باید بین هر حرف یک اصله بزاری تا نقطه چین نشهنقل قول:
من فقط یه فایلی میخام که نقل و انتقالاتو به روز کنه کسی همچین چیزی داره؟نقل قول:
Printable View
باید بین هر حرف یک اصله بزاری تا نقطه چین نشهنقل قول:
من فقط یه فایلی میخام که نقل و انتقالاتو به روز کنه کسی همچین چیزی داره؟نقل قول:
اين پچي كه در پست قبل گذاشتم آخرين نقل و انتقالات رو داره و بازي هم زياد دستكاري نشده .اگه حجمش زياد براي شما فايل رو آپ ميكنمنقل قول:
سلام من دو تا سوال داشتم
1. من Stadium Changer را دانلود کردم اما هنگام باز کردنش ارور ميده :
:Run-time error
Invalid property value
مشکل از کجاست ؟
2. برنامه يا کيت سروري نيست که مثل کيت سرور pes 2008 استاديوم نامحدود توي بازي وارد کرد؟
والا من اون رو دانلود و استفاده نکردم فقط لینک خواستی منم دادم خودم تست نکردمش شاید بد دانلود شده دوباره امتحان کن. واسه وارد کردن نا محدود استادیوم فکر نکنم راهی باشهنقل قول:
سلام برkrauserجان وهمه دوستان عزیز .ایا برنامه ای هست که باهاش بتونیم زمان بازی رو از5دقیقه ای که الان هست کمتر بکنیم
عجب پستی زدی ها کلا قاطی پاتی شده :دی
نه عزیز کمتر از 5 دقیقه نمشه ولی ای کاش بود. خودمم هم واسه مستر لیگ می خوام یه بازی 10 دقیقه طول می کشه ملال آور میشه
سلامنقل قول:
اگه اپلود کنی ممنون میشم چون من پست قبلی رو هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم:41:
من مشكل آپلود كردن رو سايت رو دارم اگه ميشه نحوه آپ كردن رو ياد بديد تا فايل آخرين نقل و انتقالات رو تو سايت قرار بدم
دوستان اينم از آموزش و نحوه ريختن اين پچ و نصبش . حالشو ببريدInstallation: (disable UAC for vista)
Copy kitserver in your PES 2009 folder
Copy the files in cs0d.img part 2 in cs0d.img folder
Copy the files in cs0d.img part 3 in cs0d.img folder
Copy cs0d.img in Kitserver/img
Copy cv_09.img in Kitserver/img
Copy rs0e_s.img in Pro Evolution Soccer 2009/img
Launch setup exe in kitserver
Click on install
Copy save folder in My documents/Konami/Pro Evolution Soccer 2009
Copy the folder rs0e_s.img in PES 2009/img.
این سوالتون به موضوع تاپیک ربط نداره ولی خوب 2shared.com و 4shared.com سایت هایی هستند که می تونی استفاده کنی. و همینطور rapidshare.comنقل قول:
بچه ها من تو بازی مسترلیگ به مشکل خوردم
وقتی آخرین بازی فصل میخواد لود بشه میپره بیرون
بدجور زده حال خوردم
به نظرتون مشکل چیه؟