یه ضرب المثل هست که میگه هیچوقت سعی نکنید زنها رو بشناسید، اون ها خودشون همدیگه رو خوب میشناسن واسه همینه که از هم متنفرند.نقل قول:
از مزاحمت آسیب زا که بگذریم خود زن دوست داره تحسین و تایید مرد رو بخاطر زنانگیش در جامعه دنبال خودش داشته باشه.
شما بخاطر دیدگاههای موج سوم فمینیستی خودتون چشمتون رو خیلی راحت رو این حقیقت که زن از جاذبه اش به عنوان ابزار استفاده میکنه میبندید و فقط مرد رو مقصر میدونید. (به نظر من البته جایی برای مقصر دونستن هیچکس این وسط نیست یه روال طبیعی هست) کافیه برخورد زن ها رو ببینید وقتی نیاز دارند کارشون رو راه بندازند چقدر راحت سوییچ میکنن رو فاز Flirt و عشوه گری.
جنس مخالف کی هستید شما دقیقا؟! چون از چیزی که نوشتید نمیشه فهمید. خخخخخخخنقل قول:
جامعه ما چیه؟کجاست؟ از مریخ اومده روی این کره خاکی؟ یا جزئی از جامعه بشری و دستاورد میلیون ها سال فرگشت و هزاران سال تمدن هست؟
اگر چیزی واقعیت جامعه هست پس واقعیت جامعه بغل دستی ما هم هست، تو همه دنیا زن ها در سطوح مختلف برای دستیابی به اهداف مختلف به انواع مختلف از جاذبه های زنانه شان استفاده میکنن.
در یک سطح بالا استفاده میکنند برای دست یابی به مرد ایجاد تعهد(ازدواج) و فرزندآوری، در یک سطح کمتری استفاده میکنند در محیط اجتماعی یا مثلا کاری برای استفاده از مزایای بیشتر، در یک سطح کوتاه زمانی استفاده میکنند در مقابل من مغازه دار برای تخفیف گرفتن.
باز هم به نظر من یه روال طبیعی هست و تا جایی که مزاحمتی برای کسی ایجاد نشده اصلا اشکالی توش نمیبینم.