طبق قانون قبلی حداکثر کسری 9 ماه است چطوری یک سرباز نیامده ترخیص میشده؟؟؟نقل قول:
Printable View
طبق قانون قبلی حداکثر کسری 9 ماه است چطوری یک سرباز نیامده ترخیص میشده؟؟؟نقل قول:
نه کسری محدودیت نداره. محدودیت هایی هم که میذارن مال یه کسری خاصه مثلاً میگن سابقه جبهه کلا حداکثر 9 ماه کم میکنه ولی خوب بسیج و جانبازی و... هم کنارش هست که اونا هم اضافه میشننقل قول:
رزمنده و جانبازی جمع با هم کلا شخص رو معاف میکنهنقل قول:
اگرم معاف نکنه اینقدرها کم نمیکنه که 21 ماهش کلا بره
تو سایت نظام وظیفه زده قند خون ناشتای بالای 126 در صورتی که a1c هم بالاتر از 7 باشه معافه، خب واسه کسایی که دیابت دارن و طبیعتا تحت نظر پزشک و درمان هستن و از دارو هم استفاده می کنن شاید a1c نرسه به عدد7!!! تازه همه آزمایشگاه ها a1c بالای 6.5 رو میزنن دیابتی نه 7!! بیماران دیابتی کلا چون از دارو استفاده میکنن، رژیم خاصی دارن، و نمیشه هم که دو سه ماه دارو رو قطع کرد و آدم سلامتی خودشو به خاطر معافیت به خطر بندازه!!نقل قول:
به نطرتون خیلی رو اون a1c حساسن!!؟ تست قند ناشتایی که تو بیمارستان خودشون بستری میکنن حدود 140 یا بالاتر باشه ولی a1c به 7 نرسه اونوقت تکلیف چیه؟
اگه کسی تجربه و یا اطلاعاتی در این مورد داره که در مورد معافی قند چقدر سخت گیری میکنن، ممنون میشم راهنمایی کنه!
ممنون دوست گرامینقل قول:
ولی من شنیدم واریکوسل گرید 3 دو سه سال پیش معاف دائم شد و الان معاف رزم میکنن.
این قانون معافی 12 ماه سابقه جبهه اگر تصویب بشه فقط برای متولدین 72 به قبل هست؟
سلام دوباره
دوستان با قانون جدید، 11 ماه جبهه معادل چقدر کسری هست؟
با تشکر مهران...
خوب 9 ماه جبهه 6 ماه بسبج 2 ماه فرزند 2 ماه اموزشی در جمع میشه 19 ماه! کلا دو ماه خدمت که با مرخصیاش میشه، نیومده رفته!نقل قول:
تازه اگه یارو یه ماه استعلاجی هم نگیره روش!
خیلیها همچین شرایطی داشتن حداقل اونجا که من خدمت کردم!!
اگه اشنا نداشته باشی یه مورد کم باسه معاف کامل نمیکنن! خیلی سختگیر هستن و الکی گیر میدن.نقل قول:
من هین خدمت دیدم که گرید 3 معاف گرفته، اما در کل شرایط معاف پزشکی گرفتن الان خیای سختتر شده.نقل قول:
بله فقط متولدین 72 به قبلنقل قول:
کجا به این مورد اشاره شده !؟نقل قول:
متولدین 72 فقط برای کسری گرفتن تو قانون قبلی بودنقل قول:
این مصوبه جدید رأی به دائمی شدن خدمات رسانی به ایثارگران داده، یعنی دیگه واسه همیشه همینه و مسئله سال تولد دخالتی توش نداره
سوال درباره معافیت پزشکی؟
من از بچگی بطور خفیف مشکل روده داشتم ، مشکل پـرولاپـس رکـتوم - 2 سال پیش خیلی شدید شد و راهی جز عمل نداشت و عمل کردم ... من تو نت سرچ کردم فهمیدم چه عمل شده چه نشده جز موارد معافیت پزشکی ، بصورت دائم هست و بدون تبصره ای.
من پارتی هم ندارم ، کارت بسیج عادی 3 سال گرفته بودم و تا یک سال دنبال فعال رفتم اما دیگه دنبالش نرفتم.
ضمن اینکه دانشجو کارشناسی هستم. و 2سال دیگه باقی ست تا فارغ التحصیلی (احتمال داره واسه ارشد بخونم) آیا به من معاف میدن؟؟
با توجه به اینکه در آینده در آزمون استخدامی شرکت میکنم! ارزش دارن اصلا گرفتن این نوع معافیت؟
سلام دوستان
من امسال کنکور ارشد دادم و متاسفانه احتمالا به اون رتبه ای که هدفم بود نمی رسم.باید برم سربازی میخوام بدونم جو سربازی و اوقات بیکاریش چطوره برای درس خوندن.هدفم اینه تو سربازی درس بخونم و کنکور بدم میدونم بعضی ها بودن که این کارو کردن و حتی رتبه های 2 رقمی آوردن اما میخواستم از اون هایی که تجربه دارن بپرسم که تا چه حد شدنیه درس خوندن تو سربازی؟
ممنون از همگی
سلامنقل قول:
کاملا بستگی به یگانی داره که میوفتین. من و دوستم جفتمون ارشدیم و دوستم وقت آزاد زیاد داره و داره واسه دکترا میخونه من به زحمت کمی وقت بیکاری گیر میاریم که اون رو هم ترجیح میدم برم پینگ پونگ بازی کنم! ولی خوب اگه روز برگ بشین بعد از ظهر به بعد کاملا آزادین و میتونین بخونین.
ممنوننقل قول:
خوب چه یگانی بهتره از لحاظ اوقات بیکاری؟ و این روز برگ که گفتین رو من نفهمیدم(آماتورم هنوز):n13:
سلام
من 24 سالمه ساکن اصفهان
من تاریخ اعزامم یک شهریور امساله
لیسانسه برق هستم و دوماهه عقد کردم
کارت فعال بسیجم رو تازه گرفتم
میخاستم بپرسم احتمال داره کجا بیفتم ؟ و ایا ارزش داره برم از جایی پذیرش بگیرم مثل سپاه صاحب الزمان اصفهان یا صنایع دفاع یا هسا از لحاظ راحتی و نزدیکی دوران سربازی ؟؟
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم خیلی مهمه ممنون میشم دوستان جواب بدن
اگر کسی امسال ارشد نوبت شبانه قبول بشه و بخواد سال دیگه کنکور شرکت کنه آیا حتما قبلش باید انصراف بده یا نه میتونه بدون انصراف اول کنکور بده و بعد که جای دیگر قبول شد اون موقع انصراف بده؟
شما تا در دانشگاه ثبت نام نكني نيازي به انصراف ندارينقل قول:
ولي اگر از بابت رد شدن معافيت ميگي بله بايد ثبت نام كني شهريه بدي و انصراف بدي
دقیق تر بگمنقل قول:
من فرجه یکسالم تا آخر ماه تمام میشه و باید دفترچه بفرستم.فرض که دانشگاه نوبت شبانه امسال قبول بشم و ثبت نام کنم.اگر قصد داشته باشم سال دیگه کنکور ارشد شرکت کنم به امید اینکه جای بهتری قبول بشم آیا قبلش باید از دانشگاه انصراف بدم یا میتونم بعد از مشخص شدن نتیجه انصراف بدم و دانشگاه جدید ثبت نام کنم
ممنون
اخر ماه دفترچه پست ميكني تاريخ اعزام ميخوري واسه دي يا اسفند كه غيبت نخورينقل قول:
بعدش توي مهر ميري دانشگاه كه قبول شدي ثبت نام ميكني اينجوري اون دفترچه اي كه پست كردي باطل ميشه
بعدش انصراف ميدي و ميشني واسه سال ديگه ميخوني و شما تا مهر سال ديگه معافي
یعنی با اینکه قبلا یکبار از این فرجه یکساله استفاده کردم بعد انصراف باز فرجه یکساله دیگه بهم میدن؟شما مطمئنید؟نقل قول:
بله چون شما ي مقطع بالاتر قبول شدي ميتوني دوباره استفاده كني و اين كار فقط يكيار امكان پذير هستنقل قول:
فقط اين وسط شهريه ثابت ترم مهر رو بايد پرداخت كني
کد:شرایط ادامه تحصیل مجدد مشمولان اخراجی و یا انصرافی از دانشگاهها
مشمولان اخراجی یا ترک تحصیل منجر به اخراجی از دانشگاهها (پس از ورود به سن مشمولیت) تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند.
مشمولان انصرافی از دانشگاهها (پس از ورود به سن مشمولیت) ، در صورتی که بعد از ورود به سن مشمولیت فقط یکبار انصراف داده باشند و حداکثر یکسال از تاریخ انصراف بیشتر سپری نشده باشد ، از کاردانی تا دکتری فقط یکبار مجاز به ادامه تحصیل در همان مقطع یا مقطع پایین تر می باشند.
نکته: مشمولان، مجاز به تحصیل مجدد در مقاطعی که قبلا از آن مقطع فارغ التحصیل شده اند نمی باشند.
مثال:انصراف از مقطع کارشناسی ناپیوسته ، در صورت داشتن شرایط ادامه تحصیل مجدد فقط مجاز به ادامه تحصیل در همان مقطع
که اینطور.خیلی ممنون از راهنماییتوننقل قول:
بستگی به خودتون داره با توجه به اینکه عمل کردید و خوب شدید فکر می کنم کارتون برای معافیت دائم سخت بشه و با توجه به این که دانشجو هم هستید باید ببینید بیماریتون جزو بیماری هایی هست که حین تحصیل میشه اقدام کرد یا خیرنقل قول:
اگه آشنا نداشته باشید شاید تو استخدام به مشکل بر بخورید ولی از اون طرف هم برید خدمت با توجه به مشکلتون و ۲ سال فشار خدمت مشکلی باسه سلامتیتون پیش میاد
دوستان صحت داره کسری دوماهه کارت سبز (دوره 45 روزه) رو برا آموزشی سپاه برداشتن ؟
والا چند روز پيش كمالي گفت حداكثر كسري ٥ ماه هستنقل قول:
اين جاي سوال شديدي بوجود مياره
چون در حالت قديم كسي كه فقط بسيجي بود ٥ ماه ميگرفت و كسي كه كارت سبز هم داشت ٦ ماه!!!!
اگر منظورتون اين است كه كسي كه ميره سبز ميگيره بازم بايد بره اموزشي بله اين درست هست
قبلا دوره سبز ٦٠ روز بود ولي الان شده ٤٥ روز ولي بايد ١٨ روز هم قبل از خدمت بري توي پادگان سپاه
روز اول به ما گفتن شما 30 روز الان میاید اموزشی و 18 روز هم قبل از اعزام به خدمت تو یکی از ارگان های سپاه تکمیل دوره میکنید که خوب خیلی ها دفترچه ارسال کردن و اون 18 روز رو هم رفتن تو شهر خودمون...نقل قول:
بدون رفتن به شهرهای مورد نظر برای آموزشی
ولی الان یسری میگن کلا برداشته شده برگ سبز و باید حتما آموزشی بری
يعني منظورت اينه كه ديگه دوره سبز تشكيل نميشه؟!نقل قول:
چون الان دارن اسم مينويسن براي امسال
سلام دوستان
خبرى از اينكه بچه هاى اول تير كد خوردن يا نه دارين؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
والا اینطوری که شنیدم با گرفتن کارت سبز دیگه از دوره آموزشی حتی در ارگان سپاه هم معاف نیستید !نقل قول:
قبلا شما با 45 روز آموزشی از این دوره معاف بودین حداقل در سپاه اینطوری بود
ولی شما میگید دارن دوره برگزار میکنن واقعا آدم میمونه از برنامه اینا !!!
6ماه هم پدرم رزمندگی داره ... چقد حدودا کسری شاملم میشه ؟!
واسه كسري پدر صبر كنيد ببينيم اين قانون جديد رزمندگي ب كجا ميرسه ولي طبق قانون قبل شما كسري نميگيريد چون بايد بيش از ٦ ماه داشته باشه تازه اونم بايد قبل از ٧٣ متولد شده باشيدنقل قول:
هيچ موقع بسيج نمياد بگه كارت سيز بدرد نميخوره چون هيچ كسي ديگه نميره و كلا بسيج ميخوابه من خودم تو بسيجم اينا هرچي بيشتر بسيجي داشته باشن بيشتر بودجه بهشون ميدن
نقل قول:
من قبلا چندین بار گفتم کسی دقت نکرد
خودم آمار گرفتم ، اینطوری بهم گفتن که دوره 45 روز بری دو ماه کسری سرجاش هست ، فقط قبلا آموزشی سپاه کلا حذف میشد ، ولی الان باید دو هفته یا 20 روز بری آموزشی
الان برای من جای سواله ! اینا هرچی آموزش نظامی و تئوری و.. بود در همون 30 روز بهمون یاد دادن که 3 روزش هم اردوی پادگان بود و...
باید 15 یا 18 روز دیگه بریم پادگان شبانه روزی تا دوره 45 روز تکمیل بشه ، اونجا هم احتمالا باز همون چیزایی رو یاد میدن که در 30روز یاد دادن
باز بعدش باید دو هفته یا 20 روز بریم آموزشی و اونجا هم آموزش ببینم !
خب به یک سرباز چند بار آموزش میدن ؟!
اان سه دوره زمانی مختلف باید آموزش ببینیم ! کارمون سخت تر شد !
سه بار کار و زندگی رو باید ول کنیم !
اگه تکمیلی رو بیخیال میشدیم و آموزشی رو کامل میرفتیم فکر کنم راحت تر بود ، چون تو یک دوره هست وقبل خدمته و سختیش هم میگن یکی دو هفته اوله ! که ما باید دقیقا همونو بریم !
چه داستانیه :|
حالا کسی نمیدونه کارت سبز برای امریه هم تاثیر داره یا نه ؟ من از هرکی میپرسم میگه اصلا ربطی نداره ، ولی اینجا چند نفر گفتن تاثیر داره !
سلام
در دوره اموزشی من حتما باید قطره بزنم . ایا میزارن ببرم ؟ نسخه هم دارم از متخصص
اره مشكلي ندارهنقل قول:
فقط قرض متادون نميزان ببري يا قرض هاي شبيهش
کلا دوره جدید به این صورت هست:نقل قول:
30روز آموزشی بسیج + 18 روز آموزشی قبل از اعزام
که کلا بشه چیزی در حدود 48 روز
باقی روزها رو شما باید فعالیت پر کنید در رزومه بسیجی خودتون. و دیگه شما از اموزشی معاف هستید
///
اما بتازگی شنیدم که کلا حتی با برگه سبز هم شما موظف به طی دوره آموزشی اجباری هستید !
يعني علاوه بر اون ١٨ روز؟!نقل قول:
2 مرحله داره کلا جدیدا... قبلا که یک مرحله بود و تو 45تا 50 روز تمومش میکردننقل قول:
ولی الان 30روز + 18روز قبل اعزام و تمام ! البته این بشرطیه که شما در سپاه خدمت کنید وگرنه باید دوره آموزشی رو مجددا سپری کنید
///
بازم میگم این قانون ها ثانیه و طبق شرایط خاص خودشون تغییر میکنه و الان طبق شنیده ها کلا کنسل شده انگار !
درود
آیا استعلاجیها و معاف از پستهایی که میگیریم، در سوابق پروندهی خدمتی ما (همون کیت دیجیتال) درج میشود که بعداً قابل استعلام باشد و مانعی برای استخدام شود؟
سلام بر دوستان سرباز امریه ای:n02:
آیا از امریه گرفتن راضی بودید؟
سلام
ببخشید برای اینکه بفهمم پدرم چقدر سابقه جبهه داره چطور باید اقدام کنم؟؟ الان پدرم دوتا کارت ایثار دارن