سلام یاسی جوننقل قول:
خوبی دوست عزیزم
خواهش می کنم . وظیفه بود .
موفق باشی .
:11:
Printable View
سلام یاسی جوننقل قول:
خوبی دوست عزیزم
خواهش می کنم . وظیفه بود .
موفق باشی .
:11:
سلام مهدی خان .نقل قول:
ببخشید یکم دیر شد ...
در رابطه با اینی که فرمت درایو رو نمیشناخت باید بگم که وقتی کلیک میکردی رو درایو .. برنامه openwith باز میشد ...
گرچه میگم که اینو رفعش کردم و بیشتر مشکل من اون موقع ریجیستری و تسک منجر بود که بتونم بازش کنم ...
خیلی خیلی ممنون
[quote=winxp;2127894]سلام عزیزم
یه کاری میگم انجام بده ببین مشکلت حل نمیشه
البته اینو به هر کسی نمیگم , ولی خوب عزیز دلی دیگه
برو folder option \ file type اونجا رو drive کلیک کن و در قسمت action براش یه کلید تعریف کن به نام Format
حالا در قسمت Browse برو یا فایل bat که توش نوشتی format c:\q رو انتخاب کن و ok کن
حالا روی دستوری که نوشتی کلیک کن و set defulte رو بزن
حالا برو روی هر درایوی که میخوای دابل کلیک کن :31:
بله از شما میپرسه ایا درایو c رو فرمت کنم یا نه :46:
این شبیه به همون ویروسی بود که گفتی
حالا به من بگو چه طوری درستش کنیم
[QUOTE]
سلام winxp گل ..
اینو الان دیدم ...
ولی فکر کنم بدونم چه اتفاقی میفته ...
چون قبلا این کارو کرده بودم ولی بجای نوشتن کد مخرب .. عملکرد باز شدن دراو رو براش توضیح دادم
open x:\ اینجا کدا برعکس نوشته میشه ... x متغیر درایوه
این راحو امتحان میکنم .... ولی الان سیستمم من سالم و عاری از هر نوع ویروسه .. بازم جواب میده ؟ :10:نقل قول:
خیلی ممنون
من regedit ویندوزم کار نمیکنه یعنی 2,3 ثانیه ظاهر میشه و بعد بسته میشه با ید چیکار کنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
مطمئن باشید که سیستمتون ویروس داره . و باید ابتدا ویروس را از بین ببرید و بعدا اقدام به بازگردانی قسمتهای غیرفعال شده یا مخفی شده بکنید .
اگر ویروس را از بین نبرید و اقدام به بازگردانی قسمتهای غیرفعال شده بکنید . فایده ای ندارد .
در صفحه اول همین تایپک در مورد ویروسهایی که این کار را انجام می دهند کاملا بحث شده .
موفق باشید .
سلام آقا مهدي عزيز
از يك سال پيش كه گوشي خريدم با ويروس autorun.inf مواجه شدم كه كلي اعصابمو خورد كرده بود. تا اينكه اين تاپيك رو ديدمو خودمو از شرش خلاص كردم.
خيلي ممنو انشا الله خير از جوونيت ببيني.:10:
سلام دوست عزیزنقل قول:
امیدوارم حالتون خوب باشه .
خوشحالم مطالب براتون مفید بود .
موفق باشید.
سلام آقا مهدي!!!
ممنون از مطالب مفيدتون-مي خواستم منو يه راهنمايي كنين
يك سيستم كه windows xp sp2 هستش و مدام تو اينترنت هست چه نرم افزارهاي رو روش نصب كنم كه كمتر دچار virus و worm و malware ......اينجور چيزا بشم.
اگه ممكه براتون لينك download رو برام بزارين.
بازم ازتون سپاسگذارم..
سلام دوست خوبمنقل قول:
امیدوارم حالتون خوب باشه .
برای اینکه سیستم شما از دست ویروسها در امان باشه . شما باید چند کار را انجام بدید .
مهمتر از همه این که باید از انتی ویروسهای اپدیت شده استفاده کنید . یعنی سعی کنید هر دو روز یکبار انتی ویروس خودتون را اپدیت کنید و با اون سیستم را کامل اسکن کنید .
بهترین انتی ویروس به نظر من کسپراسکای هستش که اگر اپدیت شده باشه ویروسی نیست که بتونه از دستش در بره . یا بیدیفندر که واقعا یکی از انتی ویروسهایی فوق العاده هستش . و یا nod32 که این انتی ویروس هم حرف نداره .
این سه تا انتی ویروس جایی برای انتی ویروس های دیگه باقی نزاشتن . از هر کدوم که دوست داشتید می تونید استفاده کنید .
شما اگر میخواهید امنیت خوبی در اینترنت داشته باشید . حتما از یک فایروال قوی هم استفاده کنید که یکی از بهترین ها Zone Alerm هستش که من پیشنهاد می کنم ازش استفاده کنید .
اما اگر شما از NOD32 ورژن جدید استفاده کنید این انتی ویروس مجهز به یک فایروال قوی نیز هست . یعنی علاوه بر انتی ویروس بودن ، انتی spyware و فایروال نیز هست و هر سه کار را روی سیستم شما انجام می دهد .
برای کسب اطلاعات بیشتر در باره انتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی سری به لینک زیر بزنید .
هر انتی ویروسی که خواستید لینک دانلودش اونجا هستش .
همیشه بهتره بعد از نصب ویندوز system restore را برای کلیه درایوهاتون غیرفعال کنید تا اطلاعاتتون از دست ویروس ها در امان باشد .کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=57
اگه دوست دارید بدونید کار سیستم ریستور چیه و برای چی باید غیر فعال بشه مطلب زیر را که خودم نوشتم را بخونید .
ببينيد توي سيستم عامل هاي ماکروسافت برنامه اي وجود داره به اسم system restore که در واقع مي شه گفت قابليت خوبي هست که ماکروسافت اونا توي سيستم عاملش قرار داده .
اين برنامه در مقابل برنامه هايي که شرکت هاي گوناگون براي باز سازي اشکالات سيستم عامل بيرون داده اند واقعا حرفي براي گفتن نداره اما مي تونه در بعضي مواقع در نبود برنامه ها کمک زيادي براي رفع مشکلات به ما بکنه .
system restore قابليتي هست که اگه ما در بعضي مواقع برنامه اي روي سيستم خودمون نصب کرديم و اين برنامه مشکلاتي را براي سيستم ما به وجود اورد ما مي تونيم از اين برنامه استفاده کنيم و سيستممون را به تاريخي برگردونيم که اين مشکل وجود نداشت .
بهتره ما بعد از نصب ويندوز و برنامه هايي ضروري بلافاصله يک Restore Point از ويندوز و برنامه هاي ان بگيريم تا در صورت بروز مشکل بتونيم به عقب برگرديم .
هر چند اگر ما اين کار را هم انجام نديم سيستم عامل به صورت هوشمند اين کار را براي ما انجام مي ده .
به اين صورت که بعد از نصب هر برنامه ويندوز به صورت هوشمند يک Restore Point از همان تاريخ ميگيرد تا اگر برنامه اي که ما نصب کرديم مشکل داشت بتونيم از اين گزينه استفاده کرده و مشکل را حل کنيم .
همه اينها مقدمه اي بود تا برسيم به System Volume Information
اين پوشه جزء فاليهاي سيستمي يا سوپر هايدن سيستم عامل محسوب مي شه . به خاطر همين اين پوشه مخفي هستي و شما قادر نخواهيد بود ان را به صورت عادي پاک کنيد .
پوشه System Volume Information مربوط به system restore مي باشد .
Point هايي که سيستم ريستور مي سازه ( منظور همون تاريخهايي هست که گفتم موقع مشکل مي شه به اون تاريخ برگشت ) فايلهاش را در واقع بايد يه جايي ذخيره کنه و اون جا هم پوشه
System Volume Information هستش تا در صورتي که شما خواستين سيستمتون را رستور کنيد بتونه فايلها را از توي اين فولدر بازيابي کنه .
به خاطر اينکه با انجام هر کاري توي سيستم عامل يک Restore Point ايجاد مي شه بنابراين حجم اين پوشه هر روز زياد تر مي شه . طوري که حتي مي شه گفت گاهي حجم اون به 4 گيگ هم مي رسه . و در واقع حجم زيادي از درايو شما را به خودش اختصاص مي ده .
اما حالا System Volume Information خوبه باشه يا نباشه ؟
وقتي سيستمي ويروس مي گيره اولين پوشه اي که الوده مي شه همين پوشه هستش و در واقع ويروس ها اين پوشه را هدف اصلي قرار ميدن .
بنابراين بهتره هم به جهت ويروسي نشدن و هم به جهت ازاد کردن حجم زيادي از فضاي هارد اين پوشه از روي همه درايو ها به غير سيستم عامل حذف شود.
بله درسته بهتره از همه پوشه ها حذف بشه به غير از درايو c . زيرا اگر براي درايو c پاک نشود شما مي تونيد در صورت بروز مشکل در ويندوز به عقب برگرديد .
يا اينکه شما مي تونيد اين پوشه را براي تمام درايو ها غير فعال کنيد که اين خوب نيست يعني بهتره پاک بشه . چون اگر غير فعال بشه بي استفاده مي ماند و حجم از درايو را هم به خود اختصاص مي دهد .
براي دسترسي به سيستم ريستور مسير زير را دنبال کنيد .
All Programs \ Accessories \ System Tools \ System Restore
براي غير فعال کردن سيستم ريستور براي هر درايو که دلتون مي خواد مسير زير را دنبال کنيد .
روي my computer راست کليک کنيد و سپس propertise را بزنيد و بعد هم به تب system restore بريد تو اونجا ليست درايو هاتون را مي بينيد هر کدوم را که دوست داشتيد انتخاب کنيد و بعد گزينه setting را بزنيد و بعد از صفحه باز شده يه گزينه هست که اونا تيک بزنيد و بعد ok کنيد .
براي درايو c تنها نمي تونيد اين کار را بکنيد اما مي تونيد توي همون صفحه اول که اسم درايو ها را نشون مي ده يه گزينه اون بالا هست که اونا بزنيد تا براي همه درايو ها غير فعال بشه حتي درايو c .
برای پاک کردن System Volume Information باید چه کار کنیم .
ابتدا my computer را باز کرده سپس روی [Tools] کلیک کرده، [Folder Options] را باز کنید. ابتدا [Show Hidden Files and Folders] را انتخاب کنید. سپس تیک کنار [Hide protected operating system files (Recommended)] را حذف کرده ، Yes و سپس Ok را کلیک کنید.
الان می توانید روی System Volume Information folder دابل کلیک کرده و ان را باز کنید.
اما گاهی اوقات ممکن است هنگام باز کردن فولدر system volume information با پیام X:\system volume information is not accessible مواجه شوید. این در صورتی است که سیستم فایل درایو ویندوز شما NTFS باشد.
برای باز کردن این شاخه (system volume information) ابتدا روی ان راست کلیک کرده سپس [Properties] را کلیک و زبانه [Security] را انتخاب کنید. [Add] را بزنید و سپس user name کسانی را که مایلید به انها اجازه دسترسی به این شاخه داده شود، وارد کنید. سپس ok و دو باره ok را بزنید.
حالا می تونید اونا پاک یا ویرایش کنید .
موفق باشید .
يه فايل Setup.exe هست كه مال ويروس kernel .
لينك مال rapidshare و من هركاري كردم نتونستم دانلودش كنم.
اگه كسي دانلودش كرده ميتونه يه جاي ديگه آپلودش كنه كه من بتونم بگيرمش خيلي ممنونش ميشم.
مهدي جان برنامه رو لازم دارم خفننقل قول:
نحوه پاک کردن ويروس kernel.exe
براي پاک کردن اين ويروس شما بايد ابتدا با زدن کليد هاي ترکيبي ctrl + alt + delete وارد task manager شويد و به تب processes رفته و فايلي با نام kernel.exe را پاک کنيد .
سپس به مسير زير رفته C:\WINDOWS\system32 رفته و دو فايل با نام kernel و بک فايل با نام Systems را پيدا کرده و پاک کنيد .
توجه داشته باشيد شما در صورتي مي توانيد اين فايلها را پاک کنيد که پروسه kernel.exe را از task manager پاک کرده باشيد . در غير اين صورت اجازه پاک شدن را به شما نخواهد داد .
سپس به منوي استارت رفته و عبارت msconfig را در run تايپ کنيد و در قسمت startup اگر فايلهاي بالا وجود دارند تيک انها را برداريد و سپس کامپيوتر را ريستارت کنيد دوباره چک کنيد که ويروس در حافظه بار نشده باشد .
بعد به internet temporary از طريق مسير زير رفته و تمام محتويات ان را خالي کنيد .
<win_drive>:\Documents and Settings\<user_name>\Local Settings\Temporary Internet Files
برنامه هايي براي از بين بردن اين ويروس
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/84805882/Setup.exe.html
يه جا ديگه آپ بشه سپاسگزارم
يا حق (: