hilary duff
Printable View
hilary duff
seether , Shayne ward
The Rasmus - Massari - LEE Ryan
و ben moody كه فكر كنم كمتر كسي بشناسش !!!!!!!!!
ولي اگه آهنگAnastacia & Ben moody --------- Everything Burns رو گوش بديد مي فهميد من چي ميگم!!!!!!
منظورتون فقط خوانندست؟ یا گروه؟
تازه فقط از نظر خوانندگی؟
اگه منظورتون فقط خوانندس نظر من BRUCE SPRINGSTEEN هست.
اگه گروه : گروه U2
ولی این بحث خیلی خیلی حرفه ای هست . مگه کشکه؟ که بیای بهتریت خواننده خارجی رو انتخاب کنی. مجله Rolling Stones به زور این کارو کرد.!! تازه اونم فقط در زیر مجموعه موسیقی rock.
حالا اگه یه وقت بگید. با کی بیشتر حال میکنید. یه چیزی. دوستای ما هم با هر کی بیشتر حال کردن اونو گفتن.
خوب پس beatles و elvis presley و metallica و..... با اون همه عظمت چی شدن پس؟ هویج؟
ایشون همون گیتاریست evanescence نیست. فک کنم یه آلبوم سولو هم داده؟ نه؟نقل قول:
بهترین که نمیدونم چون اهنګ همه ی خواننده ها رو نشنیدم ولی از بعضی خواننده ها خوشم میاد
Matthew Perryman Jones - برا این موزیکش که به نظرم خیلی قشنګه Save You
از موزیک های travis هم خوشم میاد موزیکی که باعث شد همه ی البوم هاش رو دانلود کنم closer بود
از اکثر موزیک های enrique هم خوشم میاد به نظرم خیلی قشنګ میخونه
ولی خیلی های دیګه نمیشه کیو ګفت هر کدوم تو یه سبکی بهترین هستن بستګی از چه سبکی خوشمون بیاد
یکی از دوستان اشاره ای به مجله رولینگ استون کرد. نشاندهنده این هست که ایشون مطالعه دارند. منم موافق هستم واقعا سخته. به خصوص که بعضی از دوستان مثل اینکه موضوع رو نگرفتن!
مساله انتخاب بهترین یا حالا خواننده های مورد علاقه هست نه گروه ! یا حتی سبک!
و اما نظر من:
از نظر وسعت صدا به ترتیب:
اول - Bruce Dickinson از گروه معظم Iron Maidden که آلبوم های سولوی بسیار زیبا و موفقی داره. توصیه میکنم که این آلبوم ها رو پیدا کنید. همین آلبو مها که موفقیتشون در زمان خودش از آلبوم های خود گروه هم بیشتر بود باعث شد دوباره برگرده. در ضمن خلبان رسمی Air Bus ، راننده تانک و تولید کننده لوازم ورزش شمشیر بازی هم هست!در بین خوانندگان دارای لقب Air Raid Siren یعنی آژیر بمباران هوایی است ! اینم تصاویرش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم - Jorn Lande از گروه فوق العاده فنی و متاسفانه از هم پاشیده Ark . فقط کافیه آهنگ Mising You از آلبوم دوم و البته آخرین آلبوم گروه با عنوان Burn The Sun رو گوش کنید تا به وسعت صداش پی ببرید. من به طور تئوریک با موسیقی آشنایی ندارم اما اگه فکری که میکنم درست باشه در میانه های این آهنگ در عرض 35 ثانیه در یک قطعه 3 پرده به پایین و 5 پرده به بالا میره! این یعنی آخرش. اگه انگلیسی هم مسلط باشید تقریباً گریتون میگیره.تصویر او:
سوم - Blaze Bayley که الان گروهی به همین نام رو داره و وکالیست سابق - 1993 تا 1998- Iron Maiden بود. آهنگ فوق العاده ای مثل The Sign Of The Cross رو ساخته و خونده که واقعاً به همه اون هایی که موسیقی رو میفهمند توصیه میکنم و مابقی دوستان رو که به دنبال حواشی و موسیقی های معلوم الحال هستند رو از گوش کردنش منع میکنم. معانی این آهنگ بسیار جنجال بر انگیز بود! در یک آلبوم دیگه جمله معروف I'm an Educated Fool !!!!!! رو به کار برد که اونم تقریباً یه ضزب المثل شده!.آدم بسیار خوشگلی بود و در عین حال یکی از مخوف ترین صدا های تاریخ رو داشت.و تصاویرش:
و اما وکالیست هایی که خودشون در حال خوندن ساز هم میزنند :
اول - سر David Gilmour از گروه معظم، استثنائی، و تکرار نشدنی Pink Floyd . کسی که 3 تا از جمع 100 سولوی برتر تاریخ رو نواخنه. کسی که نواختن سولوی Comfortably numb در 4 تا از 5 مجله معتبری که دیدم مقام اول رو آورده و اگه اشتباه نکنم در رولینگ استون مقام چهارم. زیباترین و آرامش دهنده ترین صدایی هست که من به شخصه شنیدم و دوستش دارم. و کسی که ساز اختراع کرده !!!!!!!!!!! کار هاشونم که .... و تصاویرش:
دوران جوانی:
دوران کهن سالی:
دوم - مشترکاً James Hetfield و Chris Deburgh هر دو استاد سولفژ هستند.( از نظر من). این تو اجراهای زندشون کاملاً مشهوده. جالب اینکه جیمز وضع خوانوادگی درستی نداشت و در فقر بزرگ شد و نواختن گیتار الکتریک رو هم بدون استاد و با دیدن دست گیتاریست های دیگه یاد گرفت و :41:.. اما کریس دی برگ پدرش سفیر انگلستان در آرزانتین و چند کشور دیگه بود و اصلو نصبش به ریچارد شیر دل بر میگرده !!!!!!!! :18: این هم تصاویرشون:
جیمز:
کریس دیبرگ:
سوم - Gary Moore خواننده و گیتاریست سبک بلوز که تو سبک Progressive هم آلبوم داره و زیبا کار میکنه من ازش خوشم میاد. تصویرش:
و از نظر فضا سازی:
اول - Roger wateers حتماً میشناسیدش و کارهاشو شنیدید و میدونید که شرایطش چطوره. وقتی کسی در یک آهنگ 4 لاین یک جمله رو تکرار کنه اونم در حالت های مختلف و با اون آهنگ سازی ها و صدا سازی های فوق العاده باید اسمش رو برد!! هر چند من به خاطر اینکه داشت پینک فلوید رو از هم میپاشوند ازش خوشم نمیاد. تصور کنید! دیگه آهنگی مثل Sorrow و High Hopes ،Sign of life ، و Keep Talking رو نداشتیم!!!:41:. البته خودش هم بیسیست هست اما چون از لحاظ فضا سازی خیلی قویتر هست اوردمش اینجا. تصاویرش:
دوم - Michael Lee Aday که با اسم Marvin Lee Aday به دنیا اومد و ملقب به Meatloaf هست. سبک اختراع کرده و سه گانه Bat out of hell را اجرا کرده. کنسرتهاش بیشتر شبیه تئاتر هستند و بازیگر سینما وتئاتر هم هست. آلبوم Bat out of hell که اولین آلبوم این تریلوژی هست تا حالا بیش از 38 ملیون نسخه فروخته.تصاویرش:
سوم - Tarja Turunen خواننده اسبق گروه جالب Nightwish . من زیاد به خواننده های زن اعتقاد ندارم. غیر از تنی چند معدود. اما نمیشه از این خانم گذشت. صدای جذاب و گیرا و همچنین کارهای زیباش در گروه. کلیپ Nemo رو خیلی دوست داشتم. تصاویرش:
البته میشد در این قسمت از Blackie Lawless خواننده گروه عجیب و غریب W.a.s.p هم نام برد.
خواننده های دیگه ای هم که بهشون علاقه دارم اینها هستند: Freddie Mercury با نام اصلی فرخ بولسرا. خواننده اصلی گروه خاطره انگیز Queen .یک هموطن نابغه که جاش خالی هست. زرتشتی بود و اصلاً هم ایران رو ندید. فکر کنم تو ماداگاسکار به دنیا اومده بود.
سر Elthon John و Michael Jackson بزرگ و Jon Anderson خواننده گروه فوقالعاده YES و Clein Dion و خیلی های دیگه نام برد. اینها نظرات من بود. به جوون تر ها و اونایی که این اشخاص و گروه ها رو نمیشناسند توصیه میکنم که کارهای این ها رو گوش کنند. اینها خز و خیل نیستند. این ها در زمان خودشون جدید و پیشرو بودند. واقعاً وقتی پول برای 50Cent و ... میدید باید این ها رو هم گوش کنید. در آخر یک نکته مهم رو هم متذکر میشم. ما تو مملکتمون افسانه ای به نام محمد رضا شجریان رو داریم. کسی که وسعت صداش از حد نهایی در نظر گرفته شده یعنی 6 پرده هم فراتر رفته. مایه خجالته ( اول برای خود من) که این همه بزرگهای دنیا رو میشناسیم اما از مال خودمون غافل هستیم. 2 تا گرمی داره استاد!!!!!!!!!! پاواراتی مرحوم ازش تعریف و تمجید کرده!1 باید قدرش رو بدونیم. خیلی طولانی شد. ببخشید!:20:
powerslave جان دست درد نکنه. مطالبت مفید و خیلی عالی بود. شما فک کنم از اونایی هستی که خیلی حرفه ای موسیقی گوش میکنی. من هم Bruce Dickinson رو هم باهات موافقم واقعا حنجره ی عجیبی داره. ولی قیول کنید اون tarja turunen (nightwish(هم دیگه تکراری شده بود. یه جورایی بد نشد خواننده گروه nightwish هم عوض شد. خدائی دیگه اون تم اپرایی هم که داشت دیگه خسته کننده شده بود ولی واقعا آهنگ nemo شون محشره.
مطلب آخر رو هم خیلی خیلی خوب اومدی. ملت ما شجریان و ول کردن. اون وقت یدونه ترک 50cent میریزن تو گوشیشون میشینن با هم راجب صداش بحث میکنن.
البته رفقا بریا رای دادن برید اینجا :
powerslave از مطلب جالبت ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=17000
ولی جیمز رو نباید با کریس مقایسه کنی ... جیمز خیلی بزرگ تره...