مرگ موش جان....واترمارک کار آسمون ،روی قسمت های مهم عکسه...بخاطر همین نمیشه درست کار ترمیم آسمون رو دید
Printable View
مرگ موش جان....واترمارک کار آسمون ،روی قسمت های مهم عکسه...بخاطر همین نمیشه درست کار ترمیم آسمون رو دید
د بيا
سلام به همه بگوري هاي عزيز خودم.
اي بابا چرا همش شما ميرين تو حاشيه؟ يكي ميگه چرا ساير عكسو كم كردي . يكي ميگي چرا روش نوشتي آسمون و ... اخه اگه سايزو كم نكنم كه كل صحفه اينجا به هم ميريزه...اگه رو ننويسم آسمون كه فردا هر كي بياد ميگه نه اين ماله منه ... اما باشه.اينم سايز اصلي بدون آسمون.
راستي وقتي خواستين جايزه رو بفرستين لطف كنين بگين زنگ طبقه دوم رو بزنن اگه نبوديم به طبقه پايين بدن! :cool:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي واسه اين كه زود باز شه يه كم حجمشو كم كردم.باز فردا نگين اون 1 مگابايت بود اين 160 كيلوبايته!!! :puke:
سوسو جان سلام عيب هايي كه گرفتي كاملا درست ومنطقيه ولي بابا وقت درست حسابي صرف نشده كار عجله اي همين ايراداروهم داره .......فقط جايزه رو بچسب
Migam In Msabeghe Barande Nadare?
ولی خودمونیم ....hamed_desireman سلیقش در انتخاب رنگ خیلی خوبه...نمیدونم حوصله روتوش نداشته یا دقت کافی نداشته ؟؟!!
بچه ها سلام نمیخاین عکسای جدیدی واسه ترمیم یا رنگی کردن بذارین تا یه خورده اوضاع عوض شه
یا بهتر بگم یه تنوعی باشه بقیه کارها رو هم ببینیم
این هم یه نظره !!!
اموزش اين تبديل رنگ سياه و سفيد به رنگي كجاست؟
من هرچي گشتم پيدا نكردم !
اگر كسي لينك رو داره بزاره لطفا !!!
مرسي
اينم عكس ترميم شده با رنگ !!!!!!!!
این عکس که من رنگی کردم جزو مسابقه هست یانه؟ اصلا مسابقه هست یانه؟
دوستان سلام
ببخشید دیگه از جایزه خبری نیست . به علت کمبود بودجه . انشاا... مجلس تصویب کنه و بودجه ما برسه جایزه ها رو می فرستیم .
( به نظر من اگه جایزه ای نباشه بهتره )
=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0=0 =0=0=0=0=
خوب من چند تا عکس دیگه میزارم برای رنگی کردن . ( اگر همینطور پیش بره این تاپیک یکی از پرطرفدارترین تاپیکهای این انجمن میشه پس دوستان همکاری کنن )
عکس اول
عکس دوم
اگه عکسها دیر لود میشن رو این لینک ها کلیک کنید .
قربانتان : شاهین کینگ