دوستان من هم شاتل دارم و ناراضی
چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟
مشهد
وایرلس هم باشه مشکلی ندارم
دوستان من هم شاتل دارم و ناراضی
چه شرکتی رو پیشنهاد میدین؟
مشهد
وایرلس هم باشه مشکلی ندارم
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:39 AM ----------
رفقای خودمم خیلی بد و بیراه میگن به شاتل. خدا نسل هرچی دزده رو برداره
سرعت دانلود روزانه چند وقته شدیداااااااااا رفته بالا (230-260)
سرعت دانلود روزانه چند وقته شدیداااااااااا رفته بالا (230-260)
من دیگه دیشب کفرم درومد حتی test speed هم نمیشد گرفت !!
اینم از وضعیت دریافت های رایگان بنده !! قبل از محدود شدن و بعد از محدود شدن !!
لعنت بر شاتل که کار منو 20 روز عقب انداخت,و حالا که نامه ارسال شده مخابرات,مخابرات هم اقدام نمیکنه,چه کار کنم؟
بر باعث و بانیش لعـــــــــنـــــــــت
بچه ها مودم رو خوده شاتل از ما میخره؟
چون من میخوام وایرلس بگیرم
موندم مودم adsl رو چی کار کنم
دوستان ممنون ، میگم که ... فرصت ندارم برم یقشون رو بگیرم وگرنه 1 روزه خط رو خالی میکردم ، روشی که نیاز به رفتن نداشته باشه سراغ ندارید ؟ :دی
البته من با مخابرات هماهنگ کردم که خودشون خط رو خالی کنند تا حال قا.ط.ر هم چیز بشه ، چیز دیگه ، اهم :دی
اولین دوره استفاده از شاتل برای منزل ما تموم شد! به نظرتون تمدید نکنم؟ سرعت دانلودش که واقعا افتضاح بود!
یا بهتره 256 رو بگیرم؟ اگر نه سرویس بهتری توی تهران هست؟
سلام دوستان.
صفحه ی شاتل توی ویکیپدیای فارسی رو یه ویرایش اساسی کردم (سه تا بخش "شرایط استفاده از سرویسهای شاتل" و "قانون Fair User Policy" و "ارزشها و باورها" رو اضافه کردم و به بخش کیفیت و رضایت کاربران هم مواردی رو اضافه کردم). لطفا ببینید و اگر اشتباهی کردم گوشزد کنید. (البته نزدیک دو-سه ساعتم وقتم رو گرفت تا نوشته هام کاملا با مدرک باشه)
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA_%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D9%84
بخش ارزش ها و باور ها رو بهتره ویرایش کنید. ویکی گونه نیست پایان نوشته.نقل قول:
نقل قول:
یعنی کشک...
ممنونم، ادیت شد...نقل قول:
این چند روزه با کسی تماس گرفتند که سرویسش را باید کاهش سرعت بدهند؟؟
aol من از کار افتاده کسی خبر داره چه خبره ؟
یه کانکشن بنام internet 1 توی کانکشن ها ساخته میشه که کلا" اینترنت رو از کار میندازه ؟ بقیه تجربه ای یا راه حلی ندارن ؟
سلام دوست من.نقل قول:
برای من و دوسه تا از دوستان اینترنتیم این اتفاق افتاد...
چی را بهانه کردند؟؟نقل قول:
اینکه نمیتونن کارت دانشجویی رو بعنوان مدرک به سازمان تحویل بدن و میگن سازمان گیر میده...نقل قول:
تقریبا از دو هفته پیش وقتی تو مای شاتل میرم این پیام برام میاد و هنوز درست نشده.
کسی این مشکل رو داره؟
نقل قول:
نرم افزار در حال به روز رسانی می باشد و تا دقایقی دیگر قابل استفاده خواهد بود
دلیل رفتن من از شاتل همین بودنقل قول:
بعد از 4 سال زنگ زدن گفتن مدرک شما ( کارت دانشجویی ) از طرف سازمان تنظیم مقررات رد شده و همون لحظه سرعت و قرار داد من رو از 2 مگ آورد رو 128 واقعی !!
این در حالی بود که اون زمان همه 128 ها شده بودن 2 مگ !!!
کلا فیلمشون بود که از شاتل بخاطر مصرف بالام برم
جالب اینجاست که مدرک جدید براشون بردم قبول نکردن و گفتن تنها راه اینه که روی یک خط جدید سرویس بگیری !!!
منم همون لحظه درخواست خروج از رانژه رو پر کردم و بعد از 2 هفته با بدبختب از شاتل در اومدم
الانم از صبا نت میگیرم(30000T 1MB-5GB)
پینگ بهتر - سرعت ثابت در تمام ساعات -
ولی چند تا بدیم نسبت به شاتل داره مثل
ساعات رایگان کمتر (3 تا 7) - تفاوت اکانت روزانه با شبانه - سایت افتضاح :D
ولی از لحاظ کیفیت عالیه
کاش زودتر خبــر داده بودید من 4 گیگ حجمم مانده در حالیکه سرویسم را از 2048 کرده اند 128 به نظر شما من چه جوری با سرعت 128 می توانم 4 گیگ را ظرف 3 روز استفاده کنم؟؟ این دزدی نیست؟؟نقل قول:
یک پیشنهاد خوب برای مشترکین شاتل اصفهان : خط شما را می تونم 48 ساعته ار رانژه شاتل دربیاورم و یک سرویس 1024 یکماهه با 3گیگ اعتبار بهتون بدهم با فقط و فقط 7500 تومان
اینم بدون شرح من !! اکو 512 ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سرعت 128 در روز مانند سرعت 2 مگ هست و حدود 250 به بالا و میتونید در عرض یک روز همه رو استفاده کنید .
سلام
دوستان عزیز و شاکیان محترم
ظاهرا به قول دوستان: عکس به عنوان سند برای سازمان ملاک نیست که مثلا بگید چند روز محدود شدم این هم پنل کاربریم
دوستانی که تک نفری شکایت کرده بودند به اونها گفته شده بود که فیلم بگیرید که قابل استناد باشه عکس قبول نیست
یه چیزهایی هم باید توش مشخص باشه مثل ساعت و تاریخ و پنل کاربری و......
(این هم خودم اضافش کنم که اگر چند روز محدود هستید در ساعتهای مختلف و طی چندشب فیلم تهیه کنید.)
این هم یه برنامه برای فیلم گرفتن از دسکتاپ
پسورد :کد:http://share724.com/Download/Multimedia/Jam.Power.Screen.Capture.v7.1.0.243.zip
ادرس سایت تنظیم مقررات برای شکایت cra.irکد:www.p30world.com
صحبت شما در دفاع از این دزدی آشکار شرکت شاتل خیلی جالبه ، جهت اطلاع از زمان تماس شاتل سرعت من از 20 کیلو بایت بالاتر نرفته است.نقل قول:
جواب ایمیلی که خواستم به دست مدیر شرکت برسه اما پشتیبانی جواب داده !! اما sample اون ها عوض شده یکم فقط شیر بودن رو نمیگن اصلاح الگوی دانلود جدیدا توسطشون زیاد کپی پیست میشه !!
مشترک گرامی جناب آقای ------------------
با سلام
در خصوص سرویس شما لازم به ذکر است که همانگونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویسهای اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد. طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویسهای ADSL ضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویسهای اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه میدهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.
بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویسهای اختصاصی این شرکت بهره گیرید.
در ساعات ترافیک رایگان که متعلق به تمامی کاربران می باشد انجام دانلود های پرحجم و پیوسته ترافیک شبکه را بالا برده و باعث ایجاد مشکل در کارکرد صحیح سرویس باقی مشترکین خواهد شد لذا مشتریکینی که این الگوی مصرف را دارند با یکدیگر به اشتراک گذاشته می شوند و این مورد باعث می شود که سرعت بین این مشترکین تقسیم شود و با همین سرعت دانلود و صفحه باز نمایید و باقی مشترکین باهم در خصوص این سوال که مقدار دانلود چقدر باشد این مقدار مشخص نیست ولی الگوی مصرفی شما در حال حاضر این گونه ارزیابی شده است و برای رفع آن با تغییر الگوی مصرف مشکل برطرف خواهد شد و سرویس شما با کاربران عادی به اشتراک گذاشته می شود.لازم به ذکر است که این مورد توسط نرم افزار هوشمند کنترل می گردد و ممکن است به مدت 7 تا 25 روز نیز طول بکشد.
دوست عزیز من هیچ دفاعی نکردم فقط تجربه شخصی خودم رابیان کردم.چنانچه پستهای قبلی را مطالعه می کردید متوجه می شدید که من از جمله کسانی هستم که اولا به مدت زیاد محدود شدم و بعد هم سرویس اکو 2 مگ را بدون درخواست و رضایت خودم به بهانه واهی به 128 تغییر دادند ولی با این تغییر تفاوتی آنچنانی با سرویس قبلی نکرد چون شب اول که دانلود کردم محدود شدم ولی سرعت روزانه من همان است که گفتم و سرعت من در کنترل پنل بر روی 2271 بسته شده خلاصه پول کمتری میدم و لی قصد دارم در اولین فرصت از شاتل جدا شوم.نقل قول:
بریم از جیب خودمون یه اشتراک واسه این عزیزان بگیریم بگیم فقط دو شب بشینه دانلود کنه خودش شب سوم میفهمه چه خبره :27:نقل قول:
عکس به عنوان سند برای سازمان ملاک نیست که مثلا بگید چند روز محدود شدم این هم پنل کاربریم
خودشون همه چیز رو میدونند و مثل خیلی چیزهای دیگه خیلی براشون مهم نیست که پیگیری کنندنقل قول:
ولی وقتی مدرک محکمه پسند بندی حداقل یه تکونی به خودشون میدند و شاید فرجی هم شد.ولی بی مدرک محکم پیداست که آبی از این سازمان گرم نمیشه:2:
خیلی زحمت کشیدی.نقل قول:
امیدوارم بی خودی تغییرش ندن.
این همه شاکی اون! اون دوستمون که راضی بود و طرفدار کجاست بیاد جواب ما ها را بده دیگه :31:
بچه ها من هم از راه cra.ir شکایت کردم و جواب هم همان قانون شیر بود حالا اگر راه دیگری برای شکایت هست بگید منم پایه ام بابا سرویس یک ساله گرفتم و الان تازه3 ماه گذشته! تورو خدا 9ماه دیگه اگر وضعیت این باشه من پیر میشم ها:41:
خلاصه ما با کمک دوستان در مخابرات به آزادی رسیدیم و از چنگال این شرکت کفت... اهم اهم ، نجات پیدا کردیم .
نامردا خط رو خالی نمیکردن ، الان باید حسابی سوخته باشن که خودم مستقیما از مخابرات خط رو خالیدم :دی هه هه :27:
جای دیگه نت گرفتم بهتون خبر میدم .
سلام دوست عزیز دقیقا از کجا سرویس گرفتی و چه فرقی با شاتل داره؟:46:نقل قول:
هنوز هیچ جا ، تازه امروز خط رو تونستم خالی کنم ، گرفتم خبر میدم ...نقل قول:
جای دیگه نت گرفتم بهتون خبر میدم .
منتظرم امیدوارم یه isp خوب گیر بیارینقل قول:
ولی اینترنت تو ایران روز به روز داره بدتر و محدودتر میشه
:13:
دوستانی که شاتل دارن و محدود شدن ساعت 1 شب به بعد به آدرس زیر برید و تست سرعت بدید :
اینجا سایت مرکز توسعه مدیریت اینترنت متما هست و باعث میشه رنکینگ شاتل که الان الکی رفته بالا بیاد پایین درضمن من هم به ایمیل این سایت هم cra (مخابرات و رادیویی) ایمیل زدم و مشکل رو گفتم ...کد:http://www.matma.ir/matma/wikipedia/speed-test-nisqas.html
باید جاوا نصب باشه برای تست سرعت اگه نیست از لینک زیر دانلود کنید :
دوستان تو کرج یه isp معرفی کنید که دانلود شبانه اش خوب باشه 12 ام باید تخلیه کنم هااااااااکد:http://www.mediafire.com/?89373cpx9vbg3j9
سلام دوست من.نقل قول:
تمام جملاتم با با دلیل و مدرک بوده. کسی هم نمیتونه الکی و بدون دلیل نقض تغییرشون بده... :)
تازه به روابط عمومی شاتل هم ایمیل زدم که برن ببینن که اینطوری نباشه که یطرفه به قاضی رفته باشیم و اینحرفها.. :)
آخیییییییییییییییییییش شهر چقدر عوض شده.اون ساختمونه رو کی ساختن... تا دیروز جایی رو نمیدیدم.چه هوای خوبی.خلاص شدن از شاتل چه حالی میده....از مخابرات سرویس گرفتم.تو همین هفته هم وصل میشه.به جای اینکه 1 مگ از شاتل مزخرف بگیرم 21 تومان با 3 گیگ حجم رفتم 512 از مخابرات نامحدود گرفتم 24 تومان.تازه بر خلاف شاتل سرعت 512 از 64 پایین تر نمیاد.
فقط حواستون باشه قبل از فسخ بپرسین که پورت خالی داشته باشن.
از خود مخابرات چجوری میشه پیگیری کرد؟:19: طرف میگه خود شرکت باید پیگیری کنه و جواب نمیده:13:
خدا لعنتشون کنه,فقط حقوق میگرن کار نمیکنن
نقل قول:
دوست عزیز من خودم 5 ساله کاربر ADSL این شرکت هستم . کاربر اکو این شرکت هم هستم . همیشه همه جا آدم پر توقع یا الکی ناراضی پیدا میشه ولی من توی این چند سال مشکلی نداشتم . حتی خیلی وقتا پروموشن ها یا جوایزی این شرکت میده که آدم رو سوپرایز میکنه . با اینکه سرعت 512 دارم ولی همیشه توی این چند سال سرعتی به مراتب بالاتر و با کیفیت تری داشتم .
البته بعضی شب ها هم مشکل افت سرعت داشتم که بالاخره با توجه به اینکه توی کشوری هستم که واقعا می دونم از این لحاظ مشکل داره خوب اون رو طبیعی می بینم .
در کل من فکر کنم افرادی مثل من که واقعا از سرویسشون راضی هستند خیلی خیلی بیشتر از افرادی هست که اسم بردم .
بله بازم دوستان با پست انگشت شمار و تاریخ عضویت قدیمی.....دی:نقل قول:
شما که میگید پر توتوقع دوستانی توی همین تاپیک بودن که شبانه دانلود نمیکردن ولی محدود میشدن و بلعکس افرادی هم بودن که دانلود میکردن و محدود نمیشدن!