منم اگه تو رشته ی خودم ( الکتروتکنیک) جای تهران و سمنان اوشکول تپه رو میزدم بدون تست زدن هم قبول میشدم عزیز.نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منم اگه تو رشته ی خودم ( الکتروتکنیک) جای تهران و سمنان اوشکول تپه رو میزدم بدون تست زدن هم قبول میشدم عزیز.نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دانشگاه علمی کاربردی دوره ترمی با پودمانی چه فرقی داره؟ تو پودمانی کلاسا چطوری برگزار میشه تو ترمی چطور؟
کدومشون بهتره؟ برای دوره ترمی باید آزمون داد؟
جایی نیست که بتونم اطلاعات کامل تو این زمینه بدست بیارم؟
درسته خيلي به شهري كه زندگي ميكني و اولويتهايي كه زدي بستگي داره من فقط تهران و كرج رو زدم .اگر شهرهايي مثل ايلام يا شهر كرد و.....ميزدم حتما اونجاها قبول ميشدم ولي تهران رتبه هاي خيلي بالا رو برميداره.
توي صفحه قبل bini007 توضيح داده راجع به فرق ترمي با پودماني.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم آزاد و علمی کاربردی نرین چون سال 87 ظرفیت بهتر میشه
سعی کنید غیر از تهران جاهای دیگه هم برید (بهتر از آزاد تهران)
ـــــــــــــــــــــــــ ــ
موفق باشید
نقل قول:
دوره های ترمی ازمون داره ولی پودمانی شرط معدل هست توی هر دو کلاسها برگزار می شه دوره های 4 ترم هست
در دوره های ترمی دانشجویان مجاز به انتخاب واحد می باشند و واحد ها به صورت اختیاری اخذ می گردد ولی در دوره های پودمانی چون درس ها یا واحد ها در قالب بسته های مهارتی است و درس های هر مهارت نیز مشخص است ، دروس به صورت اجباری ارائه میشود . نمره قبولی در دوره های ترمی 10 میباشد ولی در دوره های پودمانی 12 میباشد.هر رشته در دوره کاردانی به صورت ترمی بین 4 تا 5 ترم به طول می انجامد . ولی در در دوره های پودمانی بین 8 تا 12 پودمان به طول می انجامد . دوره های ترمی امتحان جامع ندارد ولی در دوره های پودمانی دانشجویان پس از اتمام کلیه پودمانها باید در امتحان جامع شرکت کنند و پس از قبولی به آنهامدرک ارائه خواهد شد.امتحان جامع شامل چند درس تخصصی هر رشته خواهد بود . در دوره های پودمانی حضور و غیاب بر اساس ساعت تعیین شده است و باید در کلیه ساعات تعیین شده ، کلاس برگزار گردد ولی در دوره های ترمی حضور بر اساس طول ترم است.
مدت زمان طول دوره های پودمانی :
حداکثر در هر سال 3 پودمان قابل ارائه می باشد . پودمان معمولا در 8 و 16 یا 32 هفته قابل اجرا میباشد
سلام
خب میدونم این تاپیک قدیمی است اما دو تا سوال داشتم:
1- ثبت نام کنکور کاردانی فنی حرفه ای دانشگاه آزاد سال 87 کی اعلام میشود؟
2- شنیده ام کاردانی فنی حرفه ای دانشگاه پیام نور ، امسال نمیتونم شرکت کنم، چون مدرک پیش دانشگاهی ندارم. درسته؟ (آخه فنی حرفه ای که پیش دانشگاهی نداره) :17:
1- هنوز مشخص نشده درصورت اعلام شدن حتما اینجا ذکر میشهنقل قول:
2-فنی و حرفه ای پیش نمیخواد درسته . چه رشته ای هستین و چه رشته ای میخواین تو پیام نور برین؟
سلامنقل قول:
ممنون فرشید جان (درست میگم؟)
والا رشته کامپیوتر هستم، و از مشاور مدرسمون پرسیدم گفتند که امسال نمیتونیم شرکت کنیم. پارسال که فقط دولتی نوشتم و قبول نشدم.
من پارسال اگه قبول نشدم برای این بود که سنجش پروندمو گم کرد ولی امسال قبول میشم
اینو گفتم به اون دوستانی که امکان داره به سرنوشت من دچار بشن حواسشونو جمع کنن