after the exam we're having the big party
سلام
معنی we're having چی میشه ؟
ما می داریم ؟
چرا از we have استفاده نشده
Printable View
after the exam we're having the big party
سلام
معنی we're having چی میشه ؟
ما می داریم ؟
چرا از we have استفاده نشده
present continuous (حال استمراری) هست، برای کاری که در حال انجامه، و انجامش هنوز تموم نشده استفاده میشه.نقل قول:
تو موردی که شما مثال زدی، party جزئی از برنامه ی در حال اجرا هست،
بعد از امتحان، قراره مهمونی بزرگ رو برگزار کنیم
اون tense که شما مثال زدی simple present (حال ساده) هست، نمیشه برای یک مهمونی که قراره یه زمانی در آینده اتفاق بیفته استفاده بشه
یا باید گفت we'll have the big party که زمان آینده هست
یا اگه میخواید we have استفاده بشه، باید برای توصیف یه برنامه زمانی که معمولا اتفاق میفته استفاده کنید، مثلا
we have a big party after every exam
یه استثنا فقط در این مورد وجود داره، اونم اینکه بخواید به یه اتفاقی که در آینده طبق یه واحد زمانی مشخص و ثابت یا طبق یه جدول زمان بندی اتفاق بیفته. مثل ساعت شروع شدن یه جلسه، کلاس، ساعت پرواز، ساعت رسیدن کسی به فرودگاه، قرار ملاقات و ... مثال:
I have an English class tomorrow at 17:00.
Tomorrow is Saturday.
ممنون متوجه شدم اما توی این ترجمه ای که کردیننقل قول:
بعد از امتحان، قراره مهمونی بزرگ رو برگزار کنیماستمراری معنی نشده, مشکلی نداره ؟ یعنی معنی استمراری انگلیسی میتونه اینجوری ترجمه بشه ؟
بعد از امتحان یک مهمونی بزرگ داریم ؟ این الان ترجمه درستی هست از اون جمله ؟
-------------------
ببخشید من توضیحات مربوط به حال استمراری رو خوندم در اینترنت این 4 کاربرد برا استمراری است
1- بر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ي بيان عملی که هماکنون جريان دارد
2- برای بيان عملی يا موقعيتی که در حال حاضر در حال وقوع ميباشد، اما الزاماً در همين زمان صحبت کردن در حال رخ دادن نيست
3- برای بيان قراری تعيين شده در آينده
4- برای بيان كار يا شرايطی موقتی
خب 4 و 2 نیستند شما مثل این که میگین 1
ببینید طرف قراره فردا یه امتحان بده میگه بعد از امتحان یک مهمونی بزرگ برگذار میکنیم
با این توضیحات بازم یگین 1 چون به نظر خودم 3 میشه :n13:
شما نمیتونید انتظار داشته باشید قوانین استمرار در دستور زبان فارسی دقیقا تو انگلیسی صدق کنه. من موقع ترجمه سعی میکنم روان ترجمه کنم، به همین خاطر همیشه لغت به لغت ترجمه کردن نتیجه ی مطلوبی نمیده.نقل قول:
من از نوع ساختار جمله میتونم بفهمم استمراری هست یا نه، وقتی میگم استمراری ، منظورم دقیقا استمراری دستور زبان فارسی نیست، منظورم continuous هست در گرامر انگلیسی،
اگه براتون ملموس تره ، اینطور معنی میکنم،
ما داریم بعد از امتحان پارتی بزرگ رو برگزار میکنیم.
قرار برگزاری پارتی در حال استمراره. این قرار از حالا تا فردا در حال اتفاق افتادنه(ننوشته فردا، ولی شما میگید فردا ،پس ما هم میگیم، مشکلی نیست) ، که به این معنیه که از اون شماره هایی که شما نوشتید ، 1 و 2 و 3 تو این جمله صدق میکنن، لزومی نداره همدیگرو نقض کنن،البته با کمی سخت گیری میشه شماره 1 رو از گزینه ها حذف کرد. ولی همونطور که گفتم قرار در حال جریانه، درسته که امتحان فردا قراره برگزار بشه، ولی به طریقه ادای جمله دقت کنید.
نقل قول:
بله حق با شماست دوست عزیز
از present contunies برای برنامه ریزی در زمان آینده استفاده میشه ( به شرطی کهزمانش کاملا مشخص باشه )
مثال : we are having a big party after class at 7 oclock
we are meeting friends thereat 10
ولی برای برنامه ریزی که زمانش مشخص نیس و معلوم نیس که کی اون کار رو انجام بدی از to be going to استفاده میکنیم
i'm going to buy my mother special gift
we are going to invite all our friends
سلام.
اینو من چند وقت پیش پیداش کردم.
میشه دونه به دونه توضیح بدین که هر کدوم ماله کدوم زمانه؟؟؟
معنی هاشو هم جلوش بگین ممنون میشم
مرسی
پیام این بود:
معادل عبارت خسته نباشید (افرین-کارت خوب بود) به انگلیسی شامل تمام عبارتهای زیر میشود ولی بسته به جایگاه رسمی و غیر رسمی این عبارات از هم تفکیک میشوند
good work
good job
nice work
nice job
well done
way to go
nice move
thumbs up
big up to you
give it up
you rock
right on
hats off to sb
Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام خدمت دوستان
یکی محبت کنه این متن رو به انگلیسی برگردون کنه ممنون میشم
محتوای مخفی: متن
سلام
جمله های :
1.او چی دوست داره ؟
2. او چه شکلیه ؟
3.او چه جور شخصیتی داره؟
به انگلیسی چی میشه میخوام از کلمه like استفاده بشه
1. what does he likeنقل قول:
2. what does he look like
3. what is he like
سلام
عبارات یا جمله ی محاوره " من گناه دارم" را چطوری میشه بیان کرد؟ مثلا تو صحبت زیر :
- '" منم با خودتون ببرید؛ خب من گناه دارم دیگه":n02: