نقل قول:
لینک دانلودشو بچه ها گذاشتن ...
هم کم خرج تر هم سریعتر و هم راحت تر ........:10:
Printable View
نقل قول:
هم کم خرج تر هم سریعتر و هم راحت تر ........:10:
mahdi جان sr72 راست میگه دیگهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi7610
سلام من هنوز نتونستم سی دی hiren را تهیه کنم چون برف و سرما اجازه نمی ده برم بازار . این برنامه را هم هنوز دانلود نکردم . انشاالله دانلود کردم توی بحث شرکت می کنم .
هم کم خرج تر هم سریعتر و هم راحت تر ........
با دانشی هم که شما از کامپیوتر داری با یه hiren حتما میتونی هر کامپیوتری رو بپوکنی اون لینکهایی هم کار میکنه
mehdi_halla یه جای دیگه upload کن اخه این rapid چیه بابا ؟ 4shared بهتره
جای دیگه آپلود شد.نقل قول:
جای دیگه آپلود شد.(در همون پست قبلیم:#67)نقل قول:
اینجا جاش نیست ... ولی باید بگم که راست میگی این rapid خیلی مزخرفه ... :2:حتما باید یوزر اونجا باشی تا بتونی دانلود کنی ...؟نقل قول:
سوالم این بود که این رپید لینک مستقیم واسه دانلود داره ؟
این حرفت کنایه دار بود :5:کد:
با دانشی هم که شما از کامپیوتر داری
سلامنقل قول:
متاسفانه این برنامه روی سیستم من فقط پسوورد را عوض می کنه . اونا ریست نمی کنه . یعنی بعد از لاگین شدن دوباره پسوورد می خواد . تازه پسوورد اصلی را هم از بین می بره و خودش یه پسوورد می ده که اصلا معلوم نیست چیه ؟
بعد از این که امتحاناتم تموم شد که خدا می دونه کی تموم بشه . لامسب تموم بشو هم نیست که .
می رم سی دی hiren را می گیرم .
یعنی من بی مخم :41:( خطاب به خودم : خوب مهدی جان چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است )
ای بابا
چه قد سخت گرفتین شما
اصلا اومدو طرف با syskey پسوورد گذاشت
اون وقت چی ؟
winxp جان! این ایمیجه ، بازم پاکش می کنه.نقل قول:
سلام به همه خوباننقل قول:
اقا مهدی دست گلت درد نکنه .
مشکل حل شد .
البته یه سری از کارهایی که شما گفته بودی را اعمال نکردم و از گزینه های دیگه ای استفاده کردم .
اصلا نیازی به دادن پسوورد ستاره هم نبود . گزینه ای که میگه clear pass را زدم و کار تموم شد .
پسوورد را به طور کامل ریست کرد .
یه قسمتی هم داره مربوط به sysky که فکر کنم بشه پسوورد اون را هم با این سی دی ریست کرد .
خدا رو شکر که مشکلت حل شد.:11:نقل قول: