هه هه هه:31:نقل قول:
مبارک باشه مطمئن باش اگه سود نکرده باشی ضرر نکردی:10::11:
خواهشنقل قول:
اغفال میکنیم هر کی دمه دستمون بیاد:31:
بله همین جاهایی که دوستمون اشاره کردن ولی زیاد trade به درده این بازی نمیخوره
پول مول همینطوریش خوبه
Printable View
هه هه هه:31:نقل قول:
مبارک باشه مطمئن باش اگه سود نکرده باشی ضرر نکردی:10::11:
خواهشنقل قول:
اغفال میکنیم هر کی دمه دستمون بیاد:31:
بله همین جاهایی که دوستمون اشاره کردن ولی زیاد trade به درده این بازی نمیخوره
پول مول همینطوریش خوبه
اون مرحله رو چطوری بازی میکنیم ؟ بعد از کشتن Grand master یا یه Camping جدا ـه ؟نقل قول:
این قسمت تو همین پچه 1.3 هم موجوده
با شما موافقم داریوش جان.تنها چیزی که به درد خریدن میخوره انواع الکل ها برای ساختن potion است.البته کتاب خریدنم بد نیست.چون ممکنه آدم حال و حوصله ی اینور اونور دویدن واسه پیدا کردن کتاب نداشته باشه.نقل قول:
در واقع این مرحله تو اول بازیه و یک campaign جدا محسوب میشه.همون طوری که قبلاٌ هم نوشتم هدفش آشنایی بهتر با سایر witcher هاست.نقل قول:
میشه بگین gameplay این بازی مشابه چه بازی ای هست؟
مثلا drak messiah یا oblivion?
ببینید دوست عزیز در گیم پلی witcher یک ته مایه ی fantasy وجود دارد که از این جهت آن را به سمت dark messiah متمایل می سازد.اما این بدین معنی نیست که witcher به oblivion شباهت ندارد.بلکه از نظر فاکتورهای یک بازی rpg این بازی به oblivion شبیه تر است تا به dark messiah.به نظر من diablo از هر بازی دیگری به این بازی شبیه تر است.نقل قول:
سلام،
من هیچ بازیی به باحالی {FABLE THE LOST CHAPTER } بازی نکردم!
البته oblivion و THE WITCHER جای خود دارد! ب
برای دوستانی که ترینر میخوان میتونن در ادامه مشاهده کنن و دانلود کنن البته برای ورژن 1.3 بازی هم دارم ولی چون مال CHEAT HAPPENS هستش و برای کاربرای پولی میترسم بزارمش اینجا منو اخراج کنید برم پی کارم پس نمیزارم!
ترینر اول برای ورژن 1.2a و 1.1a
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ترینر دوم برای ورژن 1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بازی ای که گفتید احتمالا ماله reflexive نیس؟؟؟!
ممنون بابته ترینر ها ولی gameplay بازی به نظرم همینطوری طوری هست که بشه بازی کرد بدونه مشکل
من فقط یه مقدار اونجا که اون خرچنگ بود عنکبتون بود چی بود باید غار رو خراب میکمردی رو سرش اونجا معطل شدم همین
سلام،
داریوش عزیز بعضی ها هم هستند که با ترینر بازی میکنند!
البته بنده اول تموم میکنم بعد یه دستم با ترینر بازی میکنم!
از دوستان کسی آدرس کرک پچ 1.3 این بازی رو نداره لینک بذاره؟
in bazi ba 6600 ejra mishe