الان کامپیوترو روشن کردم خوب شدنقل قول:
Printable View
الان کامپیوترو روشن کردم خوب شدنقل قول:
با سلام.....
من مي خواستم بدونم چطور ميشه فيلم با كيفيت DVDRip كه روي DVD هست رو تغيير فرمت داد تا در VCD قابل پخش باشه.
||سپاس**
/^يا حق^/
با نرم افزار های کانورتر میتونید به فرمت های قابل پخش در VCD تبدیل کنید.نقل قول:
با خود Nero هم ميشه اين کار رو انجام داد اما چون فيلم Rip هست ممکنه بعد از کانورت حجمش بيشتر از يک سي دي بشه و Nero اون رو نتونه رايت کنه.نقل قول:
براي اينکار مي تونيد از برنامه هايي مثل Video Convert Master يا jetAudio استفاده کنيد و در صورتي که حجمش بيشتر از حجم يک CD بود اون رو اسپليت کنيد.
نقل قول:با سلام...نقل قول:
دوست عزيز اين اسپليت چيه مي شه يه توضيح بديد..!!؟؟
در مورد زير نويس چي، اونو چيكار كنم؟
||سپاس**
/^يا حق^/
يعني اگه حجمش بيشتر از 700 مگ باشه (که نشه روي يک سي دي رايت کرد) اون رو تبديل به دو قسمت کرده و در دو CD رايت کنيد.نقل قول:
دوست عزيز اين اسپليت چيه مي شه يه توضيح بديد..!!؟؟
فيلم و زيرنويس رو همنام کرده و با JetAudio فيلم رو با فرمت VCD کانورت کنيد. خودش بهمراه زيرنويس کانورت ميشه. (قبلش هم ميتونيد رنگ، فونت و سايز زيرنويس رو تعيين کنيد.)نقل قول:
در مورد زير نويس چي، اونو چيكار كنم؟
دوستان زیر نویس فیلم "Cloverfirld" رو من از توی فروم دانلود کردم و فایل IDX/SUB رو کنار فایل اصلی فیلم گذاشتم ، ولی نمی تونم با اجرا کردن فیلم اونو ببینم ، منظورم اینه که توی فیلم مشاهده نمی شن . . .:19:
لطفا بگید بهم که مشکلشون چین ؟؟؟ :41:
سلامنقل قول:
من همون زیرنویس رو دارم استفاده میکنم
مشکلی نداره
از چه پلیری استفاده میکنید ؟
【ツ】
جدی میگی رییس ؟؟!! من از JetAudio 7.1.0 استفاده می کنم ، همهی فیلم هام رو با همون می بینم و هیچ مشکلی هم با زیر نویس ها ندارم !! نمی دونم این یکی چرا اینجوری شده . . .نقل قول:
میتونید کمکم کنید . . .:41:
1. شما مطمئنی که هر 2 تا فایل رو با فیلم "دقیقا" هم نام کردی؟
2. از KM Player استفاده کن. بعد از باز کردن فیلم هر 2 تا فیل زیرنویس رو انتخاب کن و بیار روی پلیر ولش کن (Drag & Drop ) ببین مشکل حل میشه؟