معمولی هست وضعیت تون یعنی اگر یه خورده دیگه دان استریم بالا ببرید قطعا نویز میگیرید قطعی تلفن میاد سراغتوننقل قول:
به نظرم هر چند مگی که الان بسته شده روی خط تون حداکثرش هست حالا به 1 2 مگ اختلاف
Printable View
معمولی هست وضعیت تون یعنی اگر یه خورده دیگه دان استریم بالا ببرید قطعا نویز میگیرید قطعی تلفن میاد سراغتوننقل قول:
به نظرم هر چند مگی که الان بسته شده روی خط تون حداکثرش هست حالا به 1 2 مگ اختلاف
ممنون از پاسختوننقل قول:
برای بهتر شدن وضعیت خط میشه کاری کرد؟
چون واقعا همین الان هم با این سرعت قطعی زیاد دارم و از کیفیت سرویس راضی نیستم اگر به این منوال باشه فکر نمیکنم adsl گزینه خوبی باشه
تمام تلفنهای منزل از پریزهای دیگه بکش،مودم و تلفن با سپلیتر فقط رو یه پریز تلفن بزار. نویز کمتر سرعت بالاتر
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ممنون از پاسختوننقل قول:
برای بهتر شدن وضعیت خط میشه کاری کرد؟
چون واقعا همین الان هم با این سرعت قطعی زیاد دارم و از کیفیت سرویس راضی نیستم اگر به این منوال باشه فکر نمیکنم adsl گزینه خوبی باشه
تو این دو روز اخیر قطع و وصلی زیاد شده سرعت هم افت کرده تو این 6 ماهی که از شاتل گرفتم اولین باره این مشکل پیش اومده فکر کنم بخاطر درگیریها اینجوری شده
اونایی که ios دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از استور دان کنن بی نظیره واسه اینستا و تلگرم!
اندروید رو نمی دونم باشه یا نه سرچ نکردم .
امشب نت شاتل چه مرگشه لینک خارجی و چیز پی ان اصلا کار نمیده:n34:
نقل قول:
آسیات... هم همینه... بد فرم شیرفلکه رو بستن
اره افتضاحه ، حتی گیم انلاین هم نمیشه زد ، وب گردی از لینک خارجی که هیچ نابوده :n23:نقل قول:
فعلا صبر کنیدنقل قول:
حریانات یه خورده فروکش کنه بعدش ببینید وضعیت چی جوری میشه
چون الان هیشکی سرعت واقعی خودش نمیگیره
همه مشکل داریم