هانري: مسي بزرگتر از مارادونا است
بازيكن فرانسوي تيم فوتبال بارسلونا گفت: از ديد من، ليونل مسي بزرگتر از مارادونا است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، تيري هانري عنوان كرد: لقب مارادوناي دوم براي ليونل مسي كوچك است. مسي هر كاري كه دلش بخواهد با توپ انجام مي دهد. او جادوگر واقعي است و براي بارسلونا در حكم يك جواهر گرانقيمت است.
اين مهاجم فرانسوي خاطر نشان كرد: بسياري اين روزها از مرگ اين بازيكن بارسلونا صحبت مي كنند؛ اما بدون اغراق بايد بگويم كه يكي از رئوس اين مربع سنگين، ليونل مسي است.
وي ادامه داد: من و رونالدينييو خيلي خوب مي دانيم كه براي كنار مسي بازي كردن، بايد سخت تلاش كرد. اسمها در بارسلونا اهميتي ندارند و رايكارد بازيكناني را به خدمت مي گيرد كه لياقت بيشتري دارند. من عضو پرهوادارترين باشگاه اروپا هستم و از اين بابت به خود افتخار مي كنم.
رونالدينييو: هنوز تمام نشدهام
مرد برزيلي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا ميكوشد در فصل جديد ناكاميهاي گذشته را جبران كند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، رونالدينييو گفت: به همه هواداران بارسلونا و حتي بدخواهان خود ثابت خواهم كرد كه هنوز تمام نشدهام. امسال، سال من است. كنار بازيكنان بزرگي چون ليونل مسي، اتوئو و هانري خواهم درخشيد.
وي افزود: نام من چندان مهم نيست. مهم نام بارسلونا است و امسال به طور كامل در خدمت تيم خواهم بود. برايم مهم نيست مطبوعات يا مردم چه ميگويند؛ فقط سعي ميكنم به وظيفه تعريف شده خود به نحو احسن عمل كنم.
رونالدينييو اظهار داشت: وقتي از پاريسن ژرمن راهي بارسلونا شدم، ميدانستم سالهاي سختي انتظارم را ميكشد؛ اما امسال سختترين است. از اين بابت خيلي خوشحالم چرا كه برزيليها در شرايط سخت ميدرخشند و طاقت راحتي را نداريم.