من خودم با استفاده از برنامه TMPGEnc 4.0 XPress فيلم رو با زيرنويس اينکود ميکنم.
من خودم با استفاده از برنامه TMPGEnc 4.0 XPress فيلم رو با زيرنويس اينکود ميکنم.
سلام دوست مننقل قول:
ببخشید مشخصات سیستمتون چیه ؟
ماله من که برای هر فیلم 2 و 3 ساعت طول میکشه
میخواستم ببینم برا شما چقدر طول میکشه ؟
و راستی اگه بخوایم با فایل دایویکس
dvd بسازیم با منو وزیرنویس باید چیکار کنیم ؟
اقا شرمنده تو جت ای دیو برای دیدن زیر نویس باید گزینه ای رو فعال کرد چون من زیر نویس ور تو پوشه همنام فیلم میزارم ولی نشون نمیده
در جواب دوست عزيز جناب آقاي SaMsUnG بايد بگم که مشخصات سيستم من اينه:
رم يک گيگابايت
گرافيک 256
سي پي يو 3.06 GHz
اگه بخوام فيلم رو با فرمت VCD اينکود کنم که خيلي خيلي سريع اين کار انجام ميشه حدودا ميشه گفت نيم ساعت ديگه حد اکثر يک ساعت. ولي چون معمولا با Divx اينکود ميکنم همون دو ساعت و نيم سه ساعت اين حدود طول ميکشه.
سوال دوم تون رو بلد نيستم. من اسم برنامه DVD Lab Pro رو براي ساخت منو و اين ها شنيدم ولي راستش تا حالا خودم باهاش کار نکردم نمي دونم چطوريه.
در جواب شما جناب ESMAIL2006 بايد بگم که وقتي فيلم رو Play کردين روش راست کليک کرده و روي گزينه Subtitles Options نمي دونم يا Subtitle Configure يه همچين چيزي کليک کنيد. بعد ببين گزينه Hide Subtitles علامت زده ـست يا نه.
اگه درست نشد Direct VobSub يا FFDShow رو نصب کن. البته من در Jet Audio 7 بدون استفاده از FFDShow يا Direct VobSub ميتونم فيلم رو با زيرنويس ببينم. چون همون دفه اول که جت اديو رو اجرا کردم اون قسمت Always Load براي زيرنويس ها رو فعال کردم.
زیر نویس فیلم man of the yearمیخوام
ممنون
سلامنقل قول:
آقا اسماعیل باید زیرنویس و فیلم هم نام باشند اسم پوشه (فولدر) فرقی نمی کنه :20:
این کار را کردی ؟؟؟ (مثلا : AVSEQ01.dat و AVSEQ01.srt اولی فایل فیلم و دومی فایل
زیرنویس) :20:
بای
سلام.
آقا دمتون گرم،
يكي زير نويس اين فيلمهارو هم به ما بده.
The Phantom of the Opera
The Final Cut
A Guy Thing
The Prince & Me (2004)
Ice Spiders (2007)
Silence Becomes You (2005)
Unrest (2006)
کسی زیر نویس فارسی Man Of The Year داره؟
سلام دوستان.
من زیر نویس فیلم Vegas Baby رو میخوام.
ممنون.
به اینجا مراجعه کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149175