بسه بحث ديگه خيلي داره منحرف ميشه
.
.
اگه كسي قيمتشو الان ميدونه بگه
Printable View
بسه بحث ديگه خيلي داره منحرف ميشه
.
.
اگه كسي قيمتشو الان ميدونه بگه
به احترام 5700 نفری یک پست سکوت....یعنی چه تاپیک نزدیم کل کل کنید یا همدیگه رو مسخره کنید...هر کس برای خودش نظری داره...لطفا خارج موضوع پست ندید .......
بازم ميگم شرمنده!نقل قول:
عرض شود که من صفحات قبلی رو خوندم و دیدم که یه عده سعی کردن این گوشی رو با گوشی 3250 مقایسه کنن
مهمترین مزیت این گوشی نسبت به 3250 اینه که رزلوشن فیلمبرداریش 352 * 288 هستش
که تا قبل از این این رزلوشن فقط روی سری ان بود ولی اخیرا نوکیا روی بقیه گوشیهاش هم این رزلوشن رو استفاده میکنه
من در حال حاضر n72 دارم و امیدوارم با کمتر شدن قیمت 5700 یه 5700 بخرم.
البته آقا تقي فكر كنم خيلي بيشتر از يه فيلمبرداري از 3250 برتر باشه.
آقا دشمنت شرمنده بي خيال ، 5700 رو بچسب :46:نقل قول:
بابا پوسيديم كي اين گوشي رو بخريم ؟ كي ارزون مي شه ؟ نكنه گرونتر بشه ؟
:11:نقل قول:
فكر كنم يكي از دلايل افت قيمت n73همين 5700 باشه هرچند بي ربطه اما تاثير خودش رو حتما گذاشته.
الان اين گوشي چنده ؟؟؟نقل قول:
تو دبي من پرسيدم 280 تومنه
داداش اصلا دستت گرفتی که نظر میدی چرا چیزی که نمی دونی الکی ادعا مکنی وقتی با افکتاش فیلم گرفتی بعد تو صفحه نمایش 16 میلیون رنگش ببین می فهمی 5700 چیهنقل قول:
آقا بالاخره خريديم اين گوشيه نازو قشنگ ماماني رو :31:
آقا نمي دونيد چه دنياييه ، بزار اول بگم من در ساعت 6 بعدازظهر شنبه 16 تير اين گوشي رو به قيمت 355 هزار
تومان از پاساژ علاالدين خريدم . اول مي خواستم سياه بگيرم ولي قرمزشو كه تو دستم گرفتم خيلي خوشم اومد
يه اسپرت تمام عياره ، ديگه قرمزش رو خريديم . الانم تو كفشم هنوز . باورتون نميشه هنوز . مي دونم ولي باورتون
شه ، n73 رو پرسيدم از 320-330 تومان بود تا 360-370 ، حالا N73 رو ولش كن مال خودمو مي گم بكفيد :
رم همراش 1 گيگ فابريكه نوكيا ( منم هنوز تو كفم چون 512 بود يارو مي گفت ورژن جديداش 1 مي ذارن )
ولي از فابريك بودنش مطمئنم چند تا مغازه ديگه هم ديدم اونا هم 1 بود ، رم داخليش هم كه 38مگه
گارانتي : 1سال ايرافون ، سزيال اصلي سريالشم خودم با *#06# تو سايت numberingplans.com چك كردم درسته درست بود
ديگه براتون بگم : سرعت توپ ، صدا عالي استريو دالبي ، صفحه نمايش محشر واقعا 16 ميليونه :8:
آنتن توپ GPRS توپ تر صفحه اول گوگل رو تو عرض 5-7 ثانيه براي بار اول مياره براي دفعات بعد سريعتر
كيفيت هدست محشر بتركونه از TXFM خودم كه هدفون سوني روش انداختم خدايي دو برابر كيفيت اونه
دوربين و لنزش هم در حد بسيار خوبه ، فلاشش هم خيلي نورش زياده ، كيفيت فيلمبرداريش حرف نداره با رزوليشن
240*320 مي گيره ، راديوش حرف نداره عالي ، كيفيت ضبط صداش عالي ، ديگه چي بگم من تا حالا گوشي به اين
كاملي نديده بودم اگه چيزي خواستين بگيد تا چك كنم . تنها كمبودي كه گوشي داره به نظر من نداشتن اتو فوكوسه
كه اصلا به چشم نمياد چون كيفيت عكسهاش خيلي خوبه ، من اگه 450 تومانم بود مي گرفتمش
هنگ هم كه اصلا اين گوشي نمي دونه يعني چي :31:
حالا بچه ها اگه سايتي سراغ دارين كه برنامه هاي اين گوشي مخصوصا سيمبين توش برا دانلود هست بگيد
من دانلود كنم :46: