شما بعد از اتمام تمامی مراحل ادیت فایل رو توی مای داکیومنت کپی نکن.یه بار همینطوری وارد بازی بشو و تا منو برو تا یه آپشن فایل درست بشه بعد از بازی خارج بشو و اون ادیت فایل مربوطه که دان کرده بودی رو بریز توی پوشه مخصوص تو mydocument دیگه نیازی نیست از منوی ادیت load بکنی که.نقل قول:
ضمنا دوست عزیز نام سایت لینک هات فیل-تر شده با کمی تغییر بنویس.
من خیلی با برنامه ها کار کردم اما اینی که می خوای رو نتونستم پیدا کنم.کل فیس های موجود در cv0f رو دونه دونه نگاه کردم (چشام در اومد...:18:)اما فقط همون فیس های speciall مثل خودشون بودن.فقط یه نکته مثبت داشت اینکه فیس مهدوی کیا و کریمی رو پیدا کردم.:31:کریمی 1250 و مهدوی کیا 1251.اگه دوستان می خوان می تونن با برنامه های مختلفی فیس این دو بازیکن رو relink کنن کاملا طبیعی هستن مثل خودشونن.نقل قول:
اما آرمین جان من هیچ منطقی درمورد ترتیب فایلهای فیس پیدا نکردم بجز اینکه هم ملیتها اکثرا پشت هم هستن.اما باز هم نمیشه گفت برای هر تیم بیست تا اسلات پشت هم گذاشتن مثلا فایلهای قبل و بعد همین کریمی و مهدوی کیا که پشت هم هستن خالی نیستن.پس فکر نمیکنم بازیکنان دیفالت اسلات مشخصی داشته باشن اما به اندازه بازیکنان دیفالت،اسلات خالی موجوده و باید خودت روی یک اسلات خالی ریلینک کنی.