نقل قول:
چه خنده بازاری...........
به خدا من اگه اونجا بودم اینقدر می خندیدم روحیه ام میرفت بالا امتحانو خوب می دادم....
ولی الان حرفی ندارم بزنم:41:........یک سال تلف شد......ریاضیشو که دیدم رم کردم....
Printable View
نقل قول:
چه خنده بازاری...........
به خدا من اگه اونجا بودم اینقدر می خندیدم روحیه ام میرفت بالا امتحانو خوب می دادم....
ولی الان حرفی ندارم بزنم:41:........یک سال تلف شد......ریاضیشو که دیدم رم کردم....
من:
1- دوست دارم گریه کنم!
2- دوست دارم بخندم!
نظر شما چیه؟!:31:
شما سعی می کنید یه جورایی امید بدیدنقل قول:
ببینید، بچه ها به این خاطر دوست دارن برن دانشگاه دولتی که این همه هزینه ای که کردن بیهوده نباشه و هر ترم پول زیادی نپردازن و یه جورایی روشون نمیشه با این همه هزینه ای که والدینشون برای کتاب و معلم و کلاس و آزمون و... پرداختن نتونن انتظاراتشونو برآورده کنن
در ضمن ما نمی گیم دانشگاه آزاد بده چون خیلیاش از بعضی دانشگاه های دولتی هم سطحش بهتره هم امکاناتش
شما هم اینقدر اون زیردستتو اذیت نکن گناه داره نشنیدی گهی زین به پشت و.....
در ضمن شما چه 1 سراسری باشی چه آخرین نفر پ . ا . ر . ت . ی . حرف اولو آخرو میزنه
اقا چه خبره...يواشتر پامو له كردين!!:31:نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 54 (46 کاربران و 8 مهمان)
بكس چه خبر كنكور؟؟؟
من وسط تست هاي رياضي امام جمعه و استاندار اومدن بالا سرم!!:19:
بدشانسي رو ميبيني!!
اره...اين مهمه!! بالاخره تموم شد!! سلام بر ازادي!:8:نقل قول:
یه سال پیش این موقع ها چه فکرایی میکردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بالاخره تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکسشنه تو سایت Azmoon.org کارت ورود به جلسه دانشگاه آزاد توزیع میشه.برید و کارتتون رو بگیرید.
دوستان یکشنبه تو سایت Azmoon.org کارت ورود به جلسه دانشگاه آزاد توزیع میشه.برید و کارتتون رو بگیرید.
دستشويي رفتن آزاده؟
من هي ميرفتم دستشويي:دي اصلا تو دستشوييش صف بود:31:
اوه. چه خوب زدی ریاضی پارسالو. :دینقل قول:
!!!! ، ریاضی سال پیش خیلی آسون بود. توی دوران جمع بندی 70 زدم ریاضی پارسال رو و ریاضی آزمون مبتکران از 50 60 پایینتر نیومد ولی این آزمون خیلی سخت بود.
25 یا 30 تا زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا کنه خوب داده باشم
من 50 زدم:43:
ایشالا امسالم ترازت خوب شه.
واقعا حداقل امروز فقط مهمه که تموم شد :rolleye: آزادی خیلی مزه میده. نه؟ به ما که پارسال خیلی حال دادنقل قول:
بچه ها بالاخره کنکور 89 رو تموم کردیم ماها
یه سال پیش این موقع ها چه فکرایی میکردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بالاخره تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه های ریاضی خسته نباشید .
سخت بود ؟ آسون بود ؟
کنکور چطوری بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از کجا میشه سولاتو گیر آورد .
کنکور ترسناکه.
آقا این دفترچه های سربازیه چیه ... کجا میدن ما بریم بگیریم ... سنگین تر هستیم اینجوری :31:
زبان ، لغت ها و گرامر اسون بود ... ریدینگ اول آسون ، دومی ما رو ... داد !! . معارف خیلی سوالاتش جزئیات رو می پرسید و با سالهای پیش یه فرقی داشت . نمیدونم کجاش !!! :31: عربی رو که بیخیال . ادبیاتم سختتر شده بود واقعا . کلا عمومی رو که زیاد خوب ندادیم .
اما اختصاصی . یه سوال رو میزدی می دیدی خیلی سخته . بعدی رو می دیدی ، نخونده جوابو میزدی . همینجوری از اول تا اخر حرکت نوسانی کرده بودیم . یکی سخت یکی آسون . مخصوصا فیزیک و ریاضی . شیمی باز یکنواخت بود . فیزیک رو از بقیه بهتر دادم ... بعد شیمی و بعد ریاضی .
امیدوارم همگی موفق باشید ... :10: