خوب دوستان سلام
من الان وارد گلستان شدم برای ثبت نام ترم تابستان اما این پیغام را داد یسیتم
1 خطا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنترل شماره 58: زمان ثبت نام شما از تاريخ01/05/1392 ساعت 09:42شروع مي شود
Printable View
خوب دوستان سلام
من الان وارد گلستان شدم برای ثبت نام ترم تابستان اما این پیغام را داد یسیتم
1 خطا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنترل شماره 58: زمان ثبت نام شما از تاريخ01/05/1392 ساعت 09:42شروع مي شود
خب ثبت نام شما اول مرداد ماه ساعت 45 : 9 شروع میشه !!!نقل قول:
از بچه های نرم افزار کسی انتخاب واحد نکرده ؟ :n01:
من برای اینکه بشه 8 واحد مجبور شدم جزء 30 رو بردارم! کسی در مورد این درس چیزی میدونه؟ منبعش چیه؟چطوری سوال میاد؟ عمومی حساب میشه یا اختیاری؟
هر آنچه درباره درس حفظ جزء سی قرآن کریم دانشگاه باید بدانید:نقل قول:
۱- نمره درس حفظ جز سی قرآن کریم به صورت صفر واحدی فقط به جمع کل نمرات دانشجو اضافه و در میانگین کل محاسبه می شود. در مقطع کارشناسی نمره ۱۰ و بالاتر قبول و نمره با ضریب ۲ در جمع نمرات لحظ می شود.در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای اخصصی نمره ۱۴ و بالاتر قبول و نمره با ضریب ۱ در جمع نمرات لحاظ می شود.دانشجویانی که نمره کمتر از ۱۷ اخذ کرده اند می توانند هر چند بار درس فوق را اخذ و در آزمون آن شرکت کنند.پس از اخذ اولین نمره ۱۷ یا بالاتر از آن ، نمره نهایی درس خواهد بود.
۲- این درس معادل دو واحد درسی خودخوان ، بدون شهریه ، خارج از سقف واحدهای تعیین شده و مؤثر در معدل کل دانشجویان.
نکته : آنچه که از دانشجویانی که این درس را انتخاب کرده اند شنیده شده است، هر نمره ایی که بگیرید در معدل ترم شما تاثیر دارد ولی اگر نمره کمتر از ۱۷ بگیرید می توانید با مراجعه به کارشناس رشته برای شما کد ۳ اعمال کنند و در معدل کل بی تاثیر شود ولی همچنان تاثیر آن در معدل ترم باقی خواهد ماند.
۳- این درس در حال حاضر کاملا اختیاری می باشد و هیچ الزامی در گذراندن این درس نیست.قابل تطبیق نیست و نمی توان بجای درس اختیاری دیگری آن را گذراند.
۴- دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا نیز، می توانند این واحد درسی را انتخاب نمایند.
۵- منبع مورد مطالعه این درس، آیات جز ء ٣٠ قرآن کریم مطالعه و حفظ شود. شایان ذکر است این درس بصورت خودخوان و بدون استاد و بدون جزوه ارائه می شود.
۶- آزمون به صورت تستی می باشد و فاقد شهریه می باشد.
یعنی من اینو از 21 واحد اختیاری کم کنم؟
نه ، این درس خارج از سقف واحدهای تعیین شدهنقل قول:
نقل قول:
۳- این درس در حال حاضر کاملا اختیاری می باشد و هیچ الزامی در گذراندن این درس نیست.قابل تطبیق نیست و نمی توان بجای درس اختیاری دیگری آن را گذراند.
پس یعنی چه 6 واحد بردارم چه 8تا فرقی نداره :n03:
خب عزیز دلم ، چرا حتما باید 8 واحد ورداری !! وقت کمه نمیشه همه رو بخونی و با نمره ی رضایت بخش پاس کنی !نقل قول:
من خودم ترم 7 میشم ( پاییز ) اما این اولین تابستونه که میخوام درس وردارم !!!
یه 3 واحدی ورداشتم ، دیگه چیزی نمونده که بشه خودخوان پاس کنم و عمومی هم که تو لیست نیست !!!
به نظرم 6 واحد ورداشتی کافیه ! بشین کامل بخون و نمره ی قابل قبول بگیر!
آخه من اگه الان 8 واحد برمیداشتم ترم بعد ترم آخر بودم! الان با این وضعیت خرداد سال آینده فارق التحصیل میشم