..........................
Printable View
..........................
سلام.ممنونم بابت این که وقت گذاشتید و جواب دادید.نقل قول:
داداش والله من اکثر ماشیبنای دنده ای که سوار شدم بقول شما همه کلاچ هاشون سفت بود.
بنظرتون با این کارها ممکنه که کلاج در حد پژو یا پراید نرم بشه؟
والله از اتومات بدم نمیاد و به دنده ای ترجیح میدمش اما نواهای اتوماتی که سوار شدم خیلی تنبل بودن بنسبت دنده ای ها.اما دنده ای که سوارم الان و قبلش بیوک داشتم خدایی پا به پای بیوک میره و کم نمیاره.
در مورد صدا:
کلاچ پروانه ماشین دیگه ای مشابه نیست که بشه راحت بشه نصب کرد و تست کرد؟
یه موضوعی برام پیش اومد که قبلا انجا گفتم اما کسی جواب نداد و خیلی واسم جای سواله.
من یه روز تسمه دینام ماشینم رو شل بسته بودم و بعدش هنگام حرکت صدای ماشین بکل کم شده بود با اینکه پروانه داشت کار میکرد.بنظر شما علت چی بود؟
نقل قول:
فکر نمیکنم نرم شدن کلاچ در حد پراید و پژو بشه چون کلا دیسک و صفحه های بزرگ مثل شورلت دارای فنرهای قوی هستند و نهایتا با چند آزمایش میشه نرمترین که لرزش نداشته باشه را پیدا کرد.
من با کلاچ مشکل خاصی ندارم و به نسبت نمونه های دیگه شورلت دنده ای میشه گفت کلاچ نرمی داره، هرچند که هیچوقت مثل اتومبیلهای سبک مثل پراید نیست.
شتاب دنده ای بهتر از اتوماتیک هست و شکی نیست که بطور کلی دردسرهای تعمیر و نگهداری اون هم از اتومات خیلی کمتره، و من هم اگر روزی قصد تعویض گیربکس داشته باشم فقط نمونه ای که اوردرایو داشته باشه استفاده میکنم( چه دنده ای یا اتومات) که البته انتخاب اول من دنده ای دارای اوردرایو هست.
در مورد کلاچ پروانه، ندیدم که نمونه دیگه نصب بشه، شاید مثلا امکان داشته باشه مدلی که روی پاترول نصب میکنن را برای نوا گذاشت که اینهم فقط یک حدس هست چون محدودیتهای زیادی برای این کار وجود داره که مهمترین آنها محل و تعداد و سایز پیچها و فضای مورد نیاز برای قرار گرفتن کلاچ پروانه هست که در نوا خیلی کم بوده و تقریبا به رادیاتور چسبیده.
شل بودن تسمه باعث میشه که پروانه هم آرامتر بچرخه که همین عامل کم شدن صدا هست ( تقریبا مشابه وضعیت وجود کلاچ پروانه) اما کم شدن سرعت چرخش دینام و در ادامه کم شدن شارژ باطری ، گردش کمتر واتر پمپ و آب رادیاتور و احتمالا گرم کردن در سرعت کم و ترافیک و فرسودگی شدید و بکسواد کردن تسمه در شتاب و سرعت بالا و پاره شدن اون را به همراه داره.
Buick Le Saber 1951
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیربکس اتومات اصطحلاک خیلی کمتری داره به شرطی که سرویس ها مراقبتهای به موقع ازش بشه بیوک من گیربکسش فابریکه فقط یکبار صفحه هاش تعویض شده اونم 8 سال پیش یعنی چیزی حدود 20 سال کار می داده سری اول . شما تو دنده دستی خیلی هم مراعات کنین 10 سال صفحش کار بده و کلا ماشین شهری مخصوصا امریکایی اتوماتش چیز دیگه ای هست . فن کلاچ رونیز دیدم بخورونن ولی یه مرحله تراشکاری می خوات و هزینش هم از این تایوانیای فابریکی بیشنره.
کلا صدا در ماشین امریکایی به فرض سالم بودن دف و موتور و گیربکس از پروانه و سیستم اگزوز می تونه باشه.
دارم رو سیستم گاز کولر تحقیق می کنم می خوام مثل دوو یا پژو یه دونه مهره فشار گاز تو مسیر رفت قرار بدم تا با روشن شدن کولر اتومات فن کندانسور کار کنه وتا زمانی که فشار گاز لوله برگشت به 11 نرسیده باشه (مثل پراید و پژو) آف نکنه. این کار باعث می شه که فن برقی اصلی رادیات جدا بشه از سیستم کولر و با روشن کردن کولر خودش به فن دستور آن و آف بده . فقط نمی دونم کنار درایر بدم جاش رو جووش بدن یا کمپرسور :n15:
روغن گیربس تعویض شد واشر کارترش از نوع چوب پنبه ای بود که نشتی داشت به خاطر همین این بار واشر ویکتوریا دادم براش بریدن و لایه ای پیوسته از چسب مزدا به لبه های کارتر زدم و واشر را رویش چسباندم و کار تر را وارونه کرده و روی سطح صاف قرار داده و روی کارتر چند تا وزنه گذاشتم تا چسب خودش را خوب بگیره بعد از یک روز وزنه ها را برداشتم و اون یکی سمت واشر را لایه نازک چسب مزدا زده و کار تر را بستنم و روغن ریختم ، رفتم دوری زدم آمدم کارتر نشتی نداشت امروز باهش یک دور کوتاهی زدم برگشتم اما دور تا دور واشر مقدار نشتی داره مقدار کمی تمام پیچها را سفت کردم اما باز از خود واشر نشتی داره ایطور به نظر میاد که واشر مثل فتیله چراغ های قدیمی روغن را بخودش جذب میکنه ...! در ضمن 8 لیتر روغن ریختم .
به نظر اساتید با این اوصاف چکار باید بکنم ؟ با تشکر فراوان
..................
روغن تخلیه شده از کارتر 4 لیتر بود البته دو روز هم زیر گیربکس تشت گذاشته بودم که روغن چکه میکرد که حدودا 1 لیتر هم به اون صورت جمع شد در مجموع 5 لیتر
درمورد نشتی همیشه تمام پیچ ها و دور واشر کارتر روغنی بود اما زمین نمی چکید
همیشه با گیج گیربکس مشکل دارم قبل از اینکه روغن را تخلیه کنم به این صورت چک میکردم که ماشین مقداری درجا کار میکرد شیفتر در حالت پارک ، گیج را نگاه میکردم سطح روغن تا نزدیک نوشته گیج CHECKمی آمد !
دوباره چند متر دنده عقب می رفتم گیج را بیرون کشیده تمیزش می کردم دوباره جا می زدم نگاه میکردم باز همان بود !
حالا که 8 لیتر روغن داره سطح روغن را : تا پی CHECK IN Pنشان می ده ! !
سر ریز گیربکس که فرمودید سمت راننده هست یا سمت شاگرد؟
ممنون از راهنماییتون و ممنون از اینکه تجربیات ارزشمندتون را در اختیارمون میگذارید.
....................
سلام
ببخشید دیر شد
به نظرم این شورلت های ما بویژه اتومات ها برای مسافت های کوتاه و مسیرهای داخل شهری کارایی بهتری دارند تا مسافرت های دور و دراز بین شهری.
کوچک بودن صندلی عقب، جعبه عقب ناکارآمد، سروصدای زیاد در سرعت بالا و عدم امکان تعمیر و سرویس راحت در صورت بروز مشکل در مسافرت همه از دلایل بنده برای این ادعا است.
خودم چند باری به فکر فروش ماشین و خرید مثلا 405 افتادم اما باز پشیمان شدم. هر وقت یه آمریکایی تو خیابان میبینم دوست دارم تعقیب ش کنم و هی نگاش کنم
هیبت و شکوه ماشین آمریکایی کجا و بقیه کجا؟