اینا که برا اسیاتک رایگانه که///////هیشکی هم نمیرهنقل قول:
Printable View
اینا که برا اسیاتک رایگانه که///////هیشکی هم نمیرهنقل قول:
جدی رو اسیاتک رایگانه کلا؟ نمیدونستم. :n02: هیشکی که خیلیا میرن چون رتبش 33 ایرانه و احتمالا روزی بالای یه میلیون بازدید دارن ...نقل قول:
تعریف نباشه اما کاربرای حرفه ای مثل این انجمن فیلم هارو اورجینال و بدون سانسور و.. دانلود میکنننقل قول:
سایت هایی مثل فیلیمو بیشتر بازدیداش کسایی هستن مثلا طرف از سرکار میاد و یه چیزی بشینه ببینه بعد میره دنبال کارش کافیه:n02:
اون فیلم های فوق حرفه ای اورجینال شما در جمع خانوادگی اغلب قابل استفاده نیستند!!:n02: (البته همه خانواده ها مثل هم نیستند ولی تجربه خود من حداقل در باره کردها و ترکها که بینشون زندگی میکنم یه چیزایی رعایت میشه هنوز)نقل قول:
VOD هایی مثل فیلیمو یک محیط راحت برای استفاده از تی وی در جمع خانواده محسوب میشه. خصوصا که ارشیو کودکان (کارتون و انیمیشن) برای کسایی که بچه دارن خیلی عالی و کامله.
منم خودم با فیلم های صحنه دار که خانواده ببینن مشکل دارمنقل قول:
ولی هیچ وقت فیلیمو رو انتخاب نمیکنم
بعضی از فیلم ها مثل Wind River و three billboards که صحنه ها و دیالوگ های ناجور دارن اما مخاطب باید حتما اینجور چیزهارو تو فیلم ببینه تا داستان فیلم رو بهتر بفهمه یا اینکه اصلا فیلم رو نبینه چون وقت خودشو تلف کرده
متاسفانه فیلیمو اینجور فیلم هارو گذاشته و سانسور هم کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت رایگانه؟
کافیه واسه 3 ماه؟:n05:
نه :n02:
خودم حداقل ماهی 200گیگ میخوام, اون 490گیگ احتمالش 245گیگ عادی حساب میشه
دیروز اینترت پرید تنظیمات مودم ور رفتم فهمیدم annex m غیر فعال شده و فقط annex a فعال هست اونم با کاهش سرعت آپلود و دانلود.
قبلا 1.5 مگ آپلود و 16 مگ دانلود داشتم.زنگ میزنم پشتیبانی یه گاوی پشت خط میگه شما سرویستون 8 مگه و هیچ مشکلی نداره! گفتم باشه تو درست میگی (اینجا بود که فهمیدم پیر شدم و دیگه حوصله بحث با این جماعت ندارم :n28:)
برای کس دیگه هم این اتفاق افتاده یا فقط شامل حال من شده؟
خطتون رو مثل من شیر کردن اینطوری 2-3 تا یوزر با یک پهنای مشخص میوفتن جلونقل قول:
ی مشت بچه رو که حتی رشته ی تحصیلیشون هم ربطی به کامپوتر نداره با پارتی بازی
اومدن شدن اوپراتور هی مزخرف میگن و میرن رو اعصاب
سلام
دوستان این بسته 8 مگ 2018 گیگ مخصوص جام جهانی هنوز تو کنترل پنل هست ؟
دوستان نظرتون درباره این شرکت توی تهران چیه(مرکز شهید نظری)
اسیاتک اپ تا 16 هستش یا همون سرعت که بخری همونه؟
من بهشون درخواست وایرلس دادم هنوز بعد از بیش از یک هفته و صحبت با چند نفر، موندم پوشش می دن در اخر یا نه ... کارشناس هم می گم با پول خودم بفرستین تست کنه سیگنال رو هنوز خبری نیست. کشتن منو با این هماهنگی هاشون:n09:نقل قول:
معلوم نیست مدیریت بخش هاشون دارن چی کار می کنند که ارتباط بخش ها باسه فروش، خدمات فنی و پشتیبانی، اینقدر خنده داره:n23:
من وضعیت ADSL رو مانور نمی دونم چون حتی خط به خط تو یک خونه هم یکسان نیست کیفیت ولی از لحاظ پشتیبانی فنی اگر مشکل رو مخ ایجاد نکنند می تونی باسه حالت عادی بگیری ولی باسه مشکلات فنی امادگی ذهنی باسه هفت خان رستم داشته باش:n31:
درود
تا اونجایی که یادمه اسیاتک قبلا یه سرویس گیم داشت برای کاهش پینگ ، درست میگم ؟
لان تماس گرفتم کارشناسشون برگشت گفت چنین سرویسی وجود نداره ، بعد گفت چرا وجود داره از همکارمون پرسیدم چنین سرویسی هست : سرویس گیم 8 مگ 75 گیگ . منم گفتم باشه خداحافظ :n29: بسته چه ربطی داره به کاهش پینگ ؟
عزیزان یه راهنمایی کنند ممنون میشم واقعا :n12:
باید 1544 زنگ بزنی بگی رو خطت interleave به fastpath تغییر بدن
:n02::n02::n02: :n19:جک {جوک} گفته :n08:نقل قول:
سرور خارج سرعت اسمیه ولی سرور داخل نه تا 16 بازه.مثلا سرعت 512 میگیری از سایت دانلود داخلی مثل دانلود ها اپلود بوی و ....با سرعت بالا میگیرینقل قول:
سلام.
اسیاتک دانلود رایگان هم داره ؟
قیمت و ساعت دانلودش !
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دانلود رایگان نداره باید برا فعال شدنش پول بدی فک کنم 160 گیگ 2تا 8 صبح 10تومن..اصلا خوب نیستنقل قول:
خوبی اسیاتک= سرور داخل چه سرعت 512 چه 16 مگ هر دو با بالاترین سرعت دانلود میکنن (سرور داخلی) البته قبل از اتمام حجم:n01:
چرا شبانه خوب نیست ؟ یعنی سرعت پایین میاد ؟نقل قول:
یعنی سرعت واقعی نیست و بالاتر هست ؟
آسیاتک دیتاسنتر هم داره و سرعت شبکه داخلیش بازه. شما سرویس 512 بگیری و از سایتهایی که تو دیتاسنتر آسیاتک هاست میشن دانلود کنی هرچقدر که دیتاریت خطت بکشه سرعت میگیری و درواقع سرعتت اسمی نمیشه (که یه مزیته)
شبانه مثل قبل نداره و در واقع محدودیت ترافیک داره
البته چن روزی میشه که استریم از یوتیوب بهتر شده! :)
160 گیگ میده با 10 تومن در واقع 80 گیگ خارجیه..نقل قول:
در کل خوب نیست....پول سرویس بدی باز جدا پول بدی برا دانلود اونم 2 تا 8////فایده نداره که.........بیدار شی دان کنی ..یا سیستم رو بزاری رو تایم
یعنی اسیا دی ال دیگه رایگان نیست؟
به ما گفتن ماهی 5 تومن میگیرن بابت شبانه،
نرخ هاش چجوریه،جایی نوشته؟
دوستان عزیزی که هم پارس آنلاین داشتن تو تهران و هم آسیاتک از لحاظ خدمات دهی و سرعت و پینگ کدوم رو ترجیح میدید ؟؟
چرا رایگانه.......ولی چیز خاصی ندارهنقل قول:
چرا رایگانه.......ولی چیز خاصی ندارهنقل قول:
دوستان من همین الان سرویس یکماهه 8 مگ با 2018 گیگ حجم به قیمت 45 تومن خریداری کردم.انشاا.. که زودتر وصل بشه تا از کیفیت سرویس تست بگیرم و براتون بفرستم:V6:
کیفیت که مشکل نداره من دارم استفاده میکنم با سرعت 1 مگ دان دارم..ولی مشکلش اینه حجم تموم نمیشه لامصب..نمیدونم چی دان کنم خسته شدم:n10::n09::n01:نقل قول:
دوستان بعد از پایان حجم سرویس های جدید سرعت رو 128 قفل میشه ؟ برا همه سرعت ها و همه سرویسها ؟ اینها که رسما خودشون زیر 512 اینترنت ارائه نمیدن و فروش ندارن حالا چرا زیر 512 محدود میکنن ؟ باید رو 512 محدود کنن این چه کاریه وقتی چیزی وجود نداره چطور ارائه میدن ؟ این سرویس های جدید هم اصلا به درد نمیخوره حجم داخلی دست نخورده میمونه و نمیشه استفاده کرد . حجم بین المللی هم کم میاریم . لااقل نمیان همه سایتهای ایرانی رو بیارن رو شبکه اینترنت داخلی تا بتونیم از حجم داخلی هم استفاده کنیم و و الکی پولمون هدر نره .
در مصوبه سازمان تنظیم مقررات برای سرویس های غیر حجمی ذکر شده که پس از اتمام ترافیک FUP سرعت به 128 محدود بشه.نقل قول:
البته سرعت 128 گیگابیت میشه ها ولی خب چون مودم های ما ضعیفه و سیمکشی ساختمان مشکل داره، ساپورت نمیشه و با 2 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه!!!! :|نقل قول:
وگرنه در قرن 21 که 128 کیلوبیت کلا منقرض شده :|
خدایا بسه دیگه :|
فعلا خدا شکر قیمتهای اینترنت از مصوبۀ 96 تا حالا با این گرانی ها و نرخ دلار بروز رسانی نشده
رایگان کردن ترافیک مصرفی ADSL و Wireless کاربران آسیاتک . یعنی کلا ترافیک مصرفی رایگان میشه ؟ از حجم نت چیزی کم نمیشه ؟ امکان داره کمی توضیح بدید ؟ داخل سایتتون که چنین سرویسی موجود نبود !نقل قول:
میشه باید بشه مردم ایران تو سری خور هستند حقشونه لایقشونهنقل قول:
بله کلا ترافیک سرویس شما رایگان میشه.نقل قول:
ترافیک سرویس شما از طریق یک کانکشن VPN ایران رایگان میشه و هر مقدار که مصرف کنید از ترافیک کم نمیشه.
جهت اطلاعات بیشتر با آی دی تلگرام @------ در ارتباط باشید.
آره حداقل داخلی رو 512 محدود کنن بهتر میشه سرعت دانلود من همین الان 16 kb
من نمیدونم اینا ما رو چی فرض کردن واقعا
سلام
دوستان میشه لطفا به چندتا سوال من جواب بدید؟!
1- آسیاتک پروفایل گیم داره هنوز یا برداشته؟
2- پینگ 8.8.8.8 و 1.1.1.1 چنده؟
3- سرعت استریم از یوتیوب چطوره؟
4- دوستانی که بازی می کنن (به خصوص روی کنسول) پاکت لاس چطوریاست؟
5- پینگ بازی هایی مثل battlefield 1 و hardline از سرورهای آلمان چطوره؟
6- سرعت آپلود چطوره؟
7- حجم دزدی داره هنوز (مثل شاتل)؟
8- هنوزم اپراتورهای پشتیبانی از رو برگه جواب میدن؟
9- وضعیت قطعی و افت کیفیت چطوره؟
سلامنقل قول:
من رو کونسول بازی کردم ، اسیاتک
زیاد جالب نیست.
overwatch
division
این دوتا، یادمه وسط بازی چندین بار DC شدم
الان دیگه بازی نمیکنم
بحت اواخر خرداد هست