به نظر من مشکلی نداره هارد اگه اروری در hd tune نشون داده نمیشهنقل قول:
میخواین برای اطمینان با یک پاور دیگه تست کنید سیستم رو
Printable View
به نظر من مشکلی نداره هارد اگه اروری در hd tune نشون داده نمیشهنقل قول:
میخواین برای اطمینان با یک پاور دیگه تست کنید سیستم رو
به نظر شما علت صدا ندادن هارد موقع روشن شدن سیستم چیه؟ایا پاور من که گرین 430 وات هست که حدود یک سال خریدم ایراد داره!چجوری هارد بدون صدا شروع به کار میکنه؟؟البته این مشکل شاید هر 20 مرتبه روشن کردن سیستم یکبار اتفاق بیفته!ضمنا من پاور دیگه ای ندارم برای تست!چطور بدون تعویض پاور از سلامتی پاور مطمئن بشم!؟
اگه هارد موتورش کار نکنه همون اول هاردتون دیتکت نمیشه ولی هارد شما بدون مشکلی دیتکت میشه اگه هارد هم داغ نمیکنه و دماش بالا نیست به نظر من مشکلی ندارهنقل قول:
دماش توکار عادی تو این فصل از سال به 44 درجه هم میرسه اما در حالت گیم به 49 هم میرسه به نظرتون زیاد نیست؟ضمنا نفرمودید علت صدا ندادن هارد چی میتونه باشه؟شاید در اصل صدا ندادن موتور هارد درست باشه؟!
بله موتور هارد است موتورهارد که هرچی ساکت تر باشه بهتره کهنقل قول:
دما در گیم یکم بالا میره اگه کیستون جای فن جلو رو داره یک فن جلوی کیس بزارید که هاردها رو خنک کنه نداره یک فن زیر هارد بزارید که بهش باد بزنه و هارد خنک بشه دمای هاردتون بهتره از 42 بیشتر نشه
اما استاندارد دمای هارد تو سایت سیگیت از 0 درجه هست تا 60 درجه به نظتون این دمای هارد برای هاردم مشکل پیش میاره؟ من جلوی کیسم جای فن ندارم !فن هارد قیمتش چنده؟پس چرا اکثر اوقات موتور هاردم موقع روشن شدن صدای قارد میده!!
نه 60 درجه برای هاردتون اصلا خوب نیست هرچی دمای هارد کمتر باشه عمرهاردتون بیشتر میشه سعی کنید که از 45 درجه بیشتر نشهنقل قول:
فن هارد فن به خصوصی نیست شما یک فن 12 سانتیمتری بگیرید برقشو از پاور بگیرید و یک جوری زیر هارد قرار بدید که بهش باد بزنه
جواب سوال دوم منو ندادید؟
ضمنا من این فن رو چجوری تو کیسم ببندم؟اخه جایی برای پیچ شدن نداره؟!
هارد تاحدودی صدا داره به خاطر موتور و هد حالا من نمیدونم صدایی که میگید دقیقا چه طوری است باید بشنوم ولی ظاهرا هارد شما سالم است و مشکلی نداره میخواین ببرید به یک تعمیرکار خوب نشون بدید ببینید چی میگهنقل قول:
از این سیم های قلع بگیرید فن رو ببندید به دیواره های کیس این قسمتش یکم خلاقیت میخواد