منم میدونم مبناهای مقایسه متفاوتند ولی خداییش اسم تایپیکم باید مورد توجه قرار بگیره!!!نقل قول:
منم میدونم مبناهای مقایسه متفاوتند ولی خداییش اسم تایپیکم باید مورد توجه قرار بگیره!!!نقل قول:
گوشي نوكيا 6131 رو هم ميتوان در ليست بلندترين صدا ها قرار داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي در ليست شفاف ترين ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...فكر نكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم تاپيكي راه انداختين ها اين جه تاپيكي كه هست بلند ترين صدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/(مسخره بازي)
درسته من كه گفتم 6131 صداش بدك نيست
Sagem >> MyX-8
من تعريف گوشياي ساژم رو زياد شنيدم!البته يكي از بچه ها هم يه هيوندا داشت صداي خوبي داشت!
هيوندا صداي خوب داشته باشه هيچي نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تايپيك رو من زدم و از كسي نظر نخواستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الحمدلله دوستان خوب همكاري ميكنن براي همين ازشون ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
w550i
w550i
w550i
w550i
هنوز هم گوشی پیدا نشده که صداش به بلندی سری P سونی اریکسون ( به غیر از P990 ) برسه