ممنون.
دستت درد نکنه.
کلی به دردم خورد!
Printable View
ممنون.
دستت درد نکنه.
کلی به دردم خورد!
سلام
این برنامه خیلی عالیه ولی من یه سوال داشتم :
برای اولین بار که می خوام با یک گوشی توسط این برنامه وصل بشم باید یک پس کی رو در گوشیم وارد کنم و همون پس کی رو باید شخص مورد نظر ( قربانی ) در گوشی خود وارد کند آیا راهی هست که فقط طرف یه اکی بده و من اونو هک کنم ؟ چون نمیشه که به طرف گفت فلان شماره رو تو گوشیت وارد کن چون می خوام هکت کنم . اگر راهی هست که برای اولین بار پس کی نخواد من رو هم در جریان بزارید.
ممنون
نقل قول:
سلام عزیز......
نه با این برنامه که راهی نداره...
همونطور که دوستان گفتن.. باید این رو وارد کنی.. و از اون به بعدش.. را yes بزنی....
ببین دو تا دستگاه مجهز به بلوتوث وقتی واسه اولین بار میخوان به هم کانکت بشن باید یه کدی رو بین هم ردوبدل کنن ( این یه قانون جهانیه و هیچ جوره هم نمیشه عوضش کرد ) ولی واسه دفعات بعد دیگه نیازی نیست چون این دو تا هم دیگه رو شناختن فقط باید اونی که میخوای بهش کانکت بشی ok بزنه.نقل قول:
مثلا اگر شما بخواهيد براي يه نفر كه اصلا نميشناسيدش يه عكس بفرستي بايد بري دنبالش بگردي تا اين كدا بزنه تا گوشيهاتون به هم متصلشه؟:18:نقل قول:
در صورتي كه فايلا ميفرستي اگه طرف نترس باشه ok را ميزنه و فايل براش فرستاده ميشه.
ميشه به من بگي تو چه شكلي مخ اين دخترا را ميزني كه اين كدا بزنندوچه شكلي بهشون ميگي كد چييه؟نقل قول:
آره دو تا گوشی اول باید pair بشن. بعد به هم کانکت میشن.نقل قول:
اسم بلوتوثم رو گذاشتم عدد 1 را وارد کنید...نقل قول:
اما براي فرستادن فايل معمولي pair كردن لازم نيست.نقل قول:
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین چه کار هایی میشه باهاش انجام داد؟