همون جا كه اون ببره هست كه چشمهاش جواهره پشت سرت توي راهرو يك آسانسوره با اون برو بالا به يك 2 راهي ميرسي كه وسطش يك برج پر از حشرست 2 در توي هر طرف رو بايد بري تا جسد آلفرد رو پيدا كني و انگشترشو برداري:10:نقل قول:
Printable View
همون جا كه اون ببره هست كه چشمهاش جواهره پشت سرت توي راهرو يك آسانسوره با اون برو بالا به يك 2 راهي ميرسي كه وسطش يك برج پر از حشرست 2 در توي هر طرف رو بايد بري تا جسد آلفرد رو پيدا كني و انگشترشو برداري:10:نقل قول:
ولي براي من كه چيزي روي زمين نيست از اون مكعبي كه گرفتم چطوري استفاده كنم
دراون اتاقي كه الكسيا ازداخل محفظه بيرون مياد بايد رمزي وارد كنم كه 6 تا شكله چطوري بايد ترتيب اون شكلهارا وارد كنم در ضمن من جسد الفرد را پيدا نكردم من با شبيه ساز ps 2 بازي ميكنم در ضمن يك مكعب دارم كه عكس 6 تا شكل روش است
نقل قول:درسته اگر اون رمز رو وارد كني جسد آلفرد از اون محفظه ميفته بيروننقل قول:
رمزش رو هم بايد از روي اون مكعب تشخيص بدي ( اول رمز اسم آلكسيا رو بهت ميده تو بايد رمز آلفرد رو بزني):46:
انجايكه با كريس در اول بازي اون كرمه اون مرده را مي خوره يك اسلحه است چطوري بردارم وانجاي كه با طري را برمي دارم يك اتق است كه داخلش يك ميز با چهارتا كشو با رنگهاي متفاوت است كشو چهارمي را چطور باز كنم.
رمز الفرد را كه از محفظه بيرون مياره را مي خواستم ممنون مي شوم
راستش اون اسلحه رو خودمم بر نداشتم ، ولي فكر كنم كرمه رو كه بكشيد باز بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بايد به ترتيب سه كشوي بالايي رو باز كني فكر كنم اول وسطي بود بعدش آخري بعدشم اولي:10:
توش هم همون اسلحه طلاييه هست ولي نميتونيد باهاش شليك كنيد
AA تاج قلب پيك
موفق باشي:46:
من يك يك دفتر چه از كلر گرفته ام بايد كجا استفاده كنم وانجاي كه سنجاقك را كزاشتم يك دستگاه است كه از من كارت مي خواهد از كجا بدست بياورم
اگر وسط اون دفترچه رو چك كني از لاش يك كارت بيرون مياد اسم رمز هم ورونيكا هست . شما بايد اون كارت رو بزاري و رمز رو وارد كني :46:نقل قول:
موفق باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مگی عزیز توضیحات کامل رو دادن ، ولی در مورد اون اسلحه .نقل قول:
شما موقع بازی با کلر رو یادت میاد ؟ تو بازی با کلر شما یه قوطی قرص پیذدا می کنی که اگه اونرو واسه رودریگو ( کسی که در زندان رو در اولین سکانس برای کلر باز کرد ) ببری ، اون به کلر ابزار باز کردن قفل در رو میده ( Lock Pick ) و کلر هم به اون فندک کرس رو میده .
حالا در صورتی که اینکارا رو کرده باشی رودریگو قبل از مرگش به کرس اون فندک رو بر میگردونه ( در صورتی که شما کرم رو بکشید که کار آسونی هم هست ) و شما میتونی بله اتاق قبل برگردی و با روشن کردن شمع در دست مجسمه کنار دیوار ، یک جفت Sub machine gun برداری .
در مورد کشوها هم خیلی مهمه که اونها رو باز کنی و اون اسلحه تزئینی رو برداری چون در غیر اینصورت بعد از اتمام بازی استیو در Battle Mode آزاد نمیشه .
قرمز - سبز - آبی رمز کشوهاست . موفق باشی
من چطوري دختره را بكشم هرچه با تير ميزنم چيزي نمي شه اون اسلحه كه دو نفري باز مي كنن چطوري بگيرم