چه خبر شده ؟ با دنیا ارتباطمون قطع شده !؟
Printable View
چه خبر شده ؟ با دنیا ارتباطمون قطع شده !؟
چند تا سایت ایرانی والسلام
نه جی میل نه یاهو .
خوبه ولی سی - سی - کم فعاله!!
از ساعت 12 ظهر اینجوری شده زنگ زدم چغندر گفت سراسری اینا کلا یا نمیدونن مشکل چیه یا میگن سراسرینقل قول:
خیالتون راحت بقیه هم اوضاعشون نامیزونه.من اینترنت داتک دارم اوضاعشون داغونه.الان از یکی از دوستام که صبانت داره پرسیدم اونم میگه اوضاع اینترنت اونم داغونه.یه کاری دارن میکنن یا پول خارجیها رو ندادن یا دوباره یکی پاشو گذاشته روسیم یاتقصیر لنگر کشتیه.خلاصه تقصیر همه چیز هست بجز خود مخابرات.
سراسری هست، تاپیکای دیگه رو ببینین مشخصه. امروز داشتن یه حرکتایی میزدن.نقل قول:
پکت لاس من بالای 50 درصده!
پ.ن. @Metalhead56 فکر نمیکردم تو ایران کسی به جز من Amberian Dawn رو بشناسه!
سلام به دوستان گل!
میبینم اینترنت خراب شده همه جمع شدن تو این تالار!
تجربه من از تماس با پشتیبانی 2020:
9AM : شبکه مشکل نداره مودم رو چند بار خاموش روشن کنی درست میشه!
11AM : شما تنظیمات مودمتون ایراد داره! باید حضوری برید مرکز مخابرات منطقتون بگید یه نفر بیاد مودمتون رو تنظیم کنه!
1PM : شبکه مشکلی نداره براتون اعلام خرابی زدم تو سامانه ثبت شد باهاتون تماس میگیریم!
2PM : مدت زمان تقریبی انتظار _________ 30 _______ دقیقه__________ می باشد!:n02:
4PM : شبکه سراسری خرابه و کندی سرعت داریم داریم تمام تلاشمون رو میکنیم مشکل حل شه!
.
.
.
موفق باشید.
داداش با این سرعت چجوری سی سی کمت فعاله؟.مال من 20 ثانیه وصله 3 دقیقه قطعنقل قول:
مثل اینکه بهتر شده
من امرز ساعت 2 این حدودا زنگ زدم مخابرات ! اپراتور 178 :n09:
خیلی آقای با شخصیتی بود ! گفت مشکل از مخابراته ! منم گفتم سزعتم فقط ساعت 3 صبح تا 7 صبح خوبه ! اون هم گفت که بقیه ساعت ها SHARE میشه و سرعت میاد پایین ! من گفتم SHARING بینه چن تا هستش که در جواب گفت خدا میدونه 1-20 یا 30-1 ( خدا شاهده عینه جوابش بود ):n27: !
بعدش هم گفت معلوم نیست این کندی سرعت کی درست میشه !
درسته سی سی کم مثل ساعت کار می کنهنقل قول:
بازی آرسنال رو من از الجزیره دیدم بدون فریز...:n13: