سلامنقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
اين فايل رو كه نبايد روش دوبار كليك كني
اين فايل رو بايد بري تو خود كاسپر و اونجا اد كني
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
اين فايل رو كه نبايد روش دوبار كليك كني
اين فايل رو بايد بري تو خود كاسپر و اونجا اد كني
سلام سودا جان
تشكر از راهنماييت من نمي دونستم بايد چكار كنم
راستي يه سوال ديگه :
روي يه سيستم ديگه اصلا اين فايل رجيستري رو نشناخت يعني مي بايست يه برنامه برا باز شدنش انتخاب كرد ولي رو سيستم خودم باز شد چرا رو اون اونجوري بود
امين جان سلام
به نظر من اون نسخه اي كه نوشتي رو اصلا استفاده نكن. چون هم نسبت به اين نسخه جديد كه لينكش رو در صفحات قبل داده ايم سرعت رو خيلي كم مي كنه و هم اينكه يك سري باگ داشت كه در نسخه جديد اونها برطرف شده.
من تاریخ کامپیتر خودم به تاریخ 1/3/2006 جلو کشیدم و کاسپرم کار کرد اما تاریخ رو که به قبل از اون آوردم جواب
نمیداد-یعنی از march سال 2006
نميدوتم تا حالا با كسپر به اين مشكل بر خورد كردين يا نه ! تو ورژن هاي قببل از اين بتا بعضي مواقع رياستارت ميكنه ! ويندوز رو نه سيستم رو - بعد حالا تو اين ورژن بتا بعضي مواقع كه داره Dll ها رو اسكن ميكنه ميگه ميخوام ويندوز رو رياستارت كنم - اين هيچي - حالا از اين به بعد هر موقع بالا مياد ريست ميكنه وقتي پروتكشنش فعال ميشه ! Help Me
لينك تاپيك كرك اين آنتي ويروس در انجمن درخواست كرك : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه update های kasperرو نگه داشت و بعدا" اگه لازم شد دوباره نصب شه اینهارو هم بریزیم؟
فربد جان سلام
خب حتما ميشه كه اين لينك بالا رو برا دانلودش گذاشته البته من خودم از طريق اينتر نت آپديت كردم و سخت نبود ولي ايني كه شما گفتي ميشه
سلام
بله.شما ميتونيد آپديتهاي كسپر را تو يه پوشه نگه داريد و 1000 ساله ديگه دوباره اونا رو روي آنتي ويروس سواركنيد.
البته بايد آنتي ويروس رو طوري تنظيم كنيد كه فايلهاي آپديت رو از روي پوشه مربوطه نصب كنه.