عرض كردم كه اگر شرايط امسال باشهنقل قول:
ممكنه سال ديگه معافيت بعد از دوران تحصيلي رو از يك سال كاهش بدن و هزارتا تاغيير ديگه
در ضمن برادرت بايد وارد ١٩ سالگي بشه كه مشمول باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
عرض كردم كه اگر شرايط امسال باشهنقل قول:
ممكنه سال ديگه معافيت بعد از دوران تحصيلي رو از يك سال كاهش بدن و هزارتا تاغيير ديگه
در ضمن برادرت بايد وارد ١٩ سالگي بشه كه مشمول باشه
نه مشکلی واسه کنکور سال دیگه نداره. یک سال پشت کنکور موندن که عادیه و همه میمونن دیگه! این هم از سایت نظام وظیفه:نقل قول:
نقل قول:
3- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل، انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
جواب : از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه در تيرماه 1391 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان تير ماه 92 مهلت معرفي خواهد داشت.
از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
(جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 31/6/سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.)
1 تیر اعزام هی روزگار :n29::n29:
من 1 تیر اعزام هستم به پادگان 01
به نظرتون چطور پادگانی هست؟
و نگرانی دیگه این هستش که با ماه مبارک رمضان همزمان شده است
خدا خودش مگه کمک کنه
01 که بهترین پادگانه ایرانه. شما چهجوری فهمیدی افتادی اونجا؟ مگه کدهای تیر مشخص شده؟نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان من شنیدم یه اخباری مبنی بر کم شدن 30 ماه حضور پدر در منطقه جنگی به 12 ماه
1.آیا این صحت داره؟
2. این قانون اگه صحت داره کی اجرا میشه ؟چون پدر من 24 ماه داره و من 1 آبان تاریخ اعزام هست
آیا تا 1 آبان قانون اجرا میشه من استفاده کنم معاف شم
3.آیا حضور پدرم در یکی از ارگانهای دولتی در منطقه جنگی جزو این قانون میشه؟! چون ما حکمه پدرم رو از محل کارش در آبادان گرفتیم 24 ماه حضور در منطقه جنگی براش محسوب کردن
با تشکر
١.صحت داره ولي بايدتوسط شوراي نگهبان تاييد بشهنقل قول:
٢.احتمالا تا اهر خرداد همه چي مشخص بشه
٣.كارت ايثار پدر شما بايد مدت خضور در جبهه رو ١٢ماه يا بيشتر زده باشه
دوست گرامی اون ارگانی که در زمان جنگ پدرم در آبادان کار میگرد یک گواهی و یک الحاقیه هستش که درش درج شده 24 ماه حضور در منطقه جنگی. کارت نیستنقل قول:
آیا این مورد قبول هست؟!
آیا اگه معاف بشم آموزشی رو باید برم یا نه؟!
شما بايد براي اين مورد بري بنياد ايثارگري يا نظام وظيفه بگي با اين مدارك كسري بهم ميدين يا نه؟! اگر بگن اره بعد ازتاييد اين موضوع معاف ميشينقل قول:
در مورد سوال اموزشي توي سايت نظام وظيفه ي جا نوشته اموزشي بايد بري ي جا نوشته نبايد بري !!!
يجا توي سايت خوندم كه ريس نظام وظيفه سال ٩١ گفته بود كه معافيت كفالت و ايثارگري بايد برن اموزشي ولي الان دوستم كفالت گرفت نرفت و فقط تهعد گرفتن كه اگر جنگ بشه بايد برن جنگ
حالا اگر ساير دوستان اين معافيت رو جديدا گرفتن خيلي خوبه بيان نظر بدن
با تشکر پس برای معافیت باید حتما کارت ایثارگری داشته بااشم؟نقل قول:
پس این برگه که از طرف ارگان دولتی اعلام میکنه مدت حضور در منطقه جنگی چیه؟!
کی از طراحان تسهیلات بیشتر سربازی برای فرزندان ایثارگران، غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی، نماینده مردم رشت است که در دوره دهم مجلس هم انتخاب شده است.
او که در دوره نهم سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس بود، درباره این تغییرات به خبرانلاین گفت: در ارائه خدمات به ایثارگران عمدتا درصدهای بالاست. برآورد ما این بود که درحال حاضر قانون فعلی که برای درصد های بالای ایثارگران است، موجب شد تعداد کمی از ایثارگران و خانواده هایشان از این تسهیلات بهرمند شوند. برای اینکه ایثارگران بیشتری از این تسهیلات استفاده کنند، درصدها کاهش پیدا کرد.
ستاد کل می گوید تغییرات در معافیت های سربازی فرزندان ایثارگران، با هماهنگی آنها نبوده است. باید قبلا هماهنگی می شد؟
ما نیازی به هماهنگی نداریم. قانون را ما می نویسیم.
خب اگر هماهنگی نباشد، ممکن است اجرایی نشود.
قانونی که تصویب شود در مجلس و به تایید شورای نگهبان برسد، هیچ کس نمی تواند اجرا نکند. ضمن اینکه اگر قانونی اجرا نشود، ساز و کار برخورد با متخلف وجود دارد.
در جلسه کمیسیون مشترک، مخالفتی با این طرج نشد؟
اینجوری نیست که هرچیزی ما تصویب کردیم، دولت موافق باشد. ما طرحی که می بریم در مجلس نماینده دولت با این طرح موافقت یا مخالفت می کند. درباره این طرج هم نماینده دولت که ارتش بود، نظرش را اعلام کرد. اما نمایندگان رای دادند و تصویب شد.
نماینده دولت موافق این طرح بود؟
حضور ذهن ندارم که مخالفت کردند یا نه. اما طرح این موضوع در کمیسیون مشترک طرح و تصویب شد. داخل صحن مطرح شد و نمایندگان رای دادند و اکنون رفته برای تایید شورای نگهبان. شورای نگهبان این آینده جواب می دهد. اگر ایراداتی داشته باشد شورای نگهبان، آنها را برطرف می کنیم.
شورای نگهبان تایید می کند؟
احتمال اینکه رد شود به دلیل این است که معافیت سربازی با اختیارات رهبری است. البته در حین رای گیری یک نماینده تذکر مغایرت با قانون اساس داد.
چرا تصمیم گرفتید که تسهیلات سربازی فرزندان ایثارگران را افزایش دهید؟
چون در ارائه خدمات به ایثارگران عمدتا درصدهای بالاست. برآورد ما این بود که درحال حاضر قانون فعلی که برای درصد های بالای ایثارگران است، موجب شد تعداد کمی از ایثارگران و خانواده هایشان از این تسهیلات بهرمند شوند. برای اینکه ایثارگران بیشتری از این تسهیلات استفاده کنند، درصدها کاهش پیدا کرد.
با سردار کمالی درباره این موضوع که حرف می زدیم، می گفتند شاید اجرایی نشود. مانند قانون حقوق سربازان که باید ۶۰ تا ۹۰ درصد حقوق هم درجه ای کادری باشد. اما این اتفاق نیفتاده است.
بارها اتفاق افتاده که موضوعی را رییس مجلس می خواند و با مخالفت شدید دولت مواخه می شود، اما پس از تصویب مجلس و تایید شورای نگهبان، این قانون لازم الاجراست.
اما حقوق سربازان هم قانون است و اجرا نمی شود.
تاکنون کسی مستنداتی دراین باره به ما ارائه نکرده و شکایتی نبوده است. اگر کوچکترین شکایتی درباره حقوق به ما ارائه شود، حتما پیگیری می کنیم. هر موضوعی قانونی نصویب شده و دستگاه متولی اجرا نمی کند، مردم می توانند به کمیسیون اصل ۹۰ شکایت کنند.
سلام خدمت دوستان عزیز
من قبل از دوره فوق لیسانس اموزشی رو تو پادگان مشکین شهر گذروندم و بعدشم یه چند روز رفتم یگان شهر مریوان کردستان!
اعزام 1 تیر هستم. سوالم اینه که به نظرتون روند اعزام من اینبار چجوریه؟
دوباره میفتم مشکین شهر؟ دوباره میفرستنم مریوان؟
من شنیدم فوق لیسانس ها رو میندازن شهر خودشون یا استان خودشون. ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم
سری پیش که رفتیم مریوان، فرمانده همه رو یکی یکی خواست یه مصاحبه کرد. اونجا می شد گفت من میخوام فلان جا بیفتم. بنظرتون بهترین جاها کجاها هستن؟
دوستان کسایی که امریه دارن از نظر میزان حقوق تفاوتی با سربازای عادی میکنن یا نه ؟!
سلام.
کسی در مورد این که کدوم شهر ها یا کدوم پادگانها جز مناطق بد اب و هوا یا عملیاتی هستن اطلاعی داره.
از کجا میشه فهمید کجا ها کسری مناطق بد اب و هوا یا عملیاتی داره؟
Sent from my SM-G925I using Tapatalk
سلام دوستان
کسی از وضعیت وزارت دفاع اطلاع داره؟ خوبه؟ بده؟ ظاهرا
برای دوره ی آموزشی یک پادگان دارن که در قزوین هست.
با تشکر مهران...
نقل قول:
من از نظام وظیفه شهرمون پرسیدم گفت کارت ایثار ملاک نیست.
کارت دوره احتیاط و پایان خدمت مهمه که بعد با اونا یه نامه تاییدیه از یگان خدمتی میاری براشون.
به گزارش ایرنا، غلامرضا یاوند عباسی روز یکشنبه دردومین همایش آموزشی مسئولان بخش ایثارگران دستگاه های اجرایی استان البرز، افزود: در روزهای واپسین مجلس نهم قوانین و مقرراتی تصویب شد که قابل تقدیر است؛ تلاش هایی برای رفع ابهام ها در برخی قوانین شد تا برخی از ایثارگرانی که توجهی در شان آن ها نشده بود، مد نظر قرار گیرند.
وی اضافه کرد: گروهی از ایثارگران رزمندگان به عنوان مظلوم ترین قشردفاع مقدس هستند که در دولت تدبیر و امید سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان تصویب شده و امیدواریم درستاد کل نیروهای مسلح و وزارت دفاع نیز این سند به صورت شیوه نامه های اجرایی دربیاید و این مشکل حل شود.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری همایش های آموزشی با هدف هماهنگی امور ایثارگران دستگاه های اجرایی تشکیل شده که بتوانیم درجهت هم افزایی برای توسعه و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت و خدمات رسانی عزتمند به ایثارگران خدماتی ارائه کنیم و ابهاماتی اگر در مسیر اجرا وجود دارد، رفع کنیم.
وی گفت: طبق دستور وزیر کشور به استان های مختلف سفر کرده و نظارت های لازم در خصوص عملکرد استانداری هابه عنوان مدیریت عالی استان نظارت کافی بر چگونگی اجرای قوانین ومقررات حوزه ایثارگران مورد بررسی قرارمی گیرد.
یاوند عباسی افزود: البرز یکی ازاستان هایی است که در ردیف استان های درخشان در دوران دفاع مقدس مطرح است وی انتظارمی رود نهادهایی که دراین استان خدمات رسانی می کنند، تلاش های خدمات دوران مقدس را معرفی کنند.
وی یادآورشد: موزه های جنگ وانقلاب، گنجینه های شهدا،وعطر ایثاروشهادت دراستان باید استشمام شود که باید دراین جهت تلاش ویژه شود.
وی بیان داشت: وزارت کشور وظیفه نظارت برامورایثارگران را برعهده دارد و خلاها را به مراکز تصمیم ساز و تصمیم گیر ارجاع می دهد که برنامه مهم که درسال جاری مد نظراست بحث جانبازان اعصاب و روان است که به عنوان دستگاه معین مشکلات آن ها را به مسئولین ذیربط برای رفع مشکلات ارجاع می دهیم.
این مسئول افزود: اکنون 220 هزار شهید با خانواده های آنها، حدود700هزارجانباز که 400 هزار نفر سطح بالا هستد و 44 هزار نفر آزاده تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.
از کی کد های ۱/۴ میخوره ؟ مردیم از استرس[emoji37]
والا مرديم از استرسنقل قول:
دوستان راسته كه ميگن فردا كد ها مياد؟
با سلام دوستان کسی برای ورود به سایت evazifeh.police.ir با پیغام Malicious Activity Detected مواجه میشه یا فقط برای من این پیغام میاد؟؟
آره سایت چند روزه خرابه.
امروز من زنگ زدم 096480 گفتن هنوز کدها مشخص نشده.
احتمالا فردا برای سیستمهای نظاموظیفه مشخص میشه کدها. باید با این شماره تماس بگیرید و بعد عدد 4 رو بزنید.
دوستان هنوز در مورد خبری در مورد اجرای مصوبه مجلس در مورد کاهش حضور در جبهه و منطقه جنگی از 30 ماه به 12 ماه برای گرفتن معافیت نشده؟
آیا مثلا پدر من 17 ماه حضور در یک اورگان دولتی در منطقه جنگی مثل آبادان داشته باشه این مدت 17 ماه مورد قبول واقع میشه که من اگه قانون 12 ماه شد معافیت بگیرم؟
دوستان کسایی که امریه دارن از نظر میزان حقوق تفاوتی با سربازای عادی میکنن یا نه ؟!
نقل قول:
دوستان لطفا جواب منو بدین
lمن امريه دارم با درجه ستوان 2 و 142 تومن ميگيرم فكر كنم با سرباز عادي فرقي نكنه.البته بعضي از سازمان ها خودشون اضافه تر ميدن مثلا دوستم تو نوسازي مدارس 300 ميگيره يا شنديدم جهاد هم همين حول و حوش هست ولي اداره كار 142 ميده.نقل قول:
دوستان كدهاى يك تير ماه اومده(جهت اطلاع)
الان از پلیس +۱۰ میشه گرفت ؟نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
والا نميدونم يكى از دوستام گفتنقل قول:
آقا ارتش 02 پرندک چهجوریاست؟ فاصلهش تا تهران چقدره؟ مرخصیهاش چطوره؟ میشه همون روز اول موبایل برد داخل؟
سلام
زنگ بزنید وظیفه عمومی شهرتون بهتون میگه کجا افتادید.
من که اعزام از اراکم و کدم مازاد خورده.
۰۳ عجبشیر :|
هتل ترین پادگان آموزشیه ارتشه!! از میدان آزادی حدودا 60 کیلومتر فاصله داره. قبلا میشد موبایل رو برد داخل و اونجا تحویل میدادی و روزی 500 تومن هزینه نگهداری می گرفتن. الان نمیدونم اون سیستم باشه یا نه. ولی موبایل اگه میبری موبایل ساده ببر! 1 تیر هم برید احتمالا 2-3 روز مرخصی میدن برا اتیکت لباس و این چیزا. از همون روز اول هم مرخصی روز برگ میدن بری. آسایشگاه ها هم نوساز و بسیار تمیره و همه امکانات موجوده. غذاش معمولیه. 2 تا بوفه داره که همه چی توش پیدا میشه.نقل قول:
مرسی. روزبرگ چطوریه؟ ساعتش چطوره؟ من که خونهمون دوره، میتونم هر روز روزبرگ بگیرم برم تو تهران بچرخم و برگردم پادگان؟نقل قول:
از ساعت 4 بعدازظهر روز برگ میدن و قبل از ساعت 9.30 باید برگردید. هر روز میشه روز برگ رفت.نقل قول:
امروز فهمیدم افتادم پدافند سمنان
چطور جاییه؟ تقسیماتش چطوریه؟
اگه تجربه آموزشی ۰۳ عجب شیر کسی داره لطفا با ما در میون بزاره
روز برگ نگهبان نباشی میدن بری تا تهران هم از اونجا یکم فاصله زیاده و هر روز بری دور بزنی و برگردی هزینه هات زیاد میشه مگر اینکه بری شهرستان های دوروبر ولی داخل پادگان بهتر میگذره:n02:نقل قول:
- - - Updated - - -
تجربه چی میخوای دوسته عزیز من آموزشی اونجا بودمنقل قول:
خداوکیلی بهشته اینجوری نکن:n15:نقل قول: