آموزش فلش...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1670640&postcount=75
Printable View
آموزش فلش...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1670640&postcount=75
GsM جون ببخشید که دوباره مزاحم می شم
اون آموزش فلشی رو که به من گفتین برای V3 بود
می تونم برای L7 هم ازش استفاده کنم؟
امروز خواستم گوشی رو فلش کنم
توی برنامه RSD Lite 3.6 وقتی بعد از دادن آدرس مانستر پک کلید start رو زدم بعد از یه سری مراحل تو قسمت status نوشت please manually turn up this phone
من خواستم گوشی رو روشن کنم که دیدم فقط چراغ صفحه کلید گوشی برای یک لحظه روشن میشه و بعد خاموش می شه و گوشی هم اصلا روشن نمیشه
تا اینکه مجبور شدم با boot گوشی بالا بیام
بعد finish داد
بقیه مراحل flash رو هم رفتم ولی فایده ای نداشت
الان دیگه اصلا گوشی روشن نمیشه
تو رو خدا به من بگین چی کار کنم؟
GsM جون به دادم برس
سلام دوسته عزیز. آیا داری از بک آپ استفاده میکنی؟ و اگر اینطوره با چه نرم افزاری بک آپ گرفتی؟نقل قول:
یا از یک مانستر پکه جدید؟؟
اینطور که پیش رفتی باید از اول فلش کنی. حالا یه توضیح بده تا اگر بتونم چشم.
من با motorola phone tools از contactها و inbox ، بک آپ گرفتم و با نرم افزار flash&backup از گوشی یه بک آپ گرفتم
البته وقتی که گوشی خراب بود یعنی صفحه نمایشش رفته بود و فقط علامت های بالای صفحه مثل باتری و آنتن رو نشون می داد این کارو کردم
وقتی که کار فلشم تموم شد و گوشی کاملا خاموش شد رفتم سراغ بک آپ دیدم فقط یه فولدر ساخته و هیچ فایل بک آپی وجود نداره
برای همین فکر کنم از فلش قبلی گوشی هیچ بک آپی ندارم
حالا فقط می تونم boot گوشی رو با زدن دگمه های #* و دگمه قرمز گوشی بیارم
و گوشی اصلا روشن نمیشه
موقع روشن کردن مثل زمانی که شارژ نداره فقط چراغ صفحه کلید یه ثانیه روشن می شه و بعد خاموش می شه
تو رو خدا اگه می تونی کمکم کن
می تونن گوشی رو باکس کنن تا درست بشه؟
خوب بک اپ رو باید وقتی گرفت که گوشی درست باشه دوست عزیز خوب اگه بوت اون بالا میاد میشه بازم فلشش کرد دوست عزیز box واسه زمانی هست که هیچ راهی نیست ولی خوب یکم بیشتر سعی کن و زود نبرش واسه box میشه درستش کرد اما خوب یکم زمان میبرهنقل قول:
من گوشیم وقتی سیم کارت میزارم توش میزن No Service واسه چیه؟؟؟ درست میشه؟ گوشیم موتورلا L7 هست
دوست عزیز.. چه سیم کارتی گذاشتین؟؟آیا همه سیم کارت ها رو همین ارور میده!!
salam mishe mano rahnamae konid ke chetori mishe ba goshie l7 matn bluetooth kard ya chijori daryaft kard
فکر نکنم همچین چیزی ممکن باشه مگه این با نرم افزار بتونی این کار رو بکنینقل قول: