راست میگی . اگه نداشت که لیگ پارسال اونطوری همه چی یه دفعه ای عوض نمیشد !نقل قول:
ولی حیف پولی که بابت برهانی دادن ! برهانی همیشه اینجوری بوده ! حتی موقعی هم که تو پاس بود توپ های آخر
رو درست و حسابی نمی زد !
من که امیدم به هفته ی بعده !
راست میگی . اگه نداشت که لیگ پارسال اونطوری همه چی یه دفعه ای عوض نمیشد !نقل قول:
ولی حیف پولی که بابت برهانی دادن ! برهانی همیشه اینجوری بوده ! حتی موقعی هم که تو پاس بود توپ های آخر
رو درست و حسابی نمی زد !
من که امیدم به هفته ی بعده !
من به این تیم خیلی خوشبین هستم. تیمی بتونه 6 تا موقعیت 90% به وجود بیاره حتما در آینده پیشرفت خواهد کرد.
یاد اون قدیما بخیر ,قهرمانی خیلی راحت تر بود
آره خب قبلا راحتتر بود ولی الان تیما خیلی بهتر شدننقل قول:
مثلا همین سپاهان واقعا تیم خوبیه . من خیلی ازش حساب میبرم
به نظر من اگه جای برهانی کسیه دیگه ای بازی می کرد یا حد اقل نصف موقیتاشو گل می کرد
استقلال 4 بر1 مسو برده بود
خدایی ضربه ی منیعی توگل بود..هنوزم میتونم به قهرمانی امیدوارباشم؟
با سلام
من یکی از طرفداران پر وپا قرص استقلالم ولی ما با حجازی به هیچ جا نمی رسیم. تعویض های حجازی نشون داد که اون یک مربی طراز اول نیست.
نه خیر. استقلال دیگر قهرمان نمی شود.نقل قول:
"مسعود عنايت":"مظفري" قدرت مديريت ديدار تيمهاي استقلال و مس را نداشت
تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۶/۰۶/۱۰
داخلي. ورزشي. داوران فوتبال.
رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال اعلام كرد: داور بازي استقلال تهران - مس كرمان قدرت مديريت هدايت اين بازي پر برخورد را نداشت.
"مسعود عنايت" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، گفت: نويد مظفري تصميمات انضباطي متعادل و يكنواختي نداشت و نتوانست اين بازي را مديريت كند.
"بازي استقلال تهران - مس كرمان را "نويد مظفري" به همراه "رسول فروغي" و "محمد نجفي" قضاوت كرد.
وي با اشاره به اينكه مظفري يك پنالتي بحث برانگيز نيز به نفع تيم استقلال اعلام كرد، افزود: خطاي مدافع تيم مس كرمان پنالتي نبود.
وي در خصوص اخراج بازيكنان دو تيم نيز خاطرنشان كرد: "صادقي" مدافع استقلال بايد از بازي اخراج ميشد.
ويادامه داد: "وحيد طالب لو" دروازهبان استقلال نيز با يك حركت بچگانه توپ را به بازيكن مس كوبيد كه وي هم بايد به شدت تنبيه ميشد.
"در بازي استقلال تهران - مس كرمان، اميرحسين صادقي از استقلال تهران و حميدرضا رجبي از مس كرمان پس از دريافت كارت قرمز از نويد مظفري داور مسابقه از زمين اخراج شدند".
عنايت در خصوص مردود اعلام شدن گل تيم استقلال خاطرنشان كرد: اين تصميم كاملا درست بود زيرا توپ از خط دروازه نگذشته بود.
رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال همچنين در خصوص بازي سايپا - پاس همدان گفت: داور اين بازي اشتباه بزرگ و تاثيرگذار نداشت و بازي را با روندي يكنواخت قضاوت كرد.
وي اظهارداشت: مسعود مرادي نيز در بازي ابومسلم خراسان - پرسپوليس تهران چند اشتباه غير منصفانه داشت.
وي تصريح كرد: خطاي دوم بر روي عليرضا نيكبخت واحدي هافبك پرسپوليس تهران پنالتي بود و دادن كارت زرد به وي كار درستي نبود.
عنايت تاكيد كرد: متاسفانه اظهارات غير مسوولانهاي از سوي برخي از افراد در خصوص داوري انجام ميشود كه پسنديده نيست.
وي از گزارشگران صدا و سيما انتقاد كرد و گفت: آنها با گزارش خود سعي در تشويش اذهان عمومي دارند.
رييس كميتهداوران فدراسيون فوتبال بيان داشت: ظرف ۴۸ساعتآينده گزارش بازيها به هيات ميرسد و نتايج آن اعلام خواهد شد.
طالب لو يك جلسه محروم يك ميليلون تومن جريمه
صادقي 3 جلسه محروم دو ميليون تومن جريمه .....