نقل قول:
داداش بیل که نمیزنیم :ی انتقال تجربیات هست :ی
یه چیزایی ما بلدیم یه چیزایی شما
همه واسه همین اینجاییم
ذاتت خوبه به مولا ! ایشالا به هرچی میخوای برسی ! ( گل ) !
نقل قول:
اونجا هم من پاشنش کندم انقدر رفتم چی کار داری بگو تا بهت بگم
جهاد وامش بستگی داره به زمینت الان زمین داری ؟ آب داری ؟ ( ابش چی هست چجوریه ؟ چاه ساعتی خریدنی ؟ )
نه الان که در حال تحقیقم !! حالا مقدار وامو ، تنفس ،باز پرداخت چند ساله، و درصدسود ،برای یه نمونه زمین 7000 الی 10000 متری با چاه آب اختصاصی بگو !!
نقل قول:
کتاب هم اگر میخای بگو برات معرفی کنم در مورد همین ( صیفی )
نیکی و پرسش ؟؟:31:
نقل قول:
هیچوقت همچین کاری نکن
برو یه چند ماه کار کن ببین زده میشی یا نه اگر بری تو کار زده بشی ضررت خیلی سنگین میشه
گلخونت به نصف قیمت میخرن
موافقم ! اما من الان در مرحله تحقیقم ،ممکنه 1000 تا فرصت دیگه برای سرمایه گذاری پیدا کنم! اما در کل حرفت درسته !
نقل قول:
هیدروپونیک هم تقریبا اره ولی یه چیزای دیگه ای هم هست که بری تو کار کتوجه میشی همه چیز به این راحتی نیست
100 البته !
نقل قول:
پس خیلی حرفه ای داری به این قضیه نیگاه میکنی
و این خیلی خوبه و موفق هم میشی بشرطی که این علاقت لحظه ای نباشه
نمیدونم حرفه ای هست یا نه ،اما راستش با خودم تصمیم گرفتم که هیچ وقت ازون چیزی که میتونم باشم کمتر نباشم ! شاید شبیه شعار بیاد اما واسه من واقعیته !
مرسی !
نقل قول:
بافت شهرتون چطوره یعنی از لحاظ گلخونه ( هست اونورا ؟ یکی دو تا منظورم نیست ) کشت غالب چی هست ؟
همون خیار گلخونه ای دنگ و فنگی که داره از همه محصولات بیشتر هست
آره چند تایی رو که من دیدم اما امار دقیقشو باید فردا از جهاد بگیرم !
انگور و کشمش اینجا که توی دنیا معروفه و اکثر باغهای اینجا انگورین ! نمیدونم منظورتون از کشت غالب همین بود ؟!
نقل قول:
ببین دوست عزیز
یه چیزی من بهت میگم
این کار پله پله برو جلو
این جوری بری میخوری زمین
یعنی بنظر من اول یه چیز ساده کشت کن
اونن هم نه گیاه دارویی ( البته تخصصی در این زمینه ندارم ولی پر واضحه که فروشش به روشنی دیگر محصولات نیست )
یا صیفی یا گل
گل هم یه چیز سبک مثل داوودی یا اسم اون یکی یادم نیست :ی
یا همون صیفی مثل خیار یا فلفل ( که البته خیلی سخت و طاقت فرسا هست اما از لحاظ مالی درصد ریسکش کمتر هست )
هم اینکه بهتر با انواع افات و بیماری ها و علف هرز اشنا میشی
پیشنهاد خوبیه ! مرسی !
آهان یه سوال !؟! : ببینم شرکت های بیمه توی هر دوره کشت محصولاتو بیمه میکنن ؟!