اینم تم iPhone واسه 6300 شما:
تم رسمی همراه با چنتا wallpaper :
معضرت میخام که لینکه،سعی میکنم تو بهترین آپلود سنتر آپلود کنم که تا مدتها باشتش:
واسه ابراز حسن نیت.کد:http://www.box.net/shared/mfvysyfh04
Printable View
اینم تم iPhone واسه 6300 شما:
تم رسمی همراه با چنتا wallpaper :
معضرت میخام که لینکه،سعی میکنم تو بهترین آپلود سنتر آپلود کنم که تا مدتها باشتش:
واسه ابراز حسن نیت.کد:http://www.box.net/shared/mfvysyfh04
مرسی دوست عزیز . تم جالب و زیباییست.موفق باشی.
میدونی تو اولین قدم مثبت رو توی کلوپ 6300 گذاشتی ؟
اینجا همه مشکل دارن ولی کسی نیست که به مشکلاتشون رسیدگی کنه و تو از فرصت استفاده کردی و یه کاره درست و حسابی انجام دادی.
سلام
میخواستم سر فرصت بشینم یک رویوو برای 6300 بنویسم، ولی نمیشه، ایرادات:
1-نرم بودن و ضربه پذیر بودن قسمت پلاستیکی مشکی رنگ پشت گوشی.
2- مصرف زیاد باتری (مخصوصاگ اگر از پخش موزیک آن هم استفاده شود که ....)
3- نداشتن امکان تنظیم نور و روشنایی صفحه
4- نداشتن تقویم شمسی و زبان فارسی
5- هندز فری مزخرف (از لحاظ شکل نه کیفیت) که گوشمو داغون کرده؛اصلا" تو گوش جا نمیخوره و ....
سیم سمت چپش هم کوتاهتر از نصف سمت راستیه!!!!
6- زمان شارژ طولانی (حدود 2.5 ساعت)
7- در زمان زنگ خوردن دکمه بزرگ وسط برای وصل تماس به کار میرود، در صورتی که برای این کار یک دکمه سبز رنگ وجود داشت!!!!! و میشد!!!!!
8- در صورت روشن بودن موزیک پلیر، به محض استفاده از دوربین موزیک قطع میشود.
9- دوربین به نیروی زیادی احتیاج دارد و اگر مقدار شارژ ذره ای کمتر باشد، اجازه روشن شدن نمیدهد، در صورتی که با همان وضعیت میشود مکالمه کرد و ....!!!!
10- دو تا مورد هم هست که نسبت به گوشی قبلیم (نوکیا 1112 ) اصلا" انتظار حذف شدنشون رو توی 6300 نداشتم:
- امکان فرستادن اس ام اس در زمان خاص Send Later
- نداشتن حالتی که اول دو تا زنگ رو ویبره بخوره و بعد صدای زنگ بلند بشه Vibra then Ring
11- دوربینش هم تعریفی نداره، در حد سونی اریکسونها نیست، ولی از هیچی بهتره!!!________________________________________________
نکات مثبت:
1- ذخیره فایلهای دریافتی در Received Files نه در Inbox و با پر شدن آن قسمت در حافظه گوشی؛ به طور خودکار ادامه فایلها رو در کارت میریزه.
2- منوهای ساده و زیبا
3- رادیوی خوب ، من 5 تا ایستگاه دارم که بهترینش رادیو جوانه.
4- موزیک پلیر شیک, با کیفیت و کامل. (از این یکی واقعا" راضیم)
5- یک نکته جالب اینه که وقتی یک عکس رو میخواهید به عنوان پس زمینه بذارید که نسبت آن با LCD گوشی هماهنگ نیست (مثلا" پهنتره یا باریکتره) خودش قسمتهای اضافی رو کراپ میکنه (می بره) و ....!!!! :27:
6- امکان ضیط مکالمه تا مدت 1 ساعت!!! ولی حیف که یک صدای بیپ بیپ کار رو خراب میکنه!!! :21:
7- چراغهای بغل خیلی جالب و جذاب اند.
8- ماشین حساب معرکه (تقریبا" مهندسی، سینوس و کسینوس و توان و جذر و ...!!!!)
9- کنتور اس ام اس دقیق (بر حسب تعداد و واحدهای ارسالی یا دریافتی)
__________________________________________________ __
**** راستی، من به جای اینکه از شارژر خودش استفاده کنم، یک تبدیل CA-44 به مبلغ 1500 تومان خریدم که بتونم از شارژرهای دیگه نوکیا هم استفاده کنم، ولی خروجی شارژر خودش 350mA و 5 ولت است، اما شارژر گوشی قبلیم 800mA و 5.7 ولت است ، برای همین هم به جای 2.5 ساعت در حدود نیم ساعت بیشتر طول نمیکشد که شارژ میشود و بعد از 24 ساعت هم خالی میشود، حالا به نظر شما این کار برای باتری و خود گوشی ضرر ندارد؟؟؟
در کل من از انتخابم راضیم :46:
گوشی خیلی خوبیه حدود 1 هفته پیش از دبی آوردیم 160 هزار تومان ولی رجیستر نشده بود بردیم پریروز مخابرات رجیسترش کردن و دیروز هم درست شد و به خوبی داره کار میکنه ولی فقط حیف که فیلمبرداریش 176 هستش
************************************************** ************نقل قول:
من همین همین مشکل را در مورد شارزش دارم
و اینکه هندزفری دیگه ایی بهش میخوره؟
واقعا هندزفری مسخره ایی داره
-از نظر ضربه خوردن به باتری ،همچین مشکلی اصلا وجود نداره.
(البته خودم الکترونیک هستم،رشتم) از لحاظ فنی،یه جریان خاص واسه شارژ کامی لازمه
چه اونو تو 1 ساعت بدیش چه تو 20 دقیقه،فقط بعضی مدل باتری ها وقتی همچین کاری باهاشون میکنی
(که بنده شارژر که چه عرض کنم،باتری هم عوض میکنم)یه خورده موقع شارژ باتری زیادی داغ میشه
(مثل سامسونگ ها)که اگه اونو مثلا بلا فاصله جلو کولر گازی بزارین(مخصوصا اونایی که فلز هستن )
به مقاومت تشخیص دهنده ی شارژ باتری آسیب وارد میشه(خطا میکنه)
(میدونی که شارژ رو دما حساب میشه)و ممکنه باتریتو خالی تر نشون بده
(اینا همش رو یه منحنی هشتش که میشه حسابشون کرد) و اگه دوباره باتری رو شارژ بزنی
دهنش سرویس میشه(در بعضی موارد باتری پف میکنه و تو جاش جا نمیره،مثل باتری 6270 من)
این از این...
-حالا شما که این کارو میکنی میدونی تو بازار باتری 2200 میلی آمپر نوکیا هست؟؟
شیراز 5500تومن،بنداز رو گوشی 2روزو نیم خوش باش.
-در ضمن میدونستسن که شارژر همه ی گوشی ها(شارژر فندکی ها) با هم یکی هستند
-ما امسال تو یه مسافرت با یه شارژر نوکا سامسونگ معمولی،باریک مثل دی830
نوکیا عادی،نوکیا باریک،باتری دوربین عکاسی و... رو شارژمیکردیم
-###خیلی حال میده
-در ضمن اگه 6300 از usb شارژ میشه میتونی واسه فندکی از فندکی موتورولا استفاده کنی
هم آمپرش بالاتره هم usb کلی محکم تره و هم شیکه ،در ضمن حدود 3.5 تا 4 تومنه
ولی یه گیره سیم و یه کیف خوشکل همراشه.یه لامپ آبی خوشگل هم داره.
-امتحان کن ببین میخوره بهش...
-***ممنون از همکاریتون.دمتون گرم...
به یه چیزی تو این گوشی توجه کردید که سرعت کارکردن با منوش عالیه. الان یه ماهه دارمش خیلی هم باش ور می رم ولی خداییش حتی یه بار هم نشده هنگ کنه حتی یه وقفه کوچولو. این یه قابلیت فوقالعادس.:20:
این هم یه پلیر خوبه تحت جاوا تقدیم به شما 6300 بازای عزیز. پلیر خوبیه . ظاهر ساده . کیفیت صدای خوب و کنترل راحت. فقط باید فولدرایی که موزیک توشون هست رو براش ADD کنید.
کد:http://rapidshare.com/files/57191537/KD_Player_EN_176x220.jar
کد:http://www.4shared.com/file/24725364/e4faef37/KD_Player_EN_176x220.html
سلام
اقا كسي نيست جواب پست ما رو بده
من نمي تونم خيلي فايل موسييقي روي گوشيام بريزم و پيغام ميده كه ديگه جا نداره
در صورتيكه مموري من 111 مگا بايت فضاي خالي نشون ميده