این صدا مربوط به روشن شدن هارد است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صدا مربوط به خاموش شدن هارد است
Printable View
این صدا مربوط به روشن شدن هارد است
این صدا مربوط به خاموش شدن هارد است
این صدا فکر نکنم از موتور باشه بیشتر شبیه صدای هد است که در پارکینگ قرار میگیره یا از پارکینگ میاد گفتید تب health نرم افزار hd tune اروری نداشت ؟
بله به نظر من این صدای اصطحکاک هد روی پلاتر هست!ایا هد هاردم ایراد داره!؟تو تب سلامتی هیچ مشکلی نداره! امکانش هست هارد ایراد داشته باشه اما تو قسمت تب سلامتی سالم بزنه؟!
این هم اسکرین شات تب سلامت من ضمنا مشکل crc error من با تعویض کابل حل شده و مقدارش ثابت مانده
یعنی بعد از 10 روز مقدار ارور زیاد نمیشه ؟نقل قول:
به نظر من با یک پاور دیگه هارد رو تست کنید اگه بازم اینطوری بود و هارد روی یک سیستم دیگه هم همینطوری بود برای اینکه خیالتون راحت بشه به یک فرد متخصص نشون بدید ببینید چی میگه
نه این رور crc خیلی وقته که رفع شده!یعنی مشکل از پاور هست؟!ضمنا من سیستم یکی از دوستانم که هارد سیگیت 500گیگ بود رو تست کردم دیدم موقع روشن شدن هارد صدای خیلی کمتری نسبت به هارد من موقع حرکت هد داره و همچنین موقع خاموش کردن هم صدای تیک کمتری نسبت به هارد من میده!به نظر شما علتش به خاطر حجم بالاتر هارد من نیست؟!اگر این نباشه به نظر شما هد هارد من ایراد داره؟!
پس علتش چیه؟
با سلام خمت دوستان کاردست پی سی ورلد.
چند روز پیش هارد اکسترنالم خراب شد مجبور شدم ریکاوری کنم.
فایل ها رو برگردوندم تو هارد وسترن گرین.
الان هارده اینجوری شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کردم تمام خونه ها سبز بود.
قبلش ارور pending sector رو عدد 20 بود و باقی ارور هارو نداشت.
یه مشکل دیگه:
هارد اکسترنالم رو از باکس در اوردم الان اینجوری شده:
کلا این هارده adata برام مشکل درست کرده.
هر موقع بهش دست میخوره از pc قطع میشه میگه باید فرمت کنی.
مشکل میتونه از باکس باشه؟؟؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
متشکرم.
سلام
یه هاردم نمیئونم مشکلش چیه
وقتی موقع نصب ویندوز موقع انتخاب پارتیشن حافظه رو از 80 گیگ 80 گیگ رو پر نشون میده و ویندوز هم روشون نصب نمیشه و سیستم بالا هم نمیاد
لطفا بگید چی شده هارد سوخته یا تعمیر میشه
نقل قول:
اگه نظر منو بخواین به نظر من هاردتون ایرادی نداره برای راحتی خیالتون گفتم ببرید نشون بدید با یک پاور دیگه هم تست کنید سیستم رو تا تست نکنید معلوم نمیشه که پاور ایراد داره یا نه