عرض سلام و ادبنقل قول:
بله متاسفانه این ادکلن هم نسخه تقلبی داره
با احترام
Printable View
عرض سلام و ادبنقل قول:
بله متاسفانه این ادکلن هم نسخه تقلبی داره
با احترام
نقل قول:
ویزن از اجمل هم گزینه خوبی هست هم خنک و مناسب الان و هم ماندگاری خوبی داره و قیمتش حدود50تومنه و تو سایت والاسان و پرفیوم شاپینگ هم موجودهستش
دوستان کسی عطر halloween man رو تست کرده ببینه چطوره؟ من هنوز تستش نکردم اما نوت هاش همه نوت های مورد علاقه مه به صرا فت افتادم بگیرمش...
سلامنقل قول:
دوست عزیز هالوین بوی گرم و بسیار ماندگاری داره
و الان تقریبا بوش خاصه و زیاد همه گیر نشده
با احترام
خیلی زیاد به عطر وان میلیون نزدیکه یعنی اگه از وان میلیون خوشتون بیاد بی شک اینو هم میپسندید:n06:نقل قول:
کیفیتش به نظرتون چطوره؟ مثل عطرای مشابهه؟کیفیت کپیش مد نظرم نیستا کیفیت مواد و ساختشو میگم..مثل کارای امارتی اجمل و اینا که نیست؟میخوام از کیفیتش مطمئن باشم که در حد کارای دیزاینر مثل ورساچه و بولگاری و اینا خوب باشه.نقل قول:
از کیفیت مطلوبی برخورداره ،مشابه سازی نیست و از لحاظ کیفیت به مراتب از کارای اماراتی بهتره مطمئن باشید:n06: ((من از این برند عطر زنونه هالووین رو داشتم خیلی هم راضی بودم))نقل قول:
قیمت 115 تومن دارم هالووینو...قیمتشم خوبه به نظرتون؟
ببخشید انقد سوال میپرسما...قول میدم دیگه آخریش باشه...اونم اینه که بین این عطر هالووین و عطرای Anel Schlesser با توجه به اینکه جفتشون تو یه رنج قیمت دارن کدوم به نظرتون بهتره ؟به نظرتون از بین این دو تا برند کدومو انتخاب کنم؟
من خیلی بیشتر از این قیمتشو دیدم :دینقل قول:
این باشه بنظر من که خیلی عالیه((سوای اینکه ممکنه در بازارهای مخصوص عطر پایینتر هم باشه من با قیمت فروشگاهها مقایسه میکنم:n06:))
با برندی که فرمودید اشنایی ندارم متاسفانه