عکس العمل وردربرمن در مورد همگروه شدن با رئال!
سایت رسمی باشگاه وردربرمن امروز نوشت: رئال مادرید از ان دسته تیمهایی است که هر تیمی ارزو می کند با او بازی کند.
و ادامه داد:
رئال مادرید در این گروه شانس اول صعود است و شاید ما به عنوان تیم دوم شانس صعود داشته باشیم.
یکی از مربیان تیم برمن نیز گفت:
ما بسیار محظوظ شدیم که با تیمی مانند رئال مادرید همگروه شدیم ما سال گذشته با همگروه شدن با بارسلونا و چلسی تجربه روبرو شدن با تیمهایی در این سطح بالا داریم.
توماس شاف سرمربی برمن نیز گفت:
مطمئنا این تیم رئال مادرید است که مدعی اول صعود از این گروه است انها با داشتن مربی مثل شوستر و با بازیکنانی نظیر رائول - ون نیستلروی - کاناوارو - روبینیو و دیگر بازیکنان حتما حرفهای زیادی خواهند داشت.
فرانک بوئمن کاپیتان برمن هم گفت:
من از این قرعه کشی بسیار راضی هستم چون ما می خواهیم با بازی کردن در مقابل رئال مادرید خودمان را ثابت کنیم.
و در اخر صحبتهای مهاجم جوان برمن - کوین - را می خوانیم:
من ارزو داشتم که با رئال همگروه شویم و این اتفاق نیز افتاد و من از این اتفاق بسیار خوشحالم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رائول:تغییر مربی قسمتی از زندگی مادرید است.
كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد تغييرات پي در پي در پست مربيگري را قسمتي از زندگي اين تيم دانست.
به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس گفت: متاسفانه سالها است كه مربيان ما مدام تغيير ميكنند. تاكتيكهاي عجيب و غريب آنها را به اجبار اجرا مي كنيم و هر بار نيز ثابت كرده ايم كه مشكلي از اين منظر نداريم.
گونسالس بلانكو افزود: بازيكنان حرفه اي هستيم و برايمان فرقي نمي كند چه مربي بالاي سرمان باشد. تنها مربي كه حضورش براي ما بسيار مغتنم بود، كاپلو است.
وي اظهار داشت: بعد از او به نظر مي آيد برند شوستر نيز نقشي موثر را ايفا ميكند؛ اما اين درست نيست كه پس از هر تساوي يا باخت، هر چه قدر هم سنگين، به فكر تغيير مربي باشيم. متاسفانه تغيير مربي قسمتي از زندگي رئال مادريد است.
سولدادو مشروط در رئال ماند!
روبرتو سولدادو بازیکن ۲۲ ساله رئال مادرید که سال گذشته را به طور قرضی در اوساسونا بازی می کرد امسال به تیم رئال مادرید بازگشت اما با وجود بازیکنانی نظیر رائول - ون نیستلروی - ساویولا و هیگوئین بعید به نظر می رسد فرصت بازی به او برسد به همین دلیل این بازیکن قصد داشت که رئال را ترک کند اما پدیا میاتوویچ با او مذاکره کرد و قول داد که اگر در نیم فصل اول به او فرصت بازی کردن داده نشد او می تواند در فصل نقل و انتقالات زمستانی به هر تیمی که می خواهد برود.