خب چطوریاست هزینه گرفتنش زیاده؟مگه با این خطوط درب و داغون ایران میشه به این سرعت رسید؟من فکر میکردم این سرعتا نیاز به فیبر نوری داره
Printable View
خب چطوریاست هزینه گرفتنش زیاده؟مگه با این خطوط درب و داغون ایران میشه به این سرعت رسید؟من فکر میکردم این سرعتا نیاز به فیبر نوری داره
شما از ریموت استفاده میکنی و دانلود تو هارد سرور انجام میشه و فقط شما سرور رو از دور کنترل میکنی.همون فایلی که عکسه دانلودشو گذاشتم قراره خودم آروم آروم از تو سرور دانلود کنم:41:نقل قول:
ما فعلا میتونیم از اینترنت 1.5مگابیتی:2: لذت ببریم نه 10 مگابایت بر ثانیه.
خب بعد این چه فایده داره که از تو هارد سرور دان کنین یا از خود سایت اصلی دان کنین؟ :15:نقل قول:
یه عمره دارن میلیارد میلیارد هزینه میکنه، نرم افزار فـیلترنیگ میخرن، به شرکت های ایرانی سفارش میدن، آخرش چی شد؟! با ماهی 1000 تومن میتونین به راحتی دورش بزنین!!!نقل قول:
یه سری آدم هستن، دارن از عدم آگاهی سیاستمدارای ما سوءاستفاده میکنن، سرمایه کلون میگیرن و میخورن!
شما تصور کن یه لینک غیر مستقیم با این حجم بخوای دانلود کنی ، خوب اول راحت میکشی رو سرورت بعدش با خیالی آسوده دانلود میکنی تو چند روز:31:نقل قول:
آهان الان بفهمستم :20:نقل قول:
آفرین براااااااااااااااا:31:نقل قول:
یه فایده دیگشم اینه که میتونی چیز پی ان شخصی را بندازی واسه خودت.:8:
این دومین استفادش خیلی جالب تره :31:نقل قول:
بیشتر برای کسانی که سایت های فیلم دارند به درد میخورندنقل قول:
الانم که این جور سایت ها زیاد شده
میان فیلم های روز دنیا رو تو vps دانلود میکنند و بعد روی سرورهایی چون مدیا فایر،داواس و ... اپلود میکنند و میزارند تو سایتشون
این الان مثه همون rapidbaz میمونه؟