عزیزم کجای تصاویر به هم ریخته هست ؟!
علیرضا جان آخه شما ماریو گالاکسی رو بازی کردی ؟
واقعا قشنگ کار شده بود .....
ولی عجیبه که از COD 4 و Crysis زده جلو !!!!
Printable View
علیرضا جان آخه شما ماریو گالاکسی رو بازی کردی ؟
واقعا قشنگ کار شده بود .....
ولی عجیبه که از COD 4 و Crysis زده جلو !!!!
واسه منم بهم ریخته است.نقل قول:
نه من این بازی رو انجام ندادم...نقل قول:
من این نقد رو از ویژه نامه کلیک برداشتم. با اینکه بهش اطمینان دارم ولی داخل یه مجله دیگه خونده که بهترین بازی سال از نظر گیم اسپات هیلو هست!!:18::2:
يه سوال.
چرا تو اين ليست بازي Ratchet & Clank: Tools of Destruction نيست؟؟؟ از خيلي از بازيهاي بالا مثل Lost Planet و AC6 و Silent Hill Origins و NFS Pro Street و Man Hunt 2 سرتره....
سپهر جان اینجا فقط لیست بازی های سال 2007 هست .
اگه این بازی که شما میگی مال 2007 هست به Sam Fisher 08 یه پیغام خصوصی بده تا آپدیت کنه ...
سلامنقل قول:
قبول دارم که جزو بازیهای بزرگ سال قبل بود اما از اونجایی که در نظرسنجی حداکثر 30 گزینه میشه قرار داد بالاخره باید بعضی بازیهارو فاکتور گرفت. PS3 بازیهای تاپ زیادی نداشت بنابراین سهمیه کمتری بهش اختصاص دادم و در انتها دو بازی Heavenly Sword و Uncharted رو به R&C ترجیح دادم چون این بازی از gamespot امتیاز 7.5 گرفت (هر دو اون بازیها 8.0 گرفتند).
راجع به اون بازیهایی که مثال زدی باید بگم که هیچکدام هم سبک و پلتفرم(اختصاصی) R&C نیستند سبک این بازی 3D Platformer است.
sam fisher 08 شما باید R&CF رومیذاشتین و a.salireza هیلو نه ، هالو
اسم این بازی هیلو هستش. من هم همین رو نوشتم. حالا اگه مشکلی داره ببخشید.:27::46:نقل قول:
سايلنت هيل رو حتمن امتحان كنيد تا معني واقعي بازي رو درك كنيد.با تشكر.
امسال COD 4 بهترین بود. گیم پلی نفس گیر , گرافیک عالی (البته نه در حد crysis) , انیمیشن های فوق العاده طبیعی , صداگذاری عالی و ... شاید تنها نقطه ضعفش داستان باشه . البته اونم به نظر بعضی ها و به دلایل سیاسی !
2) Crysis
Assassin's Creed (3