سلام AKBARPARS عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. بابت تاپيكهايم، اميدورم مفيد واقع بشوند و ممنونم از لطفتان و بابت PM هم ممنونم و ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. اما در احوالات بوت نشدن Image ما! منظور من از Hiren's BootCD اين CD هست:
. براي دونلود Image سيدي فوق، اگر در گوگل يه جستجوي كوچيك كنيد كلي لينك مستقيم دونلود يا Rapidshare يا تورنت خواهيد يافت. اين CD حاوي كاملترين مجموعه برنامههاي محيط بوت هست. همچنين من از بخش Driverهاي اين CD در Image خودم استفاده كردهام. اين درايورها تقريبن يك مجموعه كاملي از درايورهاي مختلف براي Optical Driveها + Chipهاي مختلف مادربورد هستند. همچنين از فايل بوت داس آن ( V 7.10.1999) در ساختن سي دي خودم استفاده كردهام.کد:http://www.hiren.info/pages/bootcd
. خوب! فايل بوت Image خودم را تغيير ميدهم و پس از ساخت Image جديد آن را براي تست شما UL ميكنم. فكر كنم فردا آماده شود. فقط براي تست اين Imageها از يك CD-RW استفاده نماييد كه قابليت n بار پاك كردن و دوباره رايت شدن را دارند.
موفق باشيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ
IgImAx
88/01/21
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]