عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
Printable View
عزیزان دوستان من میخوام یه باکس مخصوص سونی اریکسون و نوکیا بگیرم یه مارک خوب که اکثر گوشی ها رو ساپورت کنه معرفی کنید ممنون میشم
آقا من دیگه دارم میمیرم ....
w810 من تو کل صدا با n73 کم نیاورد !!!!!!!!!!!!! یعنی حدودا برابر بود . ( ولوم تا ته و اکولایزر هم تا ته )
باورتون نمیشه صداش از w850 هم بهتر شده .
باباااااااااااا بی خیال...پس اینجوری نمی شه دیگه...بوس کمه یالا مزدگونی بده:31: شوخی می کنمنقل قول:
پس منم یه کم پس انداز کنم(اخه جیبم دیگه ته کشید)تازه باید یه گوشی هم واسه....بخرم...شاید 2 ماه دیگه حداکثر منم کپسولیه 850 رو بندازم جای این 800.....اقاق امروز منم چک کردم قبلا به صدای 7710 نوکیا حسودیم می شود امشب باهم چک کردیم...صداش از اونم زده بالا:5: :8:
شاد باشید:20:
آقا من می ترسم برم بگم آقا یه کپسولی w850 واسم بنداز بعد بگه برو 1 ساعت دیگه بیا و تا میام قطعات گوشیمو عوض کنه:41:نقل قول:
چیکار کنم؟
ببین اقا زمان این کار حداکثر نیم ساعته...پس تاکید می کنم که تو مغازه بمونی تا تحویلت بده...اگه گفت بعدظهر بیا الان سرم شلوغه....گوشی رو نده بهش بگو باشه پس گوشیمو بعدظهر میارم...منظور اینکه بهونه دستش ندی که بخواد لفتش بده.....نقل قول:
سعی کن جایی که میری تا حد ممکن مطمئن باشه...
به هر حال این حرفها هست دیگه اینقدر هم نگران نباش...اشاالله چیزی نمی شه و تو هم مثل اون یکی دوست خوبمون شاد و خندان میای و دفعه ی بعدی اینجا پست میدی:10:
فقط کارت راه افتا زیاد ازش تعریف نکن که بیشتر از این دل من اب بیوفته:13: :46:
من گوشیم 3 ساعت پیش یارو بود . چیزی نشد.نقل قول:
باشه بهنام...به هر حال تو هر کاری ادم اهل و نا اهلش هست...مراقبت و احتیاط شرط عقله دیگهنقل قول:
اقا الانم با یه کا 750 چک کردم..بابا خودمونیم ها 800 رو دسته کم گرفته بودم...صداش 750 رو قورت داد...طرف تعجب کرد این همه گوشیش کم اورده..با شک می گفت:مطمئنی ولوم گوشیم تا اخرشه؟؟؟
بله درسته .
ولوم 800 از 550 یک کم کمتره بابا.
:6: سلام دوستان و روز همگي خوش
ديدم دوستي خواسته بود که نحوه ي تنظيمات gprs رو بدونه
البته گوشي ايشون 810 نبود اما چون خودم 810 دارم بر اون اسا ميگم...با هم فرقي هم ندارن...اساس کار رو ياد بگيرين ما بقي جيز خاصي نيست
نحوه ي کانکت شدن:
ابتدا pc suite که در يک سي دي زمان خريد دريافت کرديد رو نصب مي کنيد و اجراش مي کنيد...مي دونيدکه بايد هم رو حالت phone modeقرار بدين...
حالا تو قسمت communication دنبال گزينه ي mobile networking wizard بشيد
حالا توي پنجره ي جديد باز شده روي گزينه ي file بريد و يک new connection بسازيد
توچه کنيد زمان ساختن کانکشن هيچ تغيير خاصي اعمال نکنيد....فقط اينتر و اينتر و اينتر...يک دوستي تو سايت فالز حرف بامزه ايي زده بود ياد اون افتادم که مي گفت:
مثل اين باشه که انگار يه پاره اجر گذاشتيد رو اينتر!!!:31:
حالا کار تموم شده...شما تو قسمت مخصوص کانکشن تو کنترل پنل بريد و روي کانکشن مخصوص گوشيتون کليک کنيد...حالا تنظيمات خاصش رو انجام بدين و....کانکت....لذت ببريد
شايد بپرسيد سرعت اينترنت تو اين حالت به چي بستگي داره؟
توجه داشته باشين که سرعت اينترنت شما رابطه ي مستقيم به فاصله ي انتني داره که گوشيتون رو تحت پوشش خودش قرار داده
راستي اگه نرم افزار فرضا mobile networking wizard نداشت و فرضا connect to internet داشت . توش مشکلي داشتين بگين تا اينم بگم براتون
اگه به کارتون امد نظر ندين باهاتون قهر مي کنم!!!:43:
مرسي....شاد باشيد:20:
آقا برو ثبت کن این اختراعتو
اسم این ماس ماسکه چیه دقیقا یه چیزی نگم ازم بخندن
کپسول کپسولی کپسولیه؟؟؟؟
توی شیراز جای مطمئن کسی سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟