حالا طرز درست برای کوچ کردن از آسیاتک به دیدبان چیه؟
نمیخوام به دام مخابرات و دروغ زنیهای فایبری بیفتم
Printable View
حالا طرز درست برای کوچ کردن از آسیاتک به دیدبان چیه؟
نمیخوام به دام مخابرات و دروغ زنیهای فایبری بیفتم
سلام
فک کنم اکثر دوستان اینجا سرویس 8 مگ و 200 گیگ رو داشتن که الان آسیاتک حذفش کرده و برای داشتن 8 مگ و 200 گیگ باید بیشتر از 200 هزارتومن بدیم که قاعدتا مثل تصمیم گیرنده های آسیاتک بی عقل نیستیم که همچین کاری بکنیم
الان به جز سامانه 195 برا شکایات که شکایت و به خود سرکت ها میفرستن و تماس میگیرن و یه سری توضیحات بیخود میدن ، راه دیگه ای برا شکایت وجود داره ؟
( هر چند من فکر می کنم این یه حرکت هماهنگه که با آسیاتک شروع شده که جیب ملت و بیشتر خالی کنن و بقیه شرکت ها هم نمیزارن تو کلاه برداری عقیب بیافتن)
شکایت که بعید میدونم کارساز باشه اما منم موافقم اسیا تک شروع کننده حرکات گرون کردن و گند زدن به تعرفه هاست قطعا بقیه شرکت هات هم به این دزدی جدید میپیوندند قضیه محاسبه اپلود را یادته اولین شرکتی که این حرکت شروع کرد اسیا تر بود منم تو اینستا اسیا هر چی لایقشون بود نثارشون کردم شما میتونید کامنت بذارید براشون که مارو احمق فرض کردن که هر غلطی بخوان انجام بدن :n25:نقل قول:
سلام دوستان
تو تعرفه های آسیاتک بعضی قسمت ها مثلا سرویس 4 مگ نوشته شده که 160 گیگ در ماه یا 90 گیگ در سه ماه و در بعضی تعرفه ها نوشته 240 گیگ داخلی یا120 گیگ بین الملل آیا منظور این هست که اون 160 گیگ همش بین الملل هست و در واقع 320 گیگ داخلی یانه ؟ چرا در بعضی تعرفه هاتفکیک شده ؟
میخوام خط آسیاتک از طریق صفحه کاربری جم کنم باید این تعهد قبول کنم,
اينجانب دريافت کننده سرويس ضمن مطالعه آيين نامه ضوابط و قوانين رگولاتوری و ضوابط سازمان تنظيم مقرارت و ارتباطات راديويی و قبول کليه مفاد موافقت نامه امضا شده در حین خرید سرویس حق هر گونه ادعا و اعتراض را در حال و آينده را جع به جمع آوری سرویس خود را ، به هر شکل از خود سلب و ساقط می کنم .
ثب
یعنی چی؟ حتماً میخوان اذیت کنن, از اول حق شکایت سلب میکنن
سرویسم شهریور تموم میشه فکر کنم تمدید نکنم خودشون بالاخره جمع میکنن
از همین امروز فردا هم پیش صبانت یا دیدبان ثبت نام میکنم
تا درخواست جمع اوری ندی جمع نمیشه برای درخواست جمع اوری بهتره حضوری برینقل قول:
فعلا تا وسط شهریور خانه نیستم, خواستم زودتر از طریق اینترنت اقدام کنم, سه هفته بعد برگردم منزل خط جدید فعال باشهنقل قول:
edit: همین الان online خلاصش کردم, 3000تومان هم بابت جمع آوری ازم گرفت
آخ جون بعد از نزدیک 10 سال از آسیتا راحت میشم. اینقدر بگو نگو داشتیم تو این 10 سال :n34: وقتش رسیده :n10:
ببین چکار کرده, بازار رو میخواد بهم بزنه برگردونه به عصر حجر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر اینا ماهی 20 گیگ زیادی هم هست برا مردم...ایران که همه چیزش خراب شده گرفتاری بیداد میکنه اینترنت دیگه تو حاشیه ها هستشنقل قول:
سلام
به نظر میاد که حداقل فعلا سرویس 8مگ با 200 گیگ حجم رو فعلا برگردوندن تا ببینیم چه نقشه جدیدی برای بعد دارن!
آره, دیدن مثل من چند هزار مشتری تقاضای جمع آوری کردن تجدید نظری کردننقل قول:
صبح دیدم بازهم 8مگ 200گیگ یه ماهه برگردوندن
حجم خوریش افتضاح اعصاب نذاشته برام
سلامنقل قول:
سرویس 200 گیگ نداره بلکه 400 گیگ هست . منظور شما همینه؟
اون 400 گیگ در صورتی هست که ترافیک سایت های منتخب داخلی حساب کنیننقل قول:
اگه ترافیک بین الملل مصرف کنی دو برابر حساب میکنن که میشه 200 گیگ
سلام
اگر از آسیاتک حجم اضافه مثلا 10 گیگ بخریم این بین الملل محسوب میشه یا داخلی ؟
میشه 5گیگ عادینقل قول:
سلام
اگر از آسیاتک حجم اضافه مثلا 10 گیگ بخریم این بین الملل محسوب میشه یا داخلی ؟
سلام
آسیاتک اینترنت vdsl هم ارائه میده؟ شرایط اون چیه؟
سلام برا جمع آوری آسیاتک با چه شماره ای پیگیر باشم؟
1544 که اصلا معلوم نیست چی به چیه
و از کجا سرویس بگیرم خوبه؟ یکساله
ساکن اراکم
باید زنگ بزنید مرکزتون رو چک کنند. اگر پشتیبانی کنه ارائه میشه.نقل قول:
بعد سه ماه اومدم تمدید کنم میبینم که سرویساشو تغییر داده و یه جورایی حس خر بودن بهم دست داد مثل اینکه حرکتشون نمایشی بود :n35:
سلام
دوستان این اطلاعات پنل من است . سرویس من 4 مگ با 90 گیگ سه ماهه است .
ADSL Parameters Downlink Uplink
SNR Tolerance(db) 15.2 10.7
Attenuation(db) 12.0 0.8
Rate(Kbps) 15995 1021
سرعت دانلود بر روی چند بسته شده ؟
اون 15995 قابلیت خط شماسنقل قول:
احتمالاً رو 4مگ بسته شده, میشه حدود 400kbs سرعت دانلود
سلامنقل قول:
ولی من الان با سرعت 1200kbs دانلود می کنم . از کجا بفهمیم سرعت مارو روی چند بستند ؟
ریت دانلود شما 16 مگه. اونی که کاربر قبلی گفتن مقدار attainable rate هست. برا سرویس 4 مگ خوبه دیگه :biggrin:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون من هم همین فکر رو می کنم ولی وقتی می رم تو کنترل پنل و می خوام 16 مگ ثبت نام کنم میگه خط شما نمیکشه و از طرفی هم می ترسم چهار مگ بلند مدت بگیرم و اون وقت خط رو بر روی همین چهارمگ ببندند .
احتمالا به خاطر اون چند صد Kb کمتر باشه که خط آپ شده ولی مثلا اگه خط کسی 14 مگ آپ شده باشه هم میتونه سرویس 16 مگ تهیه کنه ولی اون 2 مگ کمترو دیگه شرکت تعهدی نداره که درستش بکنه (ظرفیت خط همون قدره)نقل قول:
دیتاریت تو آسیاتک بر حسب سرویس خریداری شده نیست بلکه خط تا جایی که کشش داشته باشه آپ میشه. مسئله تو سرعت دانلود خارج از شبکه آسیاتک هست که سرعت اسمی میشه و مثلا با سرویس 4 مگ از سایت مایکروسافت میتوین با سرعت حدودی 500 کیلوبایت دانلود کنین در صورتی که دیتاریتتون 16 مگ هست!
با سلامنقل قول:
در این سرویس های نامحدود!!! نیز مانند سرویس های قبلی حجمی، دیتاریت تا حداکثر کشش خط بسته میشه یا خیر؟
خیر. سرعت اسمینقل قول:
من شنیدم ک برای سایت های داخلی و سرور های خودش تا کشش خط بازه این صحیحه؟نقل قول:
اینو باید بچه های اسیاتک تایید کنند. قبلنا این بحثا بود الان هنوز این سیاست رو دنبال کنه نمیدونم.نقل قول:
در سرویس جدید اسیا تک دیتا ریت خط شما بر اساس سرعت اسمی خریداری شده قفل میشه و فرق نداره از سرور داخلی دانلود کنید با خارجی باند ویت شما قفل بر روی سرویس خریداری شده استنقل قول:
تو سرویس جدید اسیا تک کاملا با سرعت اسمی سرویس باند ویت شما قفل میشه و برای سرور داخلی یا خارجی تفاوتی نمیکنه
الان دیگه اینجور شده؟نقل قول:
چند وقته؟
دو هفته پیش بخاطر حذف طرح ماهانه 8مگ 200گیگ تقاضای جمع آوری دادم
چند بار تلفن کردم ولی خطمو به هیچ عنوان جمع نکردند, دلایل مختلف دادند
الانم طرح ماهانه 8مگ 200گیگ برگشته دوباره تمدید کردم
کارمند آسیاتک گفت بخاطر شاکی کاربران طرح ماهانه 8مگ 200گیگ دوباره برگشته
سلام
من بسنه شبانه با سرعت خاص خریدم ولی تو پنل نشون نمیده . از کجا باید بفهمم ؟