نتايج هفته بيستم ليگ دسته اول فوتبال
پيروزي استيل آذين و شكست فولاد خوزستان
خبرگزاري فارس: هفته بيستم رقابتهاي ليگ دسته اول امروز با پيروزي تيم استيل آذين و شكست صدر نشين گروه ب به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هفته بيستم امروز با برگزاري 10 مسابقه به پايان رسيد.
نتايج رقابتهاي امروز به شرح زير است:
گروه الف:
سرخپوشان يك - پيام مشهد 2
تراكتور سازي تبريز 2 - استيل آذين 3
نيروي زميني 3 - داماش ايرانيان يك
شموشك نوشهر يك - كاوه زنجان صفر
شهرداري بندر عباس 2 - گل گهر سيرجان صفر
گروه ب:
كوثر يك - هما يك
آلومينيوم سازي اراك 2 - اتكا صفر
شاهين پارس جنوبي 3 - نساجي مازندران يك
فولاد خوزستان صفر - تربيت يزد يك
مس رفسنجان يك - شهرداري تبريز 2
در گروه الف پيام مشهد با يك بازي كمتر و 33 امتياز صدر جدول را حفظ كرد و تيم استيل آذين با 32 امتياز در رتبه دوم جاي گرفت.
در گروه ب نيز تيم فولاد خوزستان با وجود شكست خانگي با 38 امتياز در صدر باقي ماند و تيم سپاهان نوين با يك بازي كمتر با 35 امتياز در رده دوم قرار دارد.
/ آخرين بازي هفته بيستم ليگ دسته اول فوتبال/
سپاهان نوين مقابل ماشينسازي متوقف شد
به گزارش خرگزاري فارس، تيم سپاهان نوين امروز در ورزشگاه تختي تبريز با تساوي دو بر دو مقابل ماشين سازي متوقف شد.
اين تيم كه در رده دوم جدول گروه ب قرار دارد، با اين تساوي با 36 امتياز در همان رتبه باقي ماند و تيم ماشين سازي با 20 امتياز در رده يازدهم جاي گرفت.
مسابقه فوق قرار بود روز دوشنبه برگزار شود كه به دليل در گذشته حسين ساعدي بازيكن تيم ماشين سازي با 48 ساعت تاخير برگزار شد.
نتايج هفته بيست و يكم ليگ دسته اول فوتبال
پيروزي پرگل استيل اذين و ثبات در صدرجدول گروه دو
خبرگزاري فارس: دوازه ديدار از هفته بيست ليگ دسته اول در شهرهاي مختلف برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس ،از مهم ترين اتفاقات هفته بيست و يكم پيروزي پرگل استيل اذين و تساوي تيم هاي صدرنشين گروه اول بود و در گروه دوم نيز تغييري در صدر جدول رخ ندادو مدعيان صعود پيروز شدند نتايج مسابقات به اين ترتيب است
گروه اول:
استيل اذين 5 -شموشك نوشهر 2
ايمان رزاقي راد ( 2گل ) محمد پروين ( 2گل ) و محمد همرنگ براي استيل اذين و محمد غريب و محمد طبرستاني براي شموشك
پيام مشهد 2-نيروي زميني تهران 2
علي زاد علي و محمد فهيمي براي پيام و وحيد عسگري و عليرضا افضلي براي نيروز زميني
گل گهر سيرجان 1- سرخپوشان 2
عليرضا عمراني و علي كريمي براي سرخپوشان و محسن فيروز ابادي براي گل گهر
شاهين اهواز صفر - تراكتور سازي يك (مسابقه با 45 دقيقه تاخير اغاز شد)
كاوه زنجان 2- شهرداري بندر عباس صفر
علي صادق،اضغر رحيمي
مقاومت بسيج فارس 2- داماش ايرانيان يك
محمد پورمند 2گل براي مقاومت و هادي نوروزي براي داماش
گروه دوم:
شهرداري تبريز صفر -هما 2
علي سليماني و مهدي اقامحمدي
اتكا صفر - فولاد خوزستان يك
احمد ال نعمه
سپاهان نوين اصفهان 4 -مس رفسنجان 2
فرهاد بهادراني،محمد علي حمز هاي (2گل) و احسان عبداللهي براي سپاهان و قاسم دهنوي و داود دشت پور براي مس
نساجي مازندران صفر- كوثر تهران صفر
شاهين بوشهر 2 صنايع اراك صفر
يدالله كرمي و لطيف جنامي
تربيت يزد 2-ماشين سازي تبريز صفر
نبي ساكي و مجيد ايوبي
بعد از برد پر گل استيل ؛ كاظمي به ليگ برتر نزديكتر شد ، پروين كيفور
فرهاد كاظمي:
ميدانستيم جبران اشتباه سخت خواهد بود
با استراتژي مقابل شهرداري بندرعباس ظاهر ميشويم
سرمربي تيم فوتبال استيلآذين گفت: با يك استراتژي خاص در هفتهي آخر مقابل شهرداري بندرعباس ظاهر ميشويم.
فرهاد كاظمي پس از پيروزي پرگل تيمش برابر شموشك نوشهر در گفت وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: امروز شاهد ديدار زيبايي بوديم و بازيكنان ما به لحاظ اينكه بايد هر سه امتياز بازي را كسب ميكردند مردانه جنگيدند و با پنج گل شموشك نوشهر را در هم كوبيدند. ما ميدانستيم كه اگر كوچكترين اشتباهي انجام دهيم نميتوان نتيجه لازم را كسب كرد، لذا سعي كرديم با برنامه مشخص و تمركز بالا بر حريف چيره شويم.
وي افزود: شموشك هم امروز بازي خوبي و زيبايي به نمايش گذاشت اما، به هر حال تيم ما از آنها برتر بود و ما در برابر اين همه تماشاچي بايد اين بازي را با اقتدار ميبرديم
.
كاظمي گفت: از هماكنون تمام فكر و تمركزمان معطوف به بازي با شهرداري بندرعباس است چرا كه شرايط جغرافيايي بندر اقتضاء ميكند كه ما با برنامه خاص و استراتژي از پيش تعيين شده به مصاف آنها برويم. اميد زيادي به پيروزي برابر شهرداري بندرعباس دارم و در صورت به مرحله پليآف، تصميمات جديدي را در خصوص آن بازيها خواهيم گرفت
.
وي همچنين درباره اشتباه مدافعيناش كه باعث خوردن دو گل راحت از شموشك شد، به ايسنا گفت: من برخي از ناهماهنگيهاي خطوط دفاعي استيل آذين را تاييد ميكنم و معتقدم با گذشت زمان و تمركز بيشتر اين مشكل حل خواهد شد؛ ما گل اول را روي اشتباه فردي دروازهبانمان را خورديم و گل دوم نيز بر اثر عدم تمركز لازم مدافعين تيم به ثمر رسيد؛ اما به طور حتم در آينده نزديك اين مشكلات حل خواهد شد.
////////////////////////////////////////
علي پروين در گفت وگو با ايسنا:
براي استيل آذين و صعودش برنامه ويژهاي داريم
از هواداران ميخواهم براي تشويق پرسپوليس به استاديوم بروند
قائم مقام باشگاه استيل آذين گفت: با اين پيروزي اميدمان به صعود زنده شد و قطعا براي مرحله پليآف برنامههاي خاصي داريم.
علي پروين پس از پيروزي تيمش در هفتهي بيست و يكم رقابتهاي ليگ آزادگان در مقابل شموشك نوشهر در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، اظهار كرد: تيم ما در چند هفته پيش دو باخت غيرمنتظره داشت كه اين شكستها روحيهي تيمي را پايين آورده بود اما، بازيكنان ما پس از پيروزي هفتهي پيش برابر تراكتورسازي تبريز انگيزه و روحيهي بالايي پيدا كردند و امروز شاهد بوديد آنها با تمام تلاش پنج گل را به شموشك نوشهر زدند.
وي افزود: با اين پيروزي و نتايجي كه در بازيهاي ديگر رخ داده، استيل آذين هشتاد درصد شانس صعود به مرحله پليآف را دارد. من از فرهاد كاظمي تشكر ميكنم كه زحمت زيادي براي اين تيم كشيد و بازيكنان را به لحاظ روحي و رواني بالا برد.
پروين در خصوص بازي امروز خاطر نشان كرد: ما در اين بازي به طور حتم نيازمند سه امتياز بوديم و با جان و دل جنگيديم گرچه تمام بازيهاي ليگ يك سخت است اما، شموشك امروز حرفي براي گفتن نداشت و پنج گل را از بازيكنان ما دريافت كرد.
وي گفت: اگر خدا بخواهد و ما به ليگ برتر صعود كنيم برنامههاي ويژهاي براي اين تيم دارم؛ من از قبل هم گفته بودم كه اين بازيكنان با تجربهاي كه دارند ميتوانند با گذشت زمان بهتر شوند و هماهنگتر كار كنند كه اين مساله كمكم به وقوع پيوست و شما ديديد كه امروز يك بازي زيبا را از خود به نمايش گذاشتند.
پروين هم چنين درباره وضعيت تيم فوتبال پرسپوليس به ايسنا، گفت: خوشحال هستم كه پرسپوليس تا حدودي از وضعيت ناهمواري كه در قبل داشت خارج شد و با پيروزيهاي اخير اميد زيادي را در دل هواداران براي قهرماني زنده كرد. مطمئنم اگر پرسپوليس بتواند هر سه بازي آينده خود را با همين وضعيت و روحيه بالا ادامه دهد آنها قهرمان ميشوند من روز يك شنبه به استاديوم ميروم تا پرسپوليس را تشويق كنم و از همين جا به تمام هواداران پرسپوليس و استيل آذين و همچنين بازيكنان تيمم ميخواهم كه روز يكشنبه به استاديوم آزادي رفته و با حمايت پرسپوليس روحيهي آنها را براي برد مقابل برق شيراز بالا ببريم.
انتهاي پيام