باید ثبت نام کنینقل قول:
Printable View
باید ثبت نام کنینقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم لطفا کمکم کنید:
از 2 روز پیش یه مشکلی دارم اونم اینه که تایم اوت دارم ولی نه تایم اوتی که مودم ریست بشه. 1 تا 5 ثانیه نت قطع میشه و بعد دوباره اوکی میشه.
کسی میدونه مشکل چیه؟ و آیا پشتیبانی میتونه کاری کنه؟
اول توش ثبت نام کن بعدش هر قسمتی رو که میخوای اتخاب کن tv shows ya movies :n16:نقل قول:
سلام
چند روزیه اینترنتم وصل شده مشکلی که الان دارم اینه که خط تا 5 مگ میکشه خط هم الان رو 4 مگ بسته شده ولی هر روز از عصر به بعد dowstream خط میاد رو 2 مگ تا بعد از اتمام تایم رایگان شبانه و صبح دوباره وضعیت خط به حالت عادی برمیگرده می خواستم ببینم خود پارس میاره پایین یا مشکل از نویز می تونه باشه (اگه از نویزه چرا صبح ها اینطور نیست؟) در ضمن همه روش های جلوگیری از نویزم تست کردم تعویض اسپیلیتر و .... الانم مستقیم سیمی که از جعبه تقسیم جلو در میاد آودم تو اتاقم وصل کردم به مودم. فاصلم از مرکز مخابراتی به صورت پوینت تو پوینت 2.2 کیلومتر هستش اینم وضعیت مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Line Rate - Upstream (Kbps): 512
Line Rate - Downstream (Kbps): 2112
نقل قول:
نویز این خط نابوده! عصرها دچار قطعی هم میشی شما؟
خیلی کم شاید در حد 1 یا 2 بار به نظر شما مشکل نویز از چی میتونه باشه ؟ با توجه به اینکه همه راه های کم شدن نویز رو امتحان کردم سیمم مستقیم وصله ؟ مخابران mdf برم پیگیری میکنن اصلا؟ فاصلم از مخابرات خیلی هم زیاد نیست 2.2 کیلومتر این خطم جدید گرفتم :n28:نقل قول:
اگر عصرها قطعت می کنه مودم خود مودم بطور اوتومات میاد روی 2مگ چون نمی کشه اصلاًنقل قول:
می تونه از سمت مخابرات باشه
مودم رو ببر سرخط مستقیم وصل کن ببین روی چند میاد
اگر باز هم مشکل بود زنگ بزن پارس بگو مودم هم مستقیم زدم سر خط با خرابه درخواست بررسی بده
در ضمن احتمال داره مودم شما هم مشکل داشته باشه
با مودمت دوستت کسی قرض بگیر امتحان کن از مودم مطمئن بشی
ممنون دوست عزیز الان اون کابل مشکیه مخابرات رو آوردم تو اتاقم مستقیم وصل کردم به مودم فقط با مودم دیگه تست نکردم که اونم تست میکنم خودم مخابرات برم پیگیری می کنن؟نقل قول:
ممنون
نه باید بری شرکت اونها چک کنند براتنقل قول:
اگر هم بگی پورت رو عوض کنند که دیگه روزه شک دار هم نمی گیری
فاصله شما هم از مخابرات خیلی نیست که انقدر نویز داشته باشه خط!
قطعاً مشکلی هست این وسط که این وضعیت خط شما این شده
دوستان خواهش میکنم جوابم رو بدید.نقل قول:
نقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم لطفا کمکم کنید:
از 2 روز پیش یه مشکلی دارم اونم اینه که تایم اوت دارم ولی نه تایم اوتی که مودم ریست بشه. 1 تا 5 ثانیه نت قطع میشه و بعد دوباره اوکی میشه.
کسی میدونه مشکل چیه؟ و آیا پشتیبانی میتونه کاری کنه؟
پشتیبانی که وظیفشه کاری بکنه !نقل قول:
وقتی قطع میشه چراغ های مودمت وضعیتشون چیه ؟ ( چراغ ADSL خاموش میشه یا فقط چراغ اینترنت ؟)
یه عکس از مشخصات خطت بذار که بهتر بتونم جواب بدم
تا دیروز مشکل پینگ سراسری بودنقل قول:
ولی امروز درست شده تقریبا,شما هم تا فردا که روز کاریه صبر کن به احتمال زیاد درست بشه داستان تایم اوت
یکی از دوستانم همین مشکل داشتنقل قول:
اشکال از مودمش بود خراب شده بود
این بخش مستقیم سازی کجاشه؟ :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا میگن تغییری تو چراغ های مودم ایجاد نمیشه.
خطم چه طور؟
بفرمایید :n16:نقل قول:
محتوای مخفی: بخش مستقیم سازی
من میخام برم مخابرات منطقمون بپرسم ببینم شبانه داره یا نه اگه داشته باشه این ماه تمام امتیازهای باشگاه رو ترافیک میخرم و بعدش هم بایبای پارس آنلاین!
خوب پس از خود پارس هستنقل قول:
خطت رو روی 16 مگ بستن ! snr اومده پایین لینکت نمیپره ؟
میتونی بشون بگی واست بذارن روی 9 مگ
راستی سرعتت چقدر میشه ؟
سرعتم 200 تا 300 هستش بالاترم نمیره!نقل قول:
عجیبه رو 16 بستن این سرعت هستش!!!
ولی پینگم یه مدت عالی بود. قبل از این خرابی ها هم عالی بود.
پس باید صبر کنم.
راستی یه توضیح درباره snr میدی؟
ممنون
با کسب اجازه از دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !نقل قول:
احتمالا یا خطای انسانیه یا برنامه پارس برای انتخاب چند مشترک ارائه سرویس 16 مگ که تو سر سرویس 12 مگ صبانت بزنه
snr هم یعنی signal /noise ratio یعنی نسبت سیگنال به نویز هرچی سیگنالت قوی تر باشه خطت بهتر باشه نویزت کمتر باشه این نسبت بالاتر. برای اینکه لینک نپره و adsl قطع نشه باید از یه عددی بالاتر باشه 6 یا 8
نقل قول:
مثل اینکه قراره در آینده کاربرها رو روی 16 مگ ببندن واسه همین برای تست بعضی ها رو روی 16 میبندن .....
سرعت رو که با اکانتینگ کاملا میتونن کنترل کنن به صورت فیزیکی پهنای باند باز هست ولی با اکانتینگ محدوده شاید به خاطر کمبود پهنای باند مرکز باشه
صبر که فکر نمیکنم زیاد جواب بده واسه خودم هم تا چند شب پیش سرعت درست شده بود و شب به 900 هم میرسید ولی الان سرعتم 80 هست( سرویس 1 مگ ) .....
snr نسبت سیگنال به نویز هست که هر چی بالاتر باشه بهتره و وقتی خط رو روی ریت بالاتر میبندن سیگنال افت میکنه و میاد پایین و اگه خیلی پایین باشه لینک میپره و قطعی ایجاد میشه
پیشنهادت چیه؟ زنگ بزنم پشتیبانی چی بگم به که نفع خودم و به نفع خطمه؟!نقل قول:
فکر کنم تا بشون بگی که مشکل قطعی داری خطت رو سریع میذاره روی 9 مگ که بد نیست آخه همین الان هم سرعت تا 300 بیشتر نمیشهنقل قول:
سرویست چیه ؟
سرعت شبانت چقدره ؟
512-10 گیگنقل قول:
سرعت شبانه راستیتش تاحالا تست نکردم. کلا دانلودم زیاد نیست یا اگه باشه تو روز دان میکنم.
چند ماه پیش رو 20-40 بود.
اگه مشکل پرش لینک نداره DNS رو عوض کن احتمال داره از DNS باشهنقل قول:
پرش لینک یعنی چی؟نقل قول:
همین الان تست دانلود گرفتم سرعت 950 بود! نمیدونم چی شده!:n04:
خطتو روی 16 مگ بستن اگه باز بود باید نزدیک 1.7 مگ سرعت دانلودت باشه تقریبا دو برابر سرعتی که الان بهت دادهنقل قول:
اگه مشکل از نویز خط باشه یا خط نکشه چراغ ADSL روی مودم هر چند دقیقه یک بار چشمک زن میشه که اصطلاحا بش میگن پرش لینکنقل قول:
خوش بحالت واسه من که این پارس جز نحسی چیزی نداشته
عجیبه که چرا این سرعتو ندارم!نقل قول:
با اکانتیگ روی 9 مگ بستن . احتمالا در آینده نزدیک 16 مگ رو برات باز میکنننقل قول:
نه چراغ Adsl مشکلی نداشته تا الان. چراغ Internet چشمک زن هست که فکر میکنم طبیعی باشه!نقل قول:
من به نظرم صبر بهترین چیزه چون من الان 1 ساله که این پروفایل رو برای پیم بستم مشکلی نداشتم مگر وقتی که پارس خراب میشد مثل انتخابات و...
صبر بهترین گزینس الان زنگ میزنم خطو به فنا میدن ارزش نداره
ممنون داداش که وقت گذاشتی لطف کردی:n12:
حالا که شانست گرفته جزو کاربرایی بودی که 16 مگ بستن برات به نطرم اگه قطعی لینک نداری سمت پشتیبانی نرو که همای سعادت از روی دوشت میپره:n01:نقل قول:
مشکل قطعی هست که تو صفحه پیش گفتم قطعی من ریست شدن مودم نیست 1 تا 5 ثانیه تایم اوت میشه و بعد اوکی میشه. مثلا توی بازی چند ثانیه صفحه فریز میشه و بعد ادامه بازی!نقل قول:
این مشکل پارس هست گه امیدوام حل شه. چون دوستام که تو منطقه های اطراف ما پارس ادن این مشکلو دارن.
آره اون ربطی به خطت نداره مشکل از سمت پارسه که حل میشهنقل قول:
همین الان، سرویس 512، دانلود از دانلودها
یه چیزی که هست اینه که 1 فایل سرعتش اصلا بیشتر از 100 و خورده ای - 200 نمیشه شب ها، ولی وقتی چند تا فایل میزارم همشون با همون سرعت 150-200 دانلود میشن! :| این قضیه فقط واسه منه یا بقیه هم دارن اینو؟
از نظر دانلود 2 هفته ای هست خوبه وضعم، ولی قطعی ها کلافم کرده. واسه گیم خیلی اعصاب خورد کنه. دقیقا همون مشکلی رو دارم که دوستمون چند تا پست بالاتر داشت.
دوست عزیز. به نظر میآد این محدودیتی باشه که خود اون سایت دانلودها تو ساعتهای پرترافیک برای تنظیم پهنای باند خودش و فشار روی سرورهاش اعمال میکنه. چون محدودیت پارسآنلاین رو سایتها روی هر فایل اعمال نمیشه بلکه روی کل ترافیک اون سروره.نقل قول:
سلام. دوستان من کد هدیه عید فطر رو اضافه کردم و هفتاد امتیاز گرفتم. فقط همین. این هدیه گیگ اضافی نداشته؟
از فروشگاه کلوب میتونی با امتیازت ترافیک بخری البته باید شماره ADSL توی اکانت کلوب ثبت شده باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSL Status
Parameters DSP Firmware Version DMT FwVer: 3.9.4.20_A_TC, HwVer:T14F7_5.0 DMT Status Up [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ADSL G.DMT Upstream 320 kbps Downstream 256 kbps SNR Margin (Upstream) 7.0 db SNR Margin (Downstream) 6.5 db Line Attenuation (Upstream) 31.5 db Line Attenuation (Downstream) 46.0 db
یه هفته خرابه ظاهران هم پشتیبانی دیگه حاظر به جواب دادن نیست . مشهد مرکز امت
اینم سرعت دانلود ما همین الان:n02:
فکر کنم نت رو خراب کردن داشت برای بهبودش تلاش میکردن :n07:
ولی هنوز تایم اوت دارم که امیدوارم حل بشه.