حالا ما كه تابه حال از نزديك با لينو كس كار نكرديم .چه امكاناتي داره مثل همون ويندوز خودمونه يانه .مثل ويندوز نصب ميشه .براي خودش برنامه داره .بازي هاي معمولي نصب ميشه روي اين لينوكس يانه و...
Printable View
حالا ما كه تابه حال از نزديك با لينو كس كار نكرديم .چه امكاناتي داره مثل همون ويندوز خودمونه يانه .مثل ويندوز نصب ميشه .براي خودش برنامه داره .بازي هاي معمولي نصب ميشه روي اين لينوكس يانه و...
با اجازه دوستان . دوست عزیز شما بهتره یه CD LIVE لینوکس بگیری که از نصب کردن خلاص بشی . در موردنقل قول:
امکانات هم به نظر من از نظر امنیت ویندوزو میزاره تو جیبش چون هیشکی واسش ویروس نمینویسه چون
کد باز است . در مورد بازی ها فکر کنم باید نرم افزار مربوطه رو بگیری ولی زیاد امیدوار نباش. ولی حتما
CD LIVE KNOPPIX رو بگیر اگه غلط املایی داشتم منو ببخشید. :31::10:
بهتره خودتو گرفتار لينوكس نكني من يه دفعه نصب كردم حتي با نصب مودم هم مشكل داشتم
only mac os 10
چطوری فایل موجود در مای موزیک رو به درایو دیگر انتقال بدم یا کپی کنم چون هیچ چیزی در هنگام dir کردن در مای موزیک نمایش داه نمیشه
در ضم نحوه کپی کردن فولدر (نه فایل ها) رو بگید
در ضم کپی کردن s.mp3 رو هم بگید
در هنگام نوشتن
copy s.mp3 f:
اصلا کپی نمیشه بجز در کپی کردن پسوند mp3 که همشون کپی میشن
در جواب دوستمون Samsung بايد بگم كه از پايه هست و واقعا هم همينطوره چون هكينگ يه علم هست كه 90 در صدشو خودت بايد بفهمي
دوستاني هم كه در مورد لينوكس پرسيدن لينوكس انجمن خوبي داره حتما ببيبنيد بحث در مورد لينوكس روزها وقت ميخاد!!!
ولي به هر حال جاي اين سوالات اينجا نبود
نقل قول:
اگر در هنگام dir گرفتن چيزي نميبيني از dir /aاستفاده كن
بقيه هم گفته شدن
خودتون ببینید اصلا موزیکی به این اسم دیده نمیشن حتی امس پوشه مای موزیک هم نیستنقل قول:
اگر در هنگام dir گرفتن چيزي نميبيني از dir /aاستفاده كن
بقيه هم گفته شدن
از دستور ls استفاده کن
یه دونه عکس بزارید از محل ms dosنقل قول:
از دستور ls استفاده کن
در ضم چطوری فایل mp3 رو توی کامپیوتر اجرا کنم از طریق داس
براي اجرا كردن فايل mp3 كافيه اسمشو بنويسي بعد توسط برنامه پيشفرض اجرا مانند Window Media Player اجرا ميشه