ممنون از شما.
پینگ میتونید لطف کنید؟
Printable View
ممنون از شما.
پینگ میتونید لطف کنید؟
نقل قول:
1- خیر نداره
2- برای من شیراز-منطقه مخابراتی سلمان با سرعت 16 مگ حدود 120 تا 118
3-خوبه اما فول اچدی رو نمیتونی راحت بزنی پلی کنی بدون مکس
4-پاکت لاس من توی دوتا 2 در 95 درصد موارد 0 هست.
5-اطلاع ندارم
6-برای من روی 100 کیلوبایت بر ثانیه است
7-نداره
8-نه پشتیبانیشون خوبه
9-من خودم امروز قراردادم تموم شد و درخواست چمع آوری دادم..قبلا روی صبانت بودم خیلی سریع تر بود و پینگش بهتر بود...مشکل آسیاتک قطعی های مقطعی در طول روزه ..مثلا ممکنه توی یه روز 10 بار یا بیشتر حدود 3 دقیقه قطع شه که البته به منطقه اتون مربوطه ...ولی از کش سرور استفاده میکنن...و سرعت وب گردیش روی اعصابه..یا به شکل ملموس سرعت لود ویدیو های اینستاگرام..
ممنون خیلی لطف کردید.نقل قول:
آسیاتک جدیدا یه پروفایل ساخته بنام DLMO و شروع کرده داره تو کل ایران یوزرها رو میندازه رو این پروفایل .یوزرهای جدید هم همه کلا رو همین پروفایل ست میشند .کلا دعا کنید پروفایلتون DLMO نشه وگرنه بدبختید .دیگه با تلفن و .... هم پروفایل رو عوض نمیکنند فعلا که کار من کشیده به شکایت و ...
میگند ایمیل بزنید به acc فکر کنم این ایمیبشون مستقیم به سطل آشغال وصله و یه راست ایمیل ها پاک میشه .
از زمانی که ADSL آسیاتک راه افتاد کلا از همون اول من تو چند جا مشترکشون بودم و به همه میگفتم بهترین شبکه برا ADSL هست الان میگم بدترین شبکه برا ADSL هست با این ست کردن پروفایل DLMO - مثلا قطعی را میخواند کم کنند ولی سرعت را مرخص میکنند و دیگه هم با عوض کردن سیم کشی و کم کردن نویز و ... درست نمیشه چون پروفایلتون DLMO ست شده .
اسیاتک از همون اول هم آشغال بود من چندین سال پیش ازش adsl داشتم که از همون اول بسمه الله هم پینگش بالا بود هم پهنای باندش کم مثلا دیتاسنتر هم داره الان هم که چند ساله در منزل جدید برام وایرلس راه انداختن که اونم مثل adsl ش افتضاحه و پشتیبانیش هم مثل پشتیبانی مخابراته که چند تا چیز یاد گرفتن و تکرار میکنن .جای شکرش باقیه که نت اصلیم نیست وگرنه ...نقل قول:
بگزریم.خوب برادر میگفتی این پروفایل کارش چیه و دقیقا چکار میکنه که اینقدر ازش شاکی هستی ؟
خوب بزار کمی توضیح بدم :
اول از همه ما چند دسته یوزر از نظر خط تلفن داریم :
۱- اون دسته که خطشون نوزر نداره و کلا با ارزونترین مودم هم خطشون رو حداکثر سرعت آپ میشه و قطعی هم ندارند
۲- اون دسته که خطشون نویز داره و نمیتونند رو حداکثر سرعت آپ بشند
این دسته دوم قبلا یه راه داشتند و اون ابن بود که زنگ میزدند پشتیبانی و نسبت به تویز خطشون و تست کردن و ... براشون یه سرعت ست میکردند مشکلش هم این بود که هر چند وقت یک بار آسیاتک میامد دوباره سرعت خط همه یوزرها را بالا میبرد که مصرف یوزرها بالا بره ترافیک زودتر تمون کنند و ....
حالا یوزرها ۲ راه داشتند :
یا باید کل سیمکشی را چک یا عوض میکردند شاید کمی نویز کمتر بشه یا مودم بهتر و گرونتر میخریدند و دسته سومی هم بودند هم تمام سیمکشی را تا حد توان درست میکردند هم مودم بهتر و گرونتر میخریدند و هم به تنظیمات مودم کاملا وارد میشدند مثل من ������
مثلا تو مودمهای خوب Asus تنظیمات adsl از همه مودمها کاملتره و شما میتونید با تنظیم دقیق تنظیمات حداکثر سرعتی که خطتون جواب میدو رو snr پایین بدون قطعی را ست کنید .
مثلا یکی با snr خط ۱۵ خطش رو ۳ مگ بزور آپ میشه وقطعی زیاد داره ولی من با تنظیم دقیق رو snr خط ۶.۵ رو سرعت ۵ مگ خطم آپ میشید بدون قطعی زیاد
حالا آسیاتک آمده یه پروفایل ساخته بنام DLMO که مثلا چک میکنه ببینه خط شما رو چه سرعتی بالا میاد که snr حداقل ۱۵ باشه خب تا اینجا اوکی . خط ۵ مگ من سرعتش شده ۲ مگ درصورتی که من کلی خرج مودم و سیمکشی و ... کردم و یوزر حرفه ای وارد به شبکه هم هستم . زنگ میزنم پشتبانی آسیاتک میبینم فقط یه سری صحبت را انگار از رو نوشته و راهنما میخونند میگم وصل کنید سرپرست میگند دیگه مثل قبل امکانش نیست ایمیل بزنید
ایمیل هم بزنی فکر کنم خود همین افراد دوباره میخونند و همون متن تکراری و حرف های پای تلفن و ....
سلامنقل قول:
از کجا بفهمیم که خطمون بر روی DLMO ست شده یا نه؟
زنگ بزنید 1544 بگید پروفایل ADSL اتون چیه ؟ قبلا معمولترین پروفایل 53 بود .بپرسید DLMO هست یا نه .نقل قول:
از سال پیش این کار را میکنه, چیزی جدید نیست. باید هر چند وقت تنظیمات مودم Asus عادی گذاشته بشه بعد دوباره درست کرد.
و هر چند وقت برعکس گذاشتن پرییز تلفن هم طوری اثر داره...
فیلیمو هم که پولی شد.
سلام من همیشه خطم روی گیمینگ بود و پینگ خوب تا نزدیک عید ک شد یهو دیدم پینگم 80 تا رفته روش زنگ زدم ی خانمی بود گفت ک طرح گیمینگ رو برداشتیم و دیگه نیست جا خوردم گفتم مگه میشه همچین چیزی. گفتم یعنی چ اصن بدون اجازه من حق اینکارو نداشتید اصن من الان چند ساله مشترک اسیا تکم و حق چنین کاری رو ندارید و زودباش واسم درسش کن گف دیگه نیستا تموم شده ها لولو بردتش.
یکم بحث کردم گف بزارید زنگ بزنمبپرسم(نمیدونم حالا کجا زنگ زد هر جا زنگ زد ی جا بالاتر خود این اپراتور ها بود) گفت بهم گفتن الان نمیتونیم گیمینگش کنیم اما واستون درستش میکنیم چون مشترک قدیممون هستید تا بعد از عید درس میشه دو هفته گذشت و دیدم پینگ درست شده.
حالا اینو میگم به کسایی ک اسیا تک دارن اگه طفره مین ک پنلت رو بزارن رو گیمینگ راهش اینه یکم تند حرف بزنید و طلبکارانه صحبت کنید تا واستون درسش کنن.اگه گف نیستو امکانش نیست نمیدونم اصن وجود نداره دروغ محضه باور نکنه کسی دروغگو های خوبی هستند تلفن چی های اسیا تک .پاتو بکن تو یه کفش اگه این ج نداد دوباره زنگ بزن بالاخره یکی قانع میشه خانوم باشن هم بهتره. طلبکارانه هم صحبت کنید نه مثل ی ادم مظلوم و ساده لوح.
دانلود شبانه قیمتش ۵هزارتومنه؟ الان پرسیدم!
۲ تا ۸ صبح ۱۶۰ گیگ!!!
میخواست بیام رو اسیاتک استان گیلان بیام ؟ ۲مگ سرعتش خوبه اینستاگرام ویدئوهااش بدون ایست باز میشه؟
Sent from Galaxy s8
دانلود شبانه قیمتش ۵هزارتومنه؟ الان پرسیدم!
۲ تا ۸ صبح ۱۶۰ گیگ!!!
میخواست بیام رو اسیاتک استان گیلان بیام ؟ ۲مگ سرعتش خوبه اینستاگرام ویدئوهااش بدون ایست باز میشه؟
Sent from Galaxy s8
از دوستان کسی هست بدونه سرویس 2 مگ 17 گیگ کی و ساعت چند در پنل ظاهر یا غیب میشه !
من تازه میخوام اینترنت بگیرم بین همه شرکت ها یه سرچی کردم به نتیجه مطلوبی نرسیدم به نطرتون اسیا تک خوبه یا نه؟
مخابرات شهید زارعی هستیم
سلام
من وقتی وارد کنترل پنل میشم اجازه نمیده که سرویس جدید بگیرم و اعلام می کنه که باید فرمی رو که طراحی کردند پر کنم و وقتی گزینه در فرصت بهتر تکمیل می کنم رو هم می زنم باز اجازه نمیده وارد بشم .مشکل از کجاست ؟
مشکل از خود آسیاتک هست من زنگ زدم پشتیبانی گفت نرم افزار موبایلشو بگیرم دیگه همه کارا رو با اون انجام میدمنقل قول:
یعنی اینایی که پشتیبانی اسیاتک هستن 95 درصدشون سوادشون زیر خط فقره . اصلا بعید بدونم طرف با ساده ترین مفاهیم اینترنت هم اشنایی داشته باشه .
الان حدود یه ماهه که snr margin بدون اینکه تغییری تو اتصالات داخلی اعم از وصل کردن تلفن و این جور چیزا داشته باشم اومده پایین و سر همین مدام چراغ adsl چشمک میزنه و ثابت میشه و بازم چشمک میزنه و ثابت و گاهی تا 45 دقیقه این روال ادامه داره هفته پیش زنگ زدم گفتم اینطوریه یارو بعد 15 دقیقه که میگم فلانه و اینطوره اخرم هیچ کاری نتونست بکنه گفت پیگیری میزنم براتون . بعد دو روز sms اومد که اوکی شده و مشکل برطرف شده و یکی دو روز قطع نشد از جمعه باز شروع شد این دفعه پینگ هم فاجعه بار شد و تو بازی انلاین هی لگ ایجاد میشد باز پریروز زنگ زدم میگم هی قطع میشه 20 مین طول کشید با پشتیبانی صحبت کردنم هی یارو میگفت الان وصل شد میگم نه دو مین طول میداد باز میگفت الان چی میگم نه حدود 10 دقیقش همین روال گذشت اخر عصبی شدم گفتم جناب نمیشه که من هر بار هی زنگ بزنم 20 دقیقه پای تلفن معطل شم و اخر سرم هیچی به هیچی . یارو اصلا تعطیل بود باز میگفت درسته الان چی وصل نشد :n08: گفتم ولش اقا از طریق همون 195 شکایت و پیگیری میکنم به نتیجه میرسم و قطع کردم .
کلا صحبت با پشتیبانی اسیاتک وقت تلف کردنه . دو بار دیگه هم مشکلات دیگه پیش اومد اول به پشتیبانی زنگ زدم جواب نگرفتم به محض شکایت از 195 اوکی شد
الان این پروفایلی که آسیاتک فعال کرده با توجه به snr خط و سقفی که در نظر گرفتن دیتاریت رو ست میکنه. بدی و خوبی خودشو دارهنقل قول:
شما مودمت اگه چیپ برودکام داشته باشه میتونی از هکش استفاده کنی و با کم و زیاد کردن snr لینکتو ثابت کنی. مودم خودم 8968 هست و راحت میشه این کارو کرد!
این هکش چطور هست ؟ کمی توضیح میدید ؟ نرم افزار یا فریمور خاصی میخواد ؟نقل قول:
البته من در مودم ایسوس این گزینه را دارم ولی میخوام ببینم رو میدمهای برودکام چطور هست و فعال میشه ؟
پروفایل عوض نشده اخه همون قبلیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما عوض شدن پروفایل را تو مودم نمیتونید ببینید .نقل قول:
باید زنگ بزنید پشتیبانی چک کنه بگه .
بپرسید ببینید پورفایل را DLMO کردن .
بسیار ممنون جالب بود .نقل قول:
مودم های ASUS در قسمت Administration وارد تب DSL Setting وارد قسمت Stability Adjustment بشید همین مورد را بصورت گرافیکی در خود فریمور اصلیشون دارند .البته نیازی به چیپست برودکام در این قسمت برا مودم ASUS نیست چون چیپستهاشون همه فکر کنم Ralink باشه .
درود
سرویس 1 مگابیت با 4 مگابیت از لحاظ سرعت محدودیت داره یا پهنای باند تا جایی که خط کشش داشته باشه ازاد هست ؟
ترافیک داخل آسیاتک محدودیت نداره ولی برای سایر دیتاسنترها و ترافیک خارج محدودیت اسمی رو دارهنقل قول:
تایید میشه حالا نمیدونم پروفایل با این اسم هست یا نه ولی یه کرمی ریختن که snr از 10-11 پائین تر نیاد و annex m روهم غیر فعال کردن.نقل قول:
قبلا بدون مشکل با snr نزدیک 7 دانلود 16 مگ داشتم ولی الان به 8 مگ و 15 snr رسیده با یه مقدار تغییر تنظیمات مودم به 13 مگ و snr 12 رسید که ازین بیشتر نمیشه.
چون حوصله بحث با پشتیبانی بیسوادش رو ندارم با همین سر میکنم!
که اینطورنقل قول:
اخه قبلا مثلا مود ها رو عوض میکردیم از annex داشت و g.dtm (دقیق یادم نیست چی بود )و این جور چیزا
نقل قول:
یعنی چی با همین سر میکنی ؟ خدا وکیلی همین تفکرات دارید تو مملکت که هر کاری دلشون میخواد میکنن دیگه میگن اینا که عین خیالشون نیست اعتراضم نمیکنن
من بفهمم همچین غلطی کردن که snr م اومده پایین و هی قطع میشم بازم 195 شکایت میکنم مثه دو بار قبلی
3 روز پیش یه دعوا حسابی با پشتیبانی آسیاتک کردم .همش تکرار میکرد و به سوپروایزر هم وصل نمیکرد آخر داد زدم و کلی تهدید طرف دید دیگه کم مونده بیام اونجا وصل کرد سوپروایزر دیدم اونم داره تکرار میکنه ولی دید زیادی عصبانی هستم پروفایلم رو عوض کرد ولی بهترین کار همون 195 هست دیگه اونا میافتند دنبال رضایت شما .
آسیاتک پینگش چطوره؟
درود
اگه سرویس 3 ماه بگیرم و وسطش حجمم تمام بشه ، باید حجم بخرم یا میتونم یک سرویس دیگه را فعال کنم ؟
نقل قول:
سلام
هر دو امکان پذیر هست
سلام
سلام دوستان آیا قطعی آسیاتک برای شما زیاد شده؟
سلام عزیزان، من چند سالیه که مشترک آسیاتک هستم و همیشه با سرعت اینترنتم مشکل داشتم و دارم و هروقت که با پشتیبانی تماس میگیرم میگن که خط شما ظرفیتش پایینه و نمیشه سرعت رو بالا برد.در حال حاضر بسته 8 مگ غیرحجمی خریدم ولی سرعتم به زور به 3 مگ میرسه و snr هم روی 13 و12 هست. به نظرشما چیکار میتونم بکنم که سرعتم بره بالا؟
سلام دوست گرامی. اینترنت من جدیدا روزی چهار یا پنج بار قطع میشه!!!
سلام دوست گرامی. بله جدیدا اینترنت من روزی چهار یا پنج بار قطع میشه!!!نقل قول:
کلا همه اپراتور ها اینطوریه، جدیدا هر یک ساعت حداقل برای من قطع میشه.نقل قول:
چیز جالب اینه که مثلا جمعه صبح SNR روی 10 قرار میگیره اونم با سرعت 12 مگابیت بعدش مثلا شنبه ساعت 8 شب میشه 8 مگ با SNR 6.1
بعد اینو به پشتیبانی میگم بازم اعتقاد دارن که مشکل از سیم کشی خونه ماست و هیچ رقمه مشکل از شبکه خوشون نیست
2 کار میتونید انجام بدید :
1- اگر مودم ASUS دارید در قسمت تنظیمات DSL با تنظیمات دقیقتر میشه حساسیت به SNR را کم کرد و قطعی را کم کرد یا از بین برد
2- اگر مودم با چیپست برودکام دارید هم یکی از یوزرها یه روش پست کرده بود که به مودم وصل میشد و تنظیمات SNR را دستکاری میکرد البته مودمهای ASUS تنظیمات بیشتر و دقیقتری دارند .
سلامنقل قول:
میشه آموزش برای مودم asus قرار بدید؟
قرار بود آسیاتک vdsl در مناطقی فعال کنه, کسی اطلاع داره؟