بله اگه انتخاب واحدت فعال شده باشه میتونی 8 واحد برداری.:n26:نقل قول:
Printable View
بله اگه انتخاب واحدت فعال شده باشه میتونی 8 واحد برداری.:n26:نقل قول:
سلام من این سه تا درس را برای ترم تابستون برداشتم::n26::n26:
1- مهندسی نرم افزار 2
2- اصول طراحی پایگاه داده ها
3- تربیت بدنی 2
لطفا راهنمایی کنید با توجه به این فرصت کم برای خوندن ترم تابستون و عدم وجود نمره میانترم این درسها مخصوصا دوتای اولی را میشه به راحتی قبول شد؟ اصلا مطالب این دوتا درس چطوری هست و مطالبشون بیشتر در مورد چیه؟ منظورم اینه که بیشتر فرمولی و محاسبات ریاضی و... هست یا اینکه با یه دور خوندن و نمونه سوال میشه راحت قبول شد؟
سلام..تربیت بدنی 2 که مشکل نیست...اما پیاگاه کمی سنگینه ..سعی کن براش وقت بزاری...نرم 2 هم که فکر کنم 2 ترمه منبعش عوض شده...تا اونجایی که میدوئم مباحث مشترکی با منبع قبلی نرم 1 داره...زیاد سخت نیستنقل قول:
مهندسي نرم 1 رو من ترم پيش پاس كردم و كاملا حفظي بود و اصلا نيازي به رفتن به كلاس نيست. مثل مباني فناوري اطلاعاته. مهندسي نرم 2 هم ادامه كتاب مهندسي نرم 1 هست. به نظر من اين و تربيت رو بذار بمونه ولي طراحي پايگاه داده ها رو حذف كن چون درس مهميه. ميتوني پاسش كني ولي به نظرم بهتره بري كلاسش و قشنگ ياد بگيري چون تو آينده خيلي به كار مياد...نقل قول:
كلا چه درسهايي رو دوستان براي تابستون پيشنهاد ميدن؟ درساي حفظي باشه مثل مباني فناوري اطلاعات و همين مهندسي نرم 1...
منابع درسی واسه رشته های حقوق و فناوری اطلاعات رو میخواستم.آپدیت میشه برای ترم تابستون؟
Pnu.ac.irنقل قول:
سربرگ داشنجو ==>> برنامه ریزی آموزشی
سلام
من میرم ثبت نام اصلی ولی اون لیستی که اسم درس ها رو میاره خالیه چیکار کنم:n03:
جلو ثبت نامم 20 دقیقه هست باز شده
با دانشگاه تماس گرفتم گفتن درسی برای شما ارائه نشده بعد که گفتم 40 واحد درس پاس نشده دارم گفتن نیم ساعت دیگه زنگ بزنم
اگه درسی رو که میخوام تو لیست ارائه نباشه میتونم بگم اون درس رو برام ارائه بدن یا نه؟ این کار قانونی هست ؟یعنی حق دارم این درخواست رو داشته باشم؟
اقا مشکل حل شد
این درس فلسفه اخلاق(با تکیه بر مباحس تربیتی) اختیاریه؟؟؟چون تو لیست 9 ترم اسمش نیست گروه معارف هم این ترم درس نمیده
درس فلفسه اخلاق ، عمومی از گروه معارفه !نقل قول: