز2 به تاری پیوستنقل قول:
نه اینکه اینایی که گفتی رو داره بلکه خیلی بیشتر از اینا رو داره
یعنی همه ی پکها رو یک جا داره؟ ایول. اگه بشه که فقط خودش باشه و هی پک بهش اضافه نشه خیلی خوب میشه.
واقعا! كي حوصله داره هي پك نصب كنهنقل قول:
مثلا اگر الآن سيمز من پاك بشه ( خدا نكنه! ) ديگه نصبش نميكنم! چون خيلي زياده حدود 12 يا 13 تا بايد پك نصب كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي چه بخوايد چه نخوايد دوباره براي اين كه بازي خسته كننده نشه براش پك مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره. اما خیلی بده که اینطوری. حداقل یه بازی بسازن که آدم خسته نشه. مثل بازی های دیگه. حالا مگه برای همشون پک اومد؟ اما خسته کننده نیستن . به قول یکی از دوستام سیمز هدف نداره. همش بری غذا بخوری بری بخوابی. کنارشم حالا مهارت کسب کنی و کارای یکنواخت. اگه هدف هم باشه خیلی خوب میشه. یا اینکه پکهاش رو مثل آپدیت از اینترنت بگیریم. هر دفعه چند کیلوبایت فقط.نقل قول:
ولي چه بخوايد چه نخوايد دوباره براي اين كه بازي خسته كننده نشه براش پك مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمز بزرگترین هدف یعنی زندگی رو دارهنقل قول:
ما هر کاری میکنیم واسه زنگی هست و چه هدفی بالاتر از زندگی
خوب منظور فرنوش جان اينه كه چون همشون يك هدف دارن و اونم زندگيه و مشكل اينجاست كه زندگي همشون مثل همه براي همين تكراري ميشه بعد از يك مدت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله خبنقل قول:
خوشبختانه این مشکل در سیمز 3 حل شده
خوب نميشه گفت حل شده بالاخره بازم خسته كننده ميشه و تكرارينقل قول:
و مجبور ميشن براش پك بسازن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]