البته لقب ارزان ترین بیشتر بهش میاد تا بهترین . مطمئنا شرکت های خیلی بهتری هم هستن که قیمشتون بالاتره .نقل قول:
Printable View
البته لقب ارزان ترین بیشتر بهش میاد تا بهترین . مطمئنا شرکت های خیلی بهتری هم هستن که قیمشتون بالاتره .نقل قول:
مزخرفترین , بیخود ترین , آشغالترین , ضایع ترین adsl در ایران ماله همین آسیا تک دزده , مسئول بی وجدان پشتیبانیش میگه 3 نصفه شب تا 5 صبح استفاده کن , 4 شنبه زنگ زدم فحشش دادم بهش گفتم شنبه میام دفترتون بهتون میگم دنیا دسته کیه , اونم گوشی رو قطع کرد , امروز میرم شیکمشونو سفره می کنم , بیخودیم از این دزدای بی وجدان طرفداری نکنین , امروز تکلیفشونو 1 سره میکنم
آقا من اگه بخوام adsl بخرم چی باید بدونم ؟
چه چیزایی مهم هستن ؟ ( چی ازم می پرسن ؟)
کدوم adsl بهتره ؟
دوستان تو منطقه ما اسیا فقط به اداری adsl میده..منم نیاز ضروری دارم...ایا راهی هست که بشه ازش adsl بگیرم....پیش شماره6649....شاتل هم ظرفیت نداره.....:((
::: بررسی وضعیت سرویس Adsl آسیاتک:::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155514
احتمالا منطقتونو هنوز ساپورت نمیکنه.باید صبر کنی یا اینکه از یه شرکت دیگه مثل پارس آنلاین بگیری(من از کارایی پارس آنلاین خبر ندارم)
اقا در یک کلمه افتضاح . منطقه من نصرالهی هست سرعته 128 از 10 بالاتر تا حالا نرفته
ولی مال من الان رفته روی 18 داره دانلود میکنه.البته نوسان داره ولی خوبه.ولی روزا میاد پاین.
دوستان منم زنگ زدم امروز گفت فردا 100 در 100 وصل میشه
خدا کنه فردا وصل بشه :37:
سلام , منم Adsl آسیاتک دارم که خیلی بده , قبلش صبا داشتم که عالی بود فقط بدیش این بود که حجمی بود منم دانلود زیاد دارم اونم زود تموم میشد , بعدش از آسیاتک گرفتم که خیلی افتضاحه , حالا میخوام عوضش کنم , به نظرتون پارس آنلاین خوبه ؟ مرکز مخابراتی ما شهید کاظمیان , ممنون میشم 1 کمکی بکنین , بای :8::40::8: