سلام column break ( شورتکات: ctrl+shift+enter )نقل قول:
Printable View
سلام column break ( شورتکات: ctrl+shift+enter )نقل قول:
سلام
وقتی ورد ورژن های بالا رو در ورژن پایین تر ذخیره میکنی یه سری از فرمول ها تبدیل به عکس میشن ، راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟! یعنی اینکه دوباره فرمول هااز حالت عکس خارج بشن و قابل ویرایش باشن؟!
در ضمن هنگامی که فوت نوت ایجاد میکنی اعداد فورت نوت در پایین صفحه به صورت سوپر اسکریپت هستن، راه حلی برای نوشته شدنشون به حالت عادی و همینطور قرار گرفتم یه خط فاصله بعد از شماره فوت نوت هست ؟!
سلامنقل قول:
دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با سپاس
آقا من مي خوام كاراكتر عكس دوم رو به كاراكتر عكس اول تبديل كنم ( خود حالت نشانگر منظورمه )، نشانگر در حالت دوم انگليسي است ، نشانگر در حالت اول فارسي است ، من مي خوام همه جاهايي كه نشانگر فارسي شده به انگليسي تبديل بشه ، حالا دقيق نمي دونم اين space فارسي و انگليسي هست كه باعث تفاوت شده يا ...
ممنون ميشم كمك كنيد
با ماكرو و ... هر جور كه فكر مي كنيد ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همون تب autocorrect قسمت replace text as you type .تو کادر replace مثلا می نویسی سل بعد تو کادر سمت راستی روبروش (with )می نویسی سلام بعدم add , ok . بعد هر وقت بنویسی سل یه اسپیس رو بزنی میشه سلام.نقل قول:
سلام اگه فایلی قدیمی که پسوند doc داره رو باز کنید بالا کنار عنوان فایلتون [compatibility mode ] می بینید و فرمولها غیر قابل ویرایش هستند . اگر از دکمه office گزینه convert رو بزنید و ذخیره کنید فایلتون به صورت *.docx درمیاد و درنتیجه فرمولها مثل equation معمولی و قابل ویرایش می شننقل قول:
با سلام، من یه مشکلی دارم که از هرکی پرسیدم نتونسته کمکم کنه. خیلی امیدوارم که اینجا مشکلم حل بشه:n29:
سوال: برای تایپ فارسی در word باید حتما یه اسپیس بزنم یا عددی تایپ کنم که بشه درادامه اش فارسی نوشت. بعداز چند ثانیه مکث، دوباره قفل میکنه و باید دوباره این کارو انجام داد.:n27:
تنظیمات زبان هم درست هستند.
اگه کسی همچین مشکلی داشته یا راه حلشو بلده، لطفا کمک کنه.
درضمن من از ویندوز سون 32بیت و مجموعه آفیس 2007 و این مشکل همیشه اتفاق نمیافتاد. ولی به مراتب داره برام پیش میاد.
بطوری که توی اکسل اصلا فارسی تایپ نمیشه.
نمیدونم مشکل از کجاست چون از جای دیگه متن فارسی کپی میکنم توی اکسل نشون داده میشه ولی نمیشه توش تایپ کرد.
:n14::n27::n30:
دوستان من یه فایل ورد دارم ، از اینسرت،پیج نامبر رو میزنم و فقط صفحه اولش شماره میخوره و صفحه ها بدیش شماری نمیگیرن!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n12:
سلام به همگی
میخوام رو برگه a4 که پرینت میگیرم
چند تا کادر مربعی شکل درست کنم
بوسیله ورد !
چه جوری برسونم منظورم رو !
یه متن هست خیلی کوتاه !
میخوام ازش چند تا پرینت بگیرم
مثلا برگه a4 که از دستگاه پرینتر در میاد
داخلش ده تا از همین نوشته کپی شده باشه !
رسوندم منظورم رو ؟!!!:n29:
سلام دوستان
من بیشتر فایلهای وردم این ارور رو میده ! نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه !! با وررد 2010 سیو کردم و فرمت docx
خیلی سرچ کردم ! و راه حلهای زیادی دیدم ولی هیچ کدوم جواب نداد !!! حتی سایت خود ماکروسافت
روی همه آفیس ها تست کردم ! 2003 تا 2013 این عکس روی 2013 هستش !!اول ارور بالا رو میده بعد Ok میکنم و در ارور دوم yes میزنم ارور اول رو میده و ok میکنم هیچ اتفاقی نمیفته !!
و حتی no رو که میزنم هم هیچ اتفاقی نمیفته !
فایل رو براتون میزارم اگر کسی تونست درستکنه بهم بگه ! خیلی در حقم لطف میکنه !
با سپاس ♥