این طرح رایگان 3 تا 9 صبح خیلی عالیه
اما متوجه شدم امکان خرید اون طرحهای نا محدود 2 تا 7 صبح و طرحهای مشابه شبانه دیگه تو app همراه من پیدا نمیشه
آیا اونها را جم کردن؟
Printable View
این طرح رایگان 3 تا 9 صبح خیلی عالیه
اما متوجه شدم امکان خرید اون طرحهای نا محدود 2 تا 7 صبح و طرحهای مشابه شبانه دیگه تو app همراه من پیدا نمیشه
آیا اونها را جم کردن؟
آیا سرعت تو مودم و گوشی فرق داره؟
من با همراه اخر تو گوشی بیشتر از 1.5 مگ سرعت ندارم
زنده باد همراه اول هم از نظر سرعت هم از نظر دست ودل بازی از ایرانسل بهتره
اگر گوشی خوب باشه و امکان usb-tethering داره با مودم فرقی ندارهنقل قول:
منم صبح با این 3تا9 رایگان سرعت دانلودم از 1.2 مگ بالاتر نمیرفت. چون رایگانه قر نمیزنم، از dsl مسخره خیلی بهتره
ولی اگر قراره همراه در آینده این سرعت به عنوان 4G بفروشه من مشتری نیستم
ایرانسل سرعت دانلودم ده برابر این هست
دوستانی که سیم کارت جدید گرفتن تاثیری روی انتن دهی و سرعت اینترنت 4g یا 3g داشتن ؟؟
بله، تو منطقه مون انتن دهی 4g از 3g بهتره و طبیعتاً سرعت 4g بیشتره اگر محدودش نکرده باشننقل قول:
بله. من قبلا جایی که میرفتم اصلا همراه اولم که ۳جی بود آنتن نداشت چه برسه به نت، ولی چند روز پیش که با سیمکارت ۴جی همونجا رفتم تونستم هم نت برم هم وضعیت آنتن دهی گوشیم بهتر از قبل بود.نقل قول:
همچنان آنتنم فول نبود و هی میرفت میومد ولی نسبت به زمانِ سیمکارت ۳جیم بهتر بود.
سرعت اینترنتم از ۱ مگابایتِ ۳جی، به ۲ الی ۴ مگابایت با ۴جی رسیده. شبها بعضی وقتها به ۶و۷ مگابایت هم میرسه.
ولی بعضی ها با یوسیم، سرعت اینترنتشون از ۳جی هم کمتر شده.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
به نظرتون همراه اول بهتر از ایرانسل نشده و ازش نزده جلو؟
کلا تازگیا طرح های تشویقی خیلی خوبی میده
مثلا 20 گیگ اینترنت رایگان بابت تعویض سیم کارت به یوسیم که رایگان میارن در خونه در حالی که ایرانسل 8 تومن میگیره بابت تعویض
1 گیگ اینترنت رایگان بابت نصب برنامه همراه من
اینترنت رایگان شبانش که خیلی به صرفه تر از ایرانسله
مثلا 1 تا 11 داره 1 ماهه 29 تومن در حالی که ایرانسل یه بسته 3 ساعته شبانش 2 هزار تومنه
اخیرا هم برای همه اینترنت 3 تا 9 صبح رو رایگان کرده
انتن دهیشم تو منطقه ما بهتر از ایرانسله هم اینترنتش هم مکالمه
برای منم یک هفته ست که اینجوری شده . نمی دونم جریان چیهنقل قول:
یکماهه شبانه داشتم نمی تونم درست ازش این یک هفته استفاده کنم . امیدوارم درست شه
البته اگر سیمکارتتو از 4g only روی auto بزاری دیگه انتن نمیره ولی هر نیمساعت سرعت دانلودت به صفر میرسه باید دوبار رستارت کنی
سلام
ساعت رایگان برای من فیکس روی 1 مگابایته چه سرور داخلی و چه خارجی.حتی نوسان هم نداره.برای بقیه هم همینطوره؟